À propos de l'entreprise

1. Service de marketing Internet
  2. Concepteur de sites web

Écrit par l'entreprise

Wij zijn een creatief advertentiebureau dat zowel B2B- als B2C-bedrijven laat groeien. Wij helpen gepassioneerde MKB-ondernemers bij het realiseren en opschalen van hun bedrijf met doordachte, scroll-stopping advertenties. Of het nu gaat om Meta-advertenties, Google Ads of een op maat gemaakte marketingwebsite: wij creëren de strategie die jouw groei versnelt.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Topservice

Sinan van Bigheads heeft met grote tevredenheid onze website gebouwd. Vanaf de start van het project heeft hij ons ondersteund en hebben wij zeer prettig met hem gewerkt! Een aanrader voor iedereen.

1 novembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Alles wat je zoekt in een goed marketingbureau

Ik werk inmiddels een tijdje samen met dit marketingbureau en ik ben elke keer weer onder de indruk. Wat ik vooral waardeer, is dat er echt de tijd genomen wordt om in elk project te duiken. Groot of klein maakt geen verschil; hij behandelt alles met evenveel aandacht en zorg.

Zijn creativiteit spat er vanaf, dit is ook in zijn werk terug te zien. Hij weet altijd met ideeën te komen waar ik zelf nooit op was gekomen. Daarnaast denkt hij continu mee, stelt de juiste vragen en komt met oplossingen die echt vooruitstrevend zijn. Je merkt gewoon dat design en marketing in zijn dna zit.

Kortom: iemand die je zonder twijfel kunt vertrouwen met je merk en online uitstraling. Ik kan hem aan iedereen aanraden die op zoek is naar kwaliteit, creativiteit en iemand die net even verder denkt dan de rest.

21 avril 2025

Réponse : Bigheads Marketing en Design

Dankjewel Ludo. Dit is echt super leuk om te horen! Ik hoop dat we nog jarenlang samen kunnen werken. Liefst voor altijd haha :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Bigheads helpt echt mee met alles wat…

Bigheads helpt echt mee met alles wat nodig is voor groei en dus niet alleen een website of nieuwe brandig maar ook de advertenties. Gewoon super fijn om zo een bedrijf bij je te hebben

1 décembre 2025

Réponse : Bigheads Marketing en Design

Super bedankt voor je review!

Bigheads is top

Sinan is erg creatief en levert top diensten. Ik kan voor heel veel verschillende opdrachten bij bigheads terecht

14 novembre 2025

Dankjewel!

Noté 5 sur 5 étoiles

Sinan created our web design

Sinan created our web design. Just a few minutes and he understands what you want to create.

1 septembre 2025

Réponse : Bigheads Marketing en Design

Thanks Vincent! Great to hear you're happy :)

Zeer tevreden!

Wij zijn enorm tevreden over de samenwerking. Het team heeft creatieve en doordachte campagnes voor ons ontwikkeld die perfect aansloten op onze doelgroep. Niet alleen zagen de campagnes er professioneel en aantrekkelijk uit, maar ze leverden ook écht resultaat op, de conversie was aanzienlijk hoger dan we hadden verwacht.

De communicatie was duidelijk, snel en vriendelijk, en ze dachten voortdurend met ons mee om het maximale uit elke campagne te halen.

Kortom: een betrouwbaar marketingbedrijf dat creativiteit combineert met meetbare prestaties. Een absolute aanrader!

1 octobre 2025

Réponse : Bigheads Marketing en Design

Dankjewel! Goed om te horen. Jullie aanbod was ook super sterk en het team was fantastisch om mee te werken :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben ontzettend blij met de website…

Ik ben ontzettend blij met de website die Sinan voor mijn bedrijf TopClicks heeft gemaakt. Vanaf het eerste gesprek dacht hij echt mee over de strategie, uitstraling en gebruikerservaring. De communicatie was snel, helder en professioneel, en het eindresultaat sluit perfect onze dienst en doelgroep.
Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit en betrouwbaarheid!

14 novembre 2025

Réponse : Bigheads Marketing en Design

Danjewel Siska! Goed om te horen :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb de eigenaar van Bigheads…

Ik heb de eigenaar van Bigheads Marketing en Design een keer voorbij zijn komen bij een advertentie waar ik zelf helemaal van overtuigd was. Ik heb ze toen direct benaderd met de vraag of ze ook iets voor ons konden betekenen en sindsdien is ons merk echt vooruit gegaan. Sinan is ook een enorm prettig mens om mee samen te werken. Jong, vlot, fijne energie en altijd positief productief. En gelukkig gaan bij hem niet direct te teller lopen als je hem even om een simpele feedback vraagt.

10 novembre 2025

Réponse : Bigheads Marketing en Design

Dankjewel voor je lieve woorden!

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus