Veldig fornøyd med BikBok i butikk, men kundeservicen på nett er noe av det dårligste jeg har vært borti. Snakket med Lotta, som var småfrekk i tilbakemeldingene sine, fikk veldig unnvikende svar og h... Voir plus

1. Magasin de vêtements pour femmes
  2. Magasin de vêtements pour enfants
  3. Magasin de vêtements

Informations provenant de diverses sources externes

Welcome to Bik Bok - an international fashion destination for girls who live and breathe fashion.

• Karl Johans gate 12, 0154, Oslo, Norvège

• bikbok.no

2,6

Bas

TrustScore 2.5 sur 5

30 avis

100/10!!

Jeg har nå bestilt fra Bikbok sin nettside 3 ganger, hver eneste gang har det kommet riktig ordre, det har kommet innen 2!!! dager og jeg er SÅ fornøyd!! Produktene er fantastiske og alltid som de skal. Anbefaler på mitt aller beste

29 novembre 2025

Vera flare dressbukse

Kjøpte en dressbukse derfra, men måtte returnere begge gangene da str var for små begge gangene, selv om jeg gikk opp i str begge ganger.

16 septembre 2025

Klagde på en joggebukse som jeg hadde…

Klagde på en joggebukse som jeg hadde fått i posten. Den var tydelig nuppete i hele stoffet. Dette er tydeligvis ikke noe reklamasjonsgrunnlag. Buksen er aldri brukt enda engang. Hadde jeg visst dette, ville jeg heller ha kjøpt en brukt bukse.

Super dårlig kundebehandling!

18 août 2025

Har bestilt varer i nettbutikk flere…

Har bestilt varer i nettbutikk flere ganger denne sommeren og mottatt pakken allerede dagen etter. Alt var som beskrevet og så lett dersom det var nødvendig med retur. Superfornøyd, her har andre butikker noe å lære!

8 août 2025

This is a SCAM!

This is a SCAM!
Disgusting people trying to steal from others. They send you a "membership link" while at the same time reaching you on a payment app. Please be vigilant! Don't trust these filthy animals.

17 juillet 2025

Bestilte solbriller på klikk&hent

Bestilte solbriller på klikk&hent som det sto var inne på lager, fikk melding senere om at produktet ikke var tilgjengelig i butikken likevel og at ordren min var kansellert. Synes det er dårlig at det står et produkt er på lager, men får beskjed etter at jeg har bestilt at det ikke er tilgjengelig likvel.

3 juillet 2025

Når pakken blir levert med Helt hjem og…

Når pakken blir levert med Helt hjem og er stjålet når du kommer hjem fra jobb. Så nekter de å sende ny kjole eller refundere pengene. HÅRREISENDE DÅRLIG KUNDESERVICE OG POLICY. Udugelig hjelp og service. Boikotter Bik bok fra nå. Og fraråder alle til å handle herfra.

12 mai 2025

Ekstremt dårlig returordning og kundeservice

Kjeden har grei leveringstid, men Bik Bok er så langt den kleskjeden med dårligst kundeservice. Jeg bestilte på nettet og mottok et ødelagt plagg, og kontaktet dem umiddelbart og la ved ordrenummer og bilder av produkt. Da fikk jeg til svar at det beste er om produktet kan leveres i butikk (Nærmeste Bik bok er to timers kjøretur unna meg). Videre skriver de «hvis du ikke kan gå til en butikk, vil vi gjerne at du kommer tilbake med»
* Bilde av hele produktet
* Bilde av varenummeret på vaskelappen
Sistnevnte og nummer sendte jeg i første e-post, men jeg sender det da på nytt til dem. To uker senere har jeg fortsatt ikke fått svar.

7 avril 2025

Bik Bok har flotte gensere og jeans som…

Bik Bok har flotte gensere og jeans som passer alle kjønn.Koselige ansatte på Kuben senter.Hønefoss.Tar bare et par dager før varene kommer i butikk,hvis du henter i butikk.Handler heretter på Bik Bok.Fantastisk butikk på nett og på handlesenteret.Kjøpte 5 stykk Emma dressbukse som er litt elastisk og av god kvalitet.

