Vanaf het moment dat ik binnenkwam, had ik al een goed gevoel. Prettige kennismaking en goede informatie over de fietsen die ik wilde aanschaffen. Toen de deal was afgesloten en we een paar dagen late... Voir plus
Lisez les avis des autres
wat een andere fietsenmaker waar ik met een vakantie bij belande niet goed kon oplossen hebben ze bij Stout wel goed en snel kunnen maken. Met mooi weer hebben ze het druk, maar ze blijven naar de kla... Voir plus
Fijne medewerkers. Uitgevoerd wat gevraagd is. Contact opgenomen dat het wiel ook vernieuwd moest worden alles mooi binnen vooraf gesproken prijs en dus geen verrassing. Daarnaast fiets rijd weer prim... Voir plus
Via marktplaats zag ik dat er accu’s voor mijn Dutch id beschikbaar waren voor een zeer mooie prijs dus contact gezocht en ze konden ook de kunststof kap leveren, ze wilde het gratis opsturen maar dat... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Magasin de vélos
- Magasin de réparation de vélos
- Magasin d'accessoires de vélo
- Magasin de vélos d'occasion
À propos de Bike Totaal
Écrit par l'entreprise
Standaard superveel extra service bij aankoop van een nieuwe fiets
Het klopt: alleen bij Bike Totaal krijg je standaard superveel extra's bij een nieuwe fiets. En ook daarna blijf je altijd welkom. Voor hulp, service en een glimlach. We zijn er echt voor je. Zo krijg je standaard 5 jaar dealergarantie bij je nieuwe elektrische fiets, zijn er altijd omruilmogelijkheden voor je oude fiets en is de eerste servicebeurt altijd inbegrepen.
Zien we je snel?
Je kan bij Bike Totaal terecht voor fietsen, elektrische fietsen, elektrische bakfietsen, fietsaccessoires, fietskleding en nog veel meer. Online, en in één van de meer dan 160 winkels. Ja, Bike Totaal is dé fietsenwinkel van Nederland. Kom je snel eens langs?
Bekijk elektrische fietsen
Bekijk winkels
Coordonnées de contact
Spaceshuttle 22, 3824 ML, Amersfoort, Pays-Bas
- 0334545945
- info@biketotaal.com
- biketotaal.nl
Geweldig bedrijf met mensen
Geweldig bedrijf met mensen, die het hart op de goede plaats hebben en service hoog innhetbvaandel hebben staan.
Ben al jaren een zeer tevreden klant!
Fijn bedrijf
Tweede kinderfiets hier gekocht
Tweede kinderfiets hier gekocht; Fijne persoonlijke service!
Goed advies veel vertrouwen geeft paul westbroek …
Blij met mijn fiets doordat ik paul westst
Fijne zaak met kundige en vriendelijke…
Fijne zaak met kundige en vriendelijke mensen.
Komen al meer dan 40 jaar bij deze familie.
Bike totaal de wilt Uden.
Snelle service
Snelle service, leenfiets geen probleem. Jammer dat het fietsmandje niet over geplaatst kon worden op de leenfiets maar verder alles top.
Klantvriendelijk en servicegericht qua…
Klantvriendelijk en servicegericht qua onderhoud .
Duidelijke uitleg
Top bedrijf met hart voor de klant
Ik ben in eerste instantie al goed geholpen met een pechgeval aan mijn 11 jaar oude ebike en toen toch maar een rondje door de winkel gemaakt en daar zag ik een mooie fiets,toen eerst thuis alle voor en tegens van de fiets bestudeerd en later weer terug om de fiets te kopen (en mijn oude in te ruilen)
De nieuwe fiets stond al afleverings klaar dus na wat overzetwerk kon ik er zo op naar huis fietsen.
En ik mocht zelfs thuis op mijn gemak de rekening overmaken.
Bedankt voor het doorleveren van de…
Bedankt voor het doorleveren van de fiets. Jullie hebben onze klant er super blij mee gemaakt.
Nogmaals bedankt 👍
alles gedaan met een goede afspraak
alles gedaan met een goede afspraak. kosten binnen
het afgesproken bedrag gebleven.
Leuk bedrijf
Leuk bedrijf. Komen er graag. Altijd even tijd voor de klant. Staat open voor vernieuwing. Speciale wensen zoekt Chris op
Goede uitleg bij de aankoop van een…
Goede uitleg bij de aankoop van een fiets en zeer vriendelijk.
Vriendelijk en heel vrolijk mannen
Vriendelijk en heel vrolijk mannen
Bereid om duidelijk uit te leggen.
Nemen tijd voor.
Heren bedankt voor de service
Frans.
Zeer fijne fietsenwinkel.
Vriendelijke mensen, goede uitleg en meedenkend. Zeer ruime keuze. Ook na de verkoop bieden ze uitstekende service.
Onze fietsenmaker Frazer uit Ulft is…
Onze fietsenmaker Frazer uit Ulft is echt top. Blij met onze nieuwe Cube fietsen.
Eerder in Borculo nu zijn ze ook in…
Eerder in Borculo nu zijn ze ook in Neede.
Zoals vanouds altijd netjes en goed geholpen.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.