Billigblomst Holbæk Var ude for at finde nogle stueplanter samt noget afdækningsplast. Vi så os lidt omkring da vi kender butikken fra den tidligere ejer men sikken en forvandlinger et stort... Voir plus
Lisez les avis des autres
Fredericia Super kundeservice- jeg kom hjem med en varer som jeg opdager er defekt, men har glemt bonen. Dagen efter kører jeg ned med varen og den søde ekspedient finder hurtigt bonen i hendes Com... Voir plus
Ros til Næstved afd. og Billigblomst kundeservice 👏 Var i går d. 13.3 i Billigblomst Næstved og for en gangs skyld tog jeg bilen frem for at gå da jeg skulle have en større stueplante. Glemmer i... Voir plus
À propos de l'entreprise
À propos de Billigblomst
Écrit par l'entreprise
Hos Billigblomst får du god behandling, for her er nemlig selvbetjening.
Hvad kan man forvente i Billigblomst
Billigblomst genkendes hos de fleste, som et plantecenter med lavpris og hvor der ikke er skiltes med rådgivende service og pænt inventar.
Vi har alt indenfor buketter og snitblomster, stueplanter, udplantning/sæsonplanter, haveplanter, krukker, brugskunst, dyrefoder, dekorationsartikler og meget mere.
Sortimentet favner bredt og det er som oftest tilgængeligt i store mængder.
Vores koncept
Billigblomst adskiller sig fra andre havecentre på, at vi ikke har et fast varesortiment, da vores indkøbere i Danmark, Holland og i Sydeuropa, arbejder intensivt på at finde de bedste varer til den skarpeste pris. Dette sker blandt andet igennem de stærke og tillidsfulde relationer, som vores indkøbere har til producenterne. Vi sparer mellemhandlere væk, og vi bruger ikke en masse midler på stilfuldt inventar eller anden indretning, da vores omsætningshastighed er ganske hurtig, og det for os er lettere at masseeksponere vores varer på paller og plantecontainere. -På den måde kan vi skrue ned for priserne på varerne.
Derfor vil man også opleve at vi sommetider ikke har en vare ret lang tid ad gangen, da der er tale om en partivare. Når priserne er lave, skaber det også et ekstrem effektivt vare flow.
Når vare flowet er så intenst, har vi i Billigblomst brug for søde medarbejdere med et naturligt overskud, til at sørge for at de daglige varemodtagelser, bliver fordelt i butikken, samt sørge for at planterne er vandet, buketterne er friske og at alle krukker er repræsenteret. Derfor er der ikke tid til at rådgive og yde vejledning, men vi guider dig naturligvis i den rigtige retning med et smil, hvis du har brug for det.
Find vores Billigblomst plantecentre i:
Aalborg og
Vores Citybutikker i Kampmannsgade i Kbh V samt på Roskildevej i Valby
Coordonnées de contact
A répondu à 25 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Jeg har købt for godt 7000kr krukker
Jeg har købt for godt 7000kr krukker. Ikke en er tilbage. Alle gået i stykker. Kan ikke tåle at stå ude. Og det står der jo intet om når man køber dem.
Og nej de har ikke stået med vand i som i ellers påstår. Uden at have set dem.
De står på en altan med jord i og stort hul i bunden så " VAND KAN LØBE UD" men det kan de ikke holde til. Og man kan godt forstå alle de dårlige anmeldelser i får. For der er jo ingen service. Kommer jeg med kvittering og en pose med skår fra de krukker er i total ligeglade. Svindelbutik
Jeg har 2 gange været i den nye butik i…
Jeg har 2 gange været i den nye butik i Randers. stor og fin butik.
Første gang var mandag efter åbning der blev der taget penge=300kr for 3 plante som jeg slet ikke havde på vognen. jeg prøvede at finde fejlen og fik de 200 kr tilbage da jeg troede at hun bare havde taget for meget for en af planterne, men nej jeg havde slet ikke den plante hvilket jeg så da jeg kom hjem, så værsgo 100 kr til kaffekassen.
Anden gang var så 8 dage efter åbning , der gik det også galt/ for stærkt i kassen, da der blev tage dobbelt op på 1 plante skjuler og endnu engang pengene tilbage.
2 gange besøg og 2 gange fejl... det er ikke ok.
Måske flere åbne kasser kan aflaste så der ikke sker fejl.
Hilsen Tina
Billigblomst Næstved og kundeservice 👏
Ros til Næstved afd. og Billigblomst kundeservice 👏
Var i går d. 13.3 i Billigblomst Næstved og for en gangs skyld tog jeg bilen frem for at gå da jeg skulle have en større stueplante. Glemmer i farten at stille p-skive (min fejl) er inden i knap 20 minutter og kommer ud til en parkeringsbøde på 950 kr!!!
Betaler frustreret bøden da jeg kommer hjem og min mand sender derefter en klage til billigblomst over, at man som kunde bliver straffet for at handle hos dem. Hurtigt efter svarer kundeservice med høflig tone og en løsning om at annullere bøden, desværre indebærer denne løsning at bøden ikke må være betalt. Egen bank kan ikke annullere mobilepay betalingen men vil tage over på sagen hvis der ikke findes en løsning da de finder situationer urimelig. Retur på mail til billigblomst (som ikke ved banken vil gå ind i sagen) og igen hurtigt svar om at vi kan henvende os i dag til centerchefen. Dette gør vi og med god service og forståelse modtager vi et gavekort på 1000 kr som løsning 👏
Skud ud til billigblomst og knap så stor skulderklap til parkeringsvagten som skulle tage pendlere og udskrev bøde få minutter efter jeg parkerede 😠
Generelt ros til Billigblomst Næstved 👏
At i altid har billige blomster og et…
At i altid har billige blomster og et stort sortiment.
Jeres hjemmeside er supergod. Man skal ikke sidde og klikke, når man har set den ene side kommer den automatisk op med næste.. Det skulle alle have. De kan lære noget af jer
Utrolig dårlig kundeservice,annonceret pris var en “fejl”
Utrolig dårlig kundeservice
Annonceret pris var en “fejl”
Randers: Dårlig service - lader folk spilde tid i kø!
Jeg stiller mig i kø til bland selv slik 15 min. før lukketid. Da jeg har stået i køen i 15 min. står jeg klar med handsker på og posen i hånden til at blande slik - venter blot til at det meget snart er min tur til at komme til.
Så kommer en medarbejder og siger, at vi ikke kan få lov at købe slik, men at vi skal gå, fordi der er lukket.
I kunne have sat en snor op eller lignede markering, hvis I ikke ville tage køen færdig, i stedet for at lade folk spilde deres tid unødigt i kø!
Virkelig dårlig service! Især i en åbningsweekend!
Lukket inde efter lukketid
Min mand og jeg besøgte i dag Billigblomst i Aalborg. Vi var desværre ikke opmærksomme på åbningstiderne og troede de lukkede kl 19. Kl 18.10 var vi klar til at forlade det udendørs område. Alle skydedøre var lukkede, og vi bankede på og råbte. Efter lidt tid måtte vi erkende, at vi var blevet låst inde (eller ude), og vi efterlod vores indkøbsvogn og kravlede over et 2 1/2 meter højt hegn. En lidt mærkelig og ubehagelig oplevelse. Vi undrer os over, at man ikke lige tjekker, om der er kunder i butikken, før man lukker ned. Og så vil vi selvfølgelig gerne have vores planter.
Uha Golbæk
Billigblomst Holbæk
Var ude for at finde nogle stueplanter samt noget afdækningsplast.
Vi så os lidt omkring da vi kender butikken fra den tidligere ejer men sikken en forvandlinger et stort rod man kan ikke finde hoved og hale i denne butik, afdækningsplast fandt vi heller ikke så vi henvendte os i kassen da der ikke var nogen medarbejder at se
Men det hjalp ikke er faktisk ikke sikker på hun kunne stave til afdækningsplast vi fik intet svar
Men der var slikbutik og andet godt som ikke høre hjemme i sådan en forretning
Planterne se også noget sørgelig ud så vi finder nok et andet sted at handle
Savner den gamle ejer
0 hvis jeg kunne🫣
0 hvis jeg kunne🫣 Holbæk billigblomst
Min mor og jeg køber blomster og min mor skal bruge en vase... vi snakker med ekspedienten og peger på en vase og siger den er flot hvor står den.. hun peger os på vej, min mor går dårligt og da vi kommer ned til hvor vasen står, er hun der allerede... og piller prisen af... hvor der står 99,- imens vi står der... og siger den koster 119,- jeg siger den koster jo 99,- ... men svaret er bare 119,- gør opmærksom på hændelsens oppe ved kassen, og han siger Nej det kan man ikke..vi må tage en snak med vedkommende og alligevel tager han 119,- det er fanme dårligt købmandskab... for mig handler det ikke om prisen... men måden man er skide ligegyldigt behandler sine kunder på 😡🤯 bare skuffende
Super kundeservice 👍👍
Fredericia
Super kundeservice- jeg kom hjem med en varer som jeg opdager er defekt, men har glemt bonen. Dagen efter kører jeg ned med varen og den søde ekspedient finder hurtigt bonen i hendes Computer og bytter varen uden den mindste tøven.
Det kalder jeg kundeservice 👍👍
Fint sted og flinke og troværdig…
Fint sted og flinke og troværdig medarbejdere!
Bondefangeri !!!!!!
Jeg syntes simpelthen det er sådan noget svineri at torsdag den 27 november koster derer oasis i kasser med 20 stk i 90 kr.
Dagen efter til Black fredag sætter de lige prisen op til 200 for selv samme kasse med 20 stk i for så at køre ÷50% på og så sælge dem dyrer end hvad de koster en ganske almindelig dag!!!!!! Føj det er seriøst et grimt trick.
CLAUDIA JACOBSEN KOLDING!!!!!!!
Træls man ikke kan sætte billede ind af det for ja jeg tog nemlig billede af prisen føj føj føj siger jeg bare.
Halvdelen af planterne dør
Halvdelen af planterne dør, så det er ikke billigt, kun dårligt
Uforskammet kvindelig kasseekspedient.
Uforskammet kvindelig kasseekspedient i Holme-Olstrup. Butik med masser af skrammel. Det var første og sidste gang.
Roser til 80 kr
Købte roser til 80 kr. Dagen efter hang alle hovederne. Virkelig dårlig 3. sorterings vare.
STOP
STOP - …😳
Alt jule-dekoration er i år dobbelt så dyrt som tidligere. Helt hen i hegnet. 🤯 Vi gik uden at købe noget. Vi tog i Harald Nyborg og sparede i alt 2.350,- på 6 varer (julepynt)
Svindel firma
Svindel firma, har ville man købe genopladelige lys, og finder et sæt bestående af to lys, der står på æsken at laderen skal
Købes seperat men der er ingen kabel
Med, afsted igen kun for at finde ud af for at kunne lade dem skal
Man have en ladeplade nu og denne kan ikke købes seperat men skal købes sammen med 4 lys og en lader, godt nok svindel der vil noget, og hvorfor er det svindel konformitet der ingen steder overhovedet står at de to lys jeg købte er ekstra lys til de 4 andre. Det er misvisende. Og i strid med markedsføringsloven. Derfor vil jeg på det kraftigste advare imod dette svinddlforetagene
Har købt blomster til en stor fest
Har købt blomster til en stor fest, da jeg får pakket blomsterne ud, er halvdelen af dem virkelig ikke pæne, og kan slet ikke bruges.
Jeg prøver at finde et telefonnummer til Billigblomst i Aalborg, uden held 🧐🤨
Skrald
Altid ualmindelig lang kø, elendig service og ubehøvlede unge piger ved kassen.
Fantastisk butik i Fredericia og kæmpe…
Fantastisk butik i Fredericia og kæmpe stor jule afdeling, helt klart bedre end Kolding. Og hvor to søde medarbejder vejlede mig med et smil på læben. Kæmpe anbefaling herfra (:
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.