8 janvier 2025

Rot med kundeservice

Bestilte en bukse som skulle komme med helthjem. Da jeg skulle hente pakken et par timer etter levering, var det ingen pakke. Tok kontakt med helthjem som mener at pakken var stjelt. Tok så kontakt med bikbok for å slette ordren og som sa jeg måtte ringe inn igjen et par dager senere. Dette gjorde jeg og fikk så ny beskjed om å vente et par dager til. Ventet over 1 uke før jeg prøvde å ta kontakt på nytt, men uten svar å få. Etter enda en ringerunde fikk jeg kontakt med dem og vi ble enig om at jeg skulle få pengene mine refundert og en mail som skulle bekrefte dette. I mailen jeg fikk ble det bekreftet at jeg skulle få tilsendt ny vare, noe som var uaktuelt da denne buksen i utgangspunktet skulle være en julegave og ikke ville passe meg uansett. På grunn av at jeg aldri fikk varen måtte dra i butikk å kjøpe ny gave da buksen aldri kom. Jeg ringte dermed enda en gang tilbake og spurte om vi ikke ble enige om at jeg skulle få pengene tilbake. Da hadde de gjort en feil som førte til at jeg må betale for en vare jeg ikke har fått, få tilsendt den nye buksen jeg ikke ønsker, for å så returnere den og ta kontakt på nytt når jeg har gjort dette. Som "plaster på såret" skulle jeg få en rabatt kode som jeg har bare to uker på å bruke om jeg ønsker det. Utrolig misfornøyd med kundeservicen.

7 janvier 2025

Opplyste om at det var 40% på alle…

Opplyste om at det var 40% på alle varer ved kjøp av 2 eller flere varer. Ser etter bestilling at 1 av 3 varer ikke fikk 40% på. Tar kontakt med kundeservice som sier at denne varen er unntatt 40%. Dårlig markedsført isåfall, og dårlig kundeservice. Ikke det Varner-kjeden skal stå for, iallefall.

13 décembre 2024

Jeg ønsket å reklamere på et produkt…

Jeg ønsket å reklamere på et produkt til 800 kr som jeg kun har brukt én gang. Produktet er under to uker gammelt og har ikke blitt vasket. Jeg var ikke fornøyd med kvaliteten da produktet var nuppete. Butikken avslo imidlertid reklamasjonen.
Det stod i Bik Bok sin Policy at dem ikke tar imot reklamasjoner som omhandler nupper…

Tok kontakt med Bik Bok Torgallmenningen som tok imot produktet umiddelbart.

26 octobre 2024

Styr unna!

Styr unna!! Bestilte noen bukser, de passet ikke. Fulgte returbeskrivelsene, men fikk melding 2 netter på rad med beklagelse fra Helt hjem at de ikke hadde fått tid til å hente pakken min. Kontaktet så Bikbok den 9.april, de skulle sende meg ny returetikett.. Det skjedde ikke! Tok kontakt med de på nytt 17.april... Fikk ikke svar! Tok kontakt med de på chat i dag... Fikk en epost med emne "Vedlagt ligger returetikett". Ingen returetikett medfulgte! Altså... Hvordan er det mulig??

9 avril 2024

Var innom BIKBOK Karl Johan

Var innom BIKBOK Karl Johan, og kjøpte en bukse. Fant senere ut på dagen at det lå en løs alarm i venstre bukselomme, og så ut som om det ble lagt der med vilje mtp at hele alarmen var satt sammen. Dette fant jeg ut når jeg var innom en annen butikk.

6 mars 2024

Superbra kundeservice

Superbra kundeservice! Pakken min hadde forsvunnet selvom helthjem sa den var levert på døra. Bikbok løste problemet med å sende en ny pakke. Veldig effektiv og hyggelig kundebehandling :)

5 décembre 2022

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit