Le service client ne répond pas depuis 3 semaines !
J'ai commandé un maillot le 09 août et j'essaie de me faire rembourser depuis cette date.
J'ai envoyé 5 emails et je n'ai toujours pas eu de réponse à ce jour !
Billie Ocean is a sustainable fashion brand specializing in men’s swim shorts made entirely from 100% recycled ocean plastic. Ethically produced in Portugal, the company focuses on combining style with environmental responsibility, offering a range of vibrant, high-quality swimwear designed to reduce ocean waste. Expanding on this commitment, Billie Ocean introduces shapewear-inspired swim shorts designed to define and enhance the wearer's silhouette. These shorts are built for performance, featuring quick-dry technology for ultimate comfort and convenience. The sleek, form-fitting designs merge modern aesthetics with practicality, ensuring confidence both in and out of the water. By blending cutting-edge design with high-performance materials, Billie Ocean reaffirms its mission to provide stylish, eco-friendly options while promoting transparency and sustainability throughout its supply chain.
Blankenbergse steenweg 19, 8377, Zuienkerke, Belgique
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
J'ai envoyé 5 emails et je n'ai toujours pas eu de réponse à ce jour !
Commande du 2 aout toujours pas reçue !
Ou est la promesse de livraison en 4 jours ?
Dans un semaine , je n'ai plus besoin de mon maillot de bain......
Équipe très réactive par courriel, je m’étais trompé de taille, vite rectifié chez eux et reçu la bonne, produit de très bonne facture et en plus on rend un peu plus propre les océans, je recommande.
Bonjour,suite a ma commande commande #1158 j'ai demande par mail les instructions pour la retourner et je n'ai reçu aucune réponse !!!!!!!

Réponse : Billie Ocean
Commande reçue rapidement. La coupe est extra, la matière du short de bain est parfaite.
Wonderful product & service! I would go a size up when buying their bathing suit