Skulle af med en bil der var parat til skrot. Jeg modtog tilbud fra Bilentilsalg som gav mig en bedre pris end skrotpræmie. Tilmed hentede de bilen og sørgede for afmeldingen af nummerpladerne. De v... Voir plus

Bilen til salg opkøbt min brugte bil får en rimelig og god salgspris Jeg vil derfor anbefale det videre til andre især hvis man sidder tilbage med en brugt bil eller defekt for den sags skyld.

Jeg solgte min defekte bil til Adam. Adam var ærlig og fair, og der var en god kontakt fra første henvendelse til bilen var afhentet.

1. Concessionnaire automobile
  2. Concessionnaire de véhicules à moteur

Écrit par l'entreprise

Vi gør bilsalg nemt og hurtigt Vil du sælge din gamle bil og ved ikke, hvordan du skal komme videre? Et privat bilsalg er ikke uden problemer, og det kræver en del tid og en stor indsats fra dig som sælger. Hos os vi gør det nemt for dig at sælge din brugte bil hurtigt og indenfor 24 timer. Du slipper for alt arbejdet og sparer penge, når du sælger din bil til os. Vi køber din bil nemt og hurtigt – du sparer tid og besvær med os. Kontakt os allerede i dag og få et godt tilbud på din brugte bil. Få et uforpligtende tilbud allerede i dag på din brugte bil. Overvejer du at sælge din bil? Få vurderet din bil ved at udfylde vores formular nemt og hurtigt. Du får svar inden for kort tid eller senest 24 timer. Vi opkøber alle slags brugte personbiler, varebiler, leasingbiler og defekte biler.

4,6

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

33 avis

Jeg solgte min defekte bil til Adam fra…

Jeg solgte min defekte bil til Adam fra bilentilsalg.dk og blev positivt overrasket over, hvor nemt og hurtigt det hele gik. Fra første kontakt fik jeg professionel og venlig service, og processen omkring salg af defekt bil blev forklaret klart og tydeligt.
Jeg havde haft min defekte bil stående længe og troede, at det ville være besværligt at komme af med en defekt bil, men hos bilentilsalg.dk var det både enkelt og problemfrit. Alt blev håndteret effektivt og uden skjulte gebyrer.
Adam har stor erfaring med køb af defekte biler, og jeg fik en fair pris for min defekte bil. Papirarbejde og betaling blev klaret hurtigt og som aftalt.
Jeg kan varmt anbefale Adam og bilentilsalg.dk til alle, der ønsker at sælge en defekt bil på en tryg og professionel måde.

23 décembre 2025

Jeg solgte min defekte bil til Adam fra…

Jeg solgte min defekte bil til Adam fra bilentilsalg.dk og blev positivt overrasket over, hvor nemt og hurtigt hele forløbet var. Fra første kontakt fik jeg venlig og professionel hjælp, og Adam forklarede alt klart, så jeg følte mig helt tryg.

Min bil havde stået længe, og jeg havde frygtet en besværlig proces – men hos bilentilsalg.dk var det præcis det modsatte. Alt blev håndteret effektivt og gennemsigtigt, uden skjulte omkostninger.

Det var tydeligt, at Adam har stor erfaring med defekte biler. Jeg følte mig i gode hænder, fik en fair pris og en problemfri handel. Papirarbejdet blev klaret hurtigt, og betalingen kom som aftalt.

Jeg kan varmt anbefale Adam og bilentilsalg.dk til alle, der vil af med en defekt bil på en enkel og tryg måde. Skulle jeg stå i samme situation igen, ved jeg, hvem jeg kontakter.

25 novembre 2025

Super god service

Super god service. Fik en god samtale og lavet en handel jeg var glad for. Kan varmt anbefales.

16 septembre 2025

Jeg solgte min defekt bil til Adam fra…

Jeg solgte min defekt bil til Adam fra bilentilsalg.dk, og hele processen gik hurtigt og problemfrit. Adam var professionel fra start til slut og gjorde det nemt at komme af med min defekt bil.

Det var rart at opleve en virksomhed, der specialiserer sig i at købe en defekt bil, uden at man skal igennem en masse bøvl. Jeg fik en fair pris for min defekt bil, og alt blev ordnet præcis som aftalt.

Jeg kan varmt anbefale Adam og bilentilsalg.dk, hvis man vil sælge en defekt bil nemt og trygt.

13 septembre 2025

Bedre pris end skrotpræmier samt afhentning

Skulle af med en bil der var parat til skrot.
De var tålmodige og venlige - og det var alt i alt en virkelig god oplevelse!

12 juin 2025

Bilen til salg opkøbt min ny brugt bil

Bilen til salg opkøbt min ny brugt bil.
Det var en hurtig og effektiv og hurtig handel. Bilen blev solgt samme dag. Og fik en god pris på min bil.

Jeg er glad for handlen og derfor anbefaler jeg der videre til andre.

5 stjerne herfra :)

26 mars 2024

Super god service
Fik snakket med firmaet angående at jeg har en opel corsa som jeg vil sælge
Det gik rigtig godt

9 janvier 2024