4,2

Bien

TrustScore 4 sur 5

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Fint produkt

Apple CarPlay Exclusive modellen har en rigtig god skærm og fin lyd til bilens aux. Monterede skærmen med egne 3D printede beslag ala' Brodit.

10 juillet 2025

Købte en carplay skærm til min gamle…

Købte en carplay skærm til min gamle bil fra bilforny og var overasket over hvor nemt det var at sætte den op, samt hvor meget man får for pengene. Er super tilfreds med skærmen og kan stærkt anbefaldes

10 juillet 2025

Jeg oplevede en rigtig behagelig…

Jeg oplevede en rigtig behagelig kundeservice. Jeg var i tvivl om produktet, så jeg skrev via chatten på deres hjemmeside. De svarede inden for 2 minutter, forklarede tingene tydeligt og kom med deres anbefalinger til mig. Det gjorde, at jeg valgte at bestille en hjem, og jeg har været super glad for den siden. Kvaliteten er også helt i orden. Kan varmt anbefales!

17 juillet 2025

Virkelig en god og tryg oplevelse hele vejen igennem

Både produkt og service spillede :)

Jeg købte en pakkeløsning med CarPlay, Saphe og P-skive og alt fungerede som forventet. Nem opsætning, hurtig levering og super god kundeservice, som svarede hurtigt da jeg havde spørgsmål.

Virkelig en god og tryg oplevelse hele vejen igennem. Kan klart anbefales!

30 juin 2025

Forfærdelig kundeservice

Forfærdelig kundeservice.
Har købt en skærm via deres Facebook link, og modtager den. Var ikke tilfreds med produktet, da lyden var forfærdelig, så valgte at returnere det i præcis samme stand som der købte det. Modtager en besked efter jeg har også pakken om at de ikke vil godkende returneringen, da den ikke er blevet indleveret i originale emballage. Pakken har blot været åbnet og jeg Beder dem derefter om en refundering af mine penge da jeg ikke ønsker at skærmen skal sendes retur til mig. Og nu har jeg været go ed i snart en måned, ingen svarer på mine beskeder, og intet nummer er til at finde til en kundeservice. Står nu med 1000 kr. ud af flyve, og situationen er mega ærgerligt.

10 juin 2025

Hej Mads,

Tak for din anmeldelse - og vi er oprigtigt kede af at høre om din oplevelse. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi har været i kontakt med dig og håndteret sagen direkte, men vil stadig gerne beklage, at situationen ikke levede op til dine forventninger.

Som nævnt i vores returpolitik skal en vare returneres i original stand og emballage, hvilket desværre ikke var tilfældet her. Det er vigtigt for at vi kan tage produktet retur og sikre kvaliteten videre.

Vi håber alligevel, at vi med vores opfølgning har skabt lidt mere klarhed - og skulle du have yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på mail, chat funktionen eller Messenger.

Bilforny

Jeg købte en park one p-skive og jeg er super tilfreds med købet, anbefaling herfra!

18 avril 2025

Hej Matthias,

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse! Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med din ParkOne P-skive og anbefaler os - det betyder meget for os!

Skulle du få brug for hjælp eller har spørgsmål i fremtiden, står vi altid klar til at hjælpe dig.

Mvh Bilforny

god kundeservice samt lækkert produkt

jeg var lidt i tvivl omkring hvilken skærm jeg skulle vælge, men fik hjælp af en flink fyr i deres kundeservice, som hjalp med at finde den perfekte skærm 😀

19 avril 2025

Hej Lukas,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Hvor er det fedt at høre, at du er tilfreds med vores chat-support på hjemmeside!

Vi sætter stor pris på din feedback, og vi står selvfølgelig altid klar, hvis du får brug for os igen.

Rigtig god fornøjelse med skærmen!

Mvh Bilforny

Bestilte deres pakkeløsning med…

Bestilte deres pakkeløsning med elektronisk p-skive, safe og en apple carplay skærm til min nye bil. Det hele gik smurt. Har ikke noget dårligt at sige, en klar anbefaling herfra.

20 avril 2025

Hej Anders,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse med vores pakkeløsning!

Det glæder os virkelig at høre, at alt gik som det skulle, og at du er tilfreds med produkterne.

Vi sætter stor pris på din anbefaling - du er altid velkommen hos os igen!

Mvh Bilforny

Rigtig hurtig levering og super…

Rigtig hurtig levering og super kvalitet. Havde en masse spørgsmål som kundeservice svarede lynhurtigt på. Ville 100% bruge igen. Stor anbefaling her fra

18 avril 2025

Hej Viktor,

Tusind tak for din anmeldelse,

Vi er super glade for at høre, at du havde en god oplevelse med både levering, produkt og kundeservice. Det betyder virkelig meget for os, at du vil bruge os igen!

Tilfreds

Kundeservicen var perfekt og pakken var hurtigt sendt afsted.

Selve produktet, er som jeg havde håbet.

16 avril 2025

Réponse : Bilforny

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Vi er rigtig glade for, at både kundeservice og produktet har levet op til dine forventninger. Det er lige præcis sådan, det skal være

Mvh Bilforny

Troede kun den virkede til Apple men…

Troede kun den virkede til Apple men det virker til Android så det var en super løsning. Fik den sendt hurtigt, og de var behjælpelige vedrørende spørgsmål til Android

9 avril 2025

Hej William,

Tak for din anmeldelse og fedt at du fandt vores kundeservice behjælpelig.

Kanon kunde oplevelse

Jeg havde en masse spørgsmål som jeg skrev til dem på Facebook og selvom det var sent aften fik jeg hurtige svar, så det afgjorde at jeg ville kæbe hos dem og må sige jeg er ikke skuffet. De lever op til mine høje forventninger, kan varmt anbefale dem

20 novembre 2024

Hej Martin,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er super glade for, at du er tilfreds med både vores service og produkt. Det betyder meget for os, at vi kunne leve op til dine forventninger.

Tak fordi du valgte os – vi står altid klar, hvis du har brug for hjælp igen!

De bedste hilsner
Bilforny

Rigtig fin p-skive til en skarp pris

Rigtig fin p-skive til en skarp pris - og så med hurtig levering 🌟

4 novembre 2024

Hej Majken,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du er tilfreds med din p-skive og den hurtige levering. Det betyder meget for os!

Hvis du får brug for noget mere, står vi altid klar til at hjælpe. Tak fordi du valgte os! 🌟

De bedste hilsner