Lisez les avis des autres

L'entreprise a répondu

4. Magasin de matériel médical
  5. Fournisseur d'équipement de mobilité
  6. Soins aux personnes âgées

Écrit par l'entreprise

Velkommen / Willkommen hier / Välkommen hit We are a Danish company specialising in assistive devices and medical equipment. All orders are shipped daily from our warehouse in Denmark. High quality, combined with personal and professional customer service, is at the heart of everything we do. We strive to create positive customer experiences and work from a clear belief that everyone deserves access to smart and reliable assistive solutions. We offer high-quality products at competitive prices and work exclusively with recognised European brands.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Super

En super oplevelse, den mest behagelige mand ( Per) . At vi så valgte at hente den selv, det var så det. Dejlig køretur. Produktet virker efter hensigten. Hvis vi skal få brug for andet, er det helt sikkert der vi handler.

25 mars 2026
Noté 4 sur 5 étoiles

Supergod sengehest

Hurtig levering af en sengehest til min svigerfar. Han er blevet SÅ glad for den for nu har han noget at støtte sig til når han skal op ad sengen og den er spændt godt fast. Den var lidt høj synes vi da den skulle spændes fast, men han har ikke nogen gener af at den ligger lidt skævt i sengen. Der skulle blot have været lidt mindre mellemrum mellem hullerne i benene så havde den været helt perfekt

4 avril 2026

Nemt, og god service

Meget venlig og imødekommende hjælp og vejledning. Man føler sig virkelig i gode hænder. Nemt at bestille og betale. Købte en sygeseng til min far, der kom en medarbejder og samlede sengen, alt til ug. Og min far er så glad for den seng. Marianne

12 mars 2026

Suveränt företag

Jag rekommenderar verkligen denna butik. Lägre priser än många andra butiker och hög kvalitet på rullstolen. Jag fick snabba svar på mail när leveransföretaget gjorde fel och leverade rullstolen till ett ombud istället för hemleverans. Nordic Aids hjälpte mig att snabbt lösa problemet genom att betala en extern budfirma. Vi kommer definitivt att handla från detta företag när vi behöver något hjälpmedel framöver!

25 mars 2026

FANTASTISK SERVICE

25 février 2026

Réponse : Nordic Aids

Tusind tak for din fine anmeldelse – vi er glade for, at du tog dig tid til at dele din oplevelse. Det betyder mere, end du måske tror. Vi håber, at du vil handle hos os igen. Mange hilsner Mette

Noté 5 sur 5 étoiles

Fin beskrivelse af varerne inden…

Fin beskrivelse af varerne inden bestilling. Fin levering ekstra godt emballeret.

19 mars 2026

Réponse : Nordic Aids

Mange tak for din fine anmeldelse – vi er glade for, at du tog dig tid til at dele din oplevelse. Det betyder mere, end du måske tror. Vi håber, at du vil handle hos os igen. Mange hilsner Mette

Noté 5 sur 5 étoiles

Sjælden service ved køb af en…

Sjælden service ved køb af en plejeseng, hos Billige Hjælpemidler i Ry. Fin orientering om de forskellige senge via telefonsamtale inden køb. da sengen ankom fandt jeg en mindre fejl, som jeg orienterede over telefon - der blev straks sendt en en ny del, som ankom dagen efter. Virkelig fin betjening. Sengen virker fint

16 mars 2026

Noté 5 sur 5 étoiles

det er en rigtig god pleje seng libra…

det er en rigtig god pleje seng libra kst.ca.10000 og jeg fik også en madras så man ikke fik ligge sår kst.1700kr så fik jeg en hove pude til 359krder der var kølig at ligge på jeg har.jeg er flyttet i ældre bolig.så jeg har sovet i sengen1uge.god vej ledning fra mette ogper,et godt sted at handle.hilsen jens erik i nr.lyndelse 5792.årslav

6 mars 2026

Réponse : Nordic Aids

Kære Jens Erik. Tusind tak for din anmeldelse og fordi du tog dig tid til at skrive til os. Det sætter vi stor pris på, og det betyder rigtig meget for os. Vi håber, at du vil handle hos os igen. Mange hilsner Mette

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg fik en god gennemgang da jeg købte min el-scooter.

25 février 2026

Réponse : Nordic Aids

Kære Hanne. Mange tak for din anmeldelse og fordi du tog dig tid til at skrive til os. Det sætter vi stor pris på, og det betyder rigtig meget for os. Vi håber, at du vil handle hos os igen. Mange hilsner Mette

Super service god tid til demonstration

Super service god tid til demonstration

27 février 2026

Réponse : Nordic Aids

Kære Bjarne. Mange tak for din anmeldelse og fordi du tog dig tid til at skrive til os. Det sætter vi stor pris på, og det betyder rigtig meget for os. Vi håber, at du vil handle hos os igen. Mange hilsner Mette

Noté 5 sur 5 étoiles

god hjælp også ved fejlkøb.

det har været nemt at få svar på spørgsmål. og selvom jeg købte det rigtige produkt, men i den forkerte størrelse, så var I hjælpsomme med at tage varen retur. tak for det.

10 mars 2026

Réponse : Nordic Aids

Kære John. Mange tak for den fine anmeldelse og fordi du tog dig tid til at skrive til os. Mange hilsner Mette

Gode priser

Gode priser, føler virkelig at jeg har fået noget for pengene

5 mars 2026

Réponse : Nordic Aids

Kære Michael. Mange tak for din anmeldelse og fordi du tog dig tid til at skrive til os. Det sætter vi stor pris på, og det betyder rigtig meget for os. Vi håber, at du vil handle hos os igen. Mange hilsