Kleine “tik” in fiets. Kan gebeuren, probleem snel en netjes verholpen. Goed gevoel om zo geholpen te worden.
Kerkweg, 2, 4209 AE Schelluinen, Zuid-Holland, NL
Als klant wordt je altijd prettig geholpen en nemen ondanks de drukte altijd alle tijd om je keuze te maken Geven zeer goede service
Fijne fietsenwinkel, komt z’n afspraken na. Laats een tikkend geluid in m’n fiets. Even langs bij Martijn en z’n team en het is gelijk opgelost. Niks geen afspraak maken maar gelijk oplossen. Dan... Voir plus
Recht voor zijn raap verhaal. Duidelijke uitleg, geen poespas. Nette en correcte 'bediening' Denkt in oplossingen.
Kerkweg, 2, 4209 AE, Schelluinen, Zuid-Holland, Pays-Bas
Demande des avis aux clients
Duurde wat lang eer de fiets er was maar alles verder prima 👌

Réponse de Bike Totaal - Martijn Dekker
Hier word je altijd goed geholpen.
Ze hebben altijd tijd voor de klanten.

Réponse de Bike Totaal - Martijn Dekker
Het was een goede ervaring, mijn fiets liep aan bij de proefrit. Helaas doet hij dat nog steeds. Ik weet niet of ze ernaar gekeken hebben. Ik moet er maar mee terug komen, maar voor mij is dat nu nog te ver. Jammer.

Geven zeer goede service
Recht voor zijn raap verhaal.
Duidelijke uitleg, geen poespas.
Nette en correcte 'bediening'
Denkt in oplossingen.
vrijdag 1 mei fiets ingeruild voor een nieuwe , zou ik na het weekeind gebeld worden voor ophalen maar ja donderdag nog niets gehoord en zelf maar even gebeld en nu komt de aap uit de mouw , blijkt dat deze fiets al verkocht was (hadden ze gelijk moeten bellen) dezelfde fiets konden ze bestellen en ging ongeveer 2 maanden duren dus heb ik mijn oude fiets maar weer teruggenomen

Réponse de Bike Totaal - Martijn Dekker
Bike Totaal heeft snel gehandeld en een fiets vanuit een andere winkel in Nederland laten overkomen, omdat deze bij hen uitverkocht was.
Goed geholpen, goede uitleg en alles goed geregeld
De fiets werd thuisgebracht en ik kom zo opstappen en gaan.
Hele goede service