Lisez les avis des autres
I used his services for a first time and the guy walked an extra mile and did extra adjustments for the part he was fixing. The battery now connects and holds better than before.
Havde bestilt muligt større service af min cykel, og havde fået bekræftet, for nogle dage siden, at han/de ville komme i dag mandag mellem 7-13(ville få besked 30 minutter før ankomst). Lidt træls a... Voir plus
Rigtig god oplevelse! Det er første gang vi prøvede og må sige ret effektive og hurtige. Bookede samme dag og kom nogle timer senere. Min Christiania ladcykel fik eftersyn og skiftede dæk og mere til.... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
BikeDoctor er Københavns mobile cykelsmed. Vi kommer til dig - derhjemme, på arbejdet eller hvor din cykel holder. Ingen slæben af tunge ladcykler eller elcykler til et værksted. Du booker online, vælger tid, og vi ordner resten. Siden 2022 har vi udført over 6.000 reparationer i Storkøbenhavn. Vores mekaniker Alex har 10+ års erfaring og er certificeret til Bosch, Bafang og Brose elmotorer. Vi dækker alt fra punkteringer og bremser til fuldservice og kædeudskiftning - på alle cykeltyper. Faste priser uden overraskelser. 100% garanti på reservedele og arbejde. Samme dag eller næste dag.
Coordonnées de contact
Roskildevej 386, 2630, Taastrup, Danemark
- +4552523497
- info@bikedoctor.dk
- bikedoctor.dk
N'a pas répondu aux avis négatifs
Great job
It was a pleasure working with the bikedoctor team, Alex the mechanic did a quality job and quickly and the website made booking and communication very easy.
Virkelig god service og glad for…
Virkelig god service og glad for resultatet. Han har fået min gamle cykel til køre som en ny. Alex klarede det jeg havde brug for, og gav anbefalinger til hvad der skulle skiftes/laves næste gang. Min varmeste anbefalinger herfra. Jeg har endelig fundet min faste cykelsmed.
I used his services for a first time…
Super service, dygtig cykelsmed
Super service og dygtig cykelsmed⚙️🔧 Fik skiftet knækket kæde og kassette på vores cykelvogn, samme dag. Det var en stor hjælp! Tak 🙏
Skriver til dem søndag og mandag er min…
Skriver til dem søndag og mandag er min cykel ordnet. Jeg var på job så havde aftalt hvor nøglen til min cykel lå.
Fantastisk service og fantastisk arbejde! Vil klart bruge dem igen😊
Fast and cost effective solution to my cargo bike problem
Bikedoctor did a thorough review of my problem in the electric cargo bike and quickly was able to find an engine/battery problem and offered very cost effective and practical solution with a warranty. Extremely happy to have found bikedoctor.
Jeg er SÅ Taknemmelig for…
Jeg er SÅ Taknemmelig for Bikedoctor.dk!🙏 Jeg har nu igennem ca. 4 år brugt dem! Jeg har hver gang, været yderst tilfreds med Bikedoctor.dk ‘Alex’ har hver gang, helt problemløst løst mine opgaver/ cykelreparationer, 2x lapning, 1 gang med udskiftning af dæk og slange og her sidst ordnet min EL cykel, der ikke tog fat og kørte på EL. Længere., jeg har hver gang booked Bikedoctor/ Alex, aftenen før, og hver gang er han kommet dagen efter, til tiden. Han er hurtig og meget omhyggelig,gør ekstra ting F. Eks. Smører / skruer/ pumper osv. udover selve opgaven! Han er meget dygtig og så er han ‘billig og desuden, meget sød og rar og venlig og svarer forklarende på mine spørgsmål. Man ka ikke få bedre hurtigere og nemmere løsning, end Bikedoctor.dk ,. Jeg er ovenud glad og tilfreds,.mvh Susanne
Vi har tegnet en serviceaftale med Alex…
Vi har tegnet en serviceaftale med Alex på vores søns Engwe cykel som han er meget afhængig af til at komme i skole og til træning på.
Alex fikser problemer hurtigt og effektivt, min klare anbefaling til at få Alex til at klare cykel problemer.
Mvh Johnny
Meget god og hurtig til at skifte min…
Meget god og hurtig til at skifte min dæk på min eløbehjul number 1
Meget hurtig og professionel til at…
Meget hurtig og professionel til at fikse cykler og skifte dæk meget anbefalet 😁
Jeg har haft bikedoctor ude 2 gange og…
Jeg har haft bikedoctor ude 2 gange og første gang var jeg på arbejde, ingen hindring for Alex som kommer som aftalt og ordner det der skal ordnes.
Ikke nok med han “bare” udfører den opgave han er hyret til, han tager sig ekstra tid til, i mit tilfælde, at forsøge at få andet firma til at komme ud og forklare hvad de præcis mener de havde ordnet. Han brugte meget af sin tid på dette, det er helt unreal og sjældent set folk går ud over lige præcis det de får betaling for men det gør Alex!
Min søn er blown away over var fantastisk han er, tålmodig, forklarende og super fed med de unge teenage drenge!
Jeg bruger aldrig nogle andre igen, da det her udkørende værksted bare fungerer! TAK bikedoctor! Tak for dig Alex og god jul fra mig og min søn 🙏
Super oplevelse
Super oplevelse, god service, rimelig pris. Alex var god til at give besked om hvornår han kunne køre ud og hans gode humør smitter. Han har alle de rigtige værktøjer og løste opgaven hurtigt. Stor anbefaling.
Fremragende og hurtig service
Hurtigt at få tid. God kommunikation. 3 cykler fikset på kort tid til en meget fair pris.
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse!
Alex ankom ud til min adresse og fik fikset min og min datters cykel til en fornuftig pris!
5 ud af 5 oplevelse herfra
Brug en anden cykelsmed
Bestilte en tid (som kun kan angives som 8-16.30), ventede forgæves hele dagen. Ringede på hovednummeret, fik ingen forbindelse. Ringede til deres andet nummer - fik fat i en der sagde de havde "problemer med systemet" og de ikke havde i sinde at dukke op.
Find en anden cykelsmed - der er masse af andre der også kører ud.
Ikke en god oplevelse
Har booket 2 gange og ingen kom og ingen ringede eller skrev som anvist 30 min inden ankomst.
Fik besked at Alex ville komme - har skrevet, ringet og sendt sms men intet hørt. Og tlf kan jeg ikke komme igennem på. Føles som scam.
No show!
Made an appointment between 8-16:30, should get a call or sms within 30 minutes before appearance, waited the whole day, but the mechanic-guy was a no show!
Didn't even get a cancelation by them - what a waste of time..!
Overholder ikke deres aftaler.
De bekræftede per mail at de ville komme i dag. Men har hverken set eller hørt fra dem.
Samtidig er der ingen der besvarer telefonen når man ringer til dem.
Det kostede os en fridag. Og så må vi vel lede videre efter en virksomhed som ønsker/magter opgaven
Meget dygtig og venlig cykelsmed
Meget dygtig og venlig cykelsmed. Klart den bedste mobile cykelsmed jeg har prøvet og vil aldrig bruge andre fremover. Jeg har fået lavet mtb og ladcykel
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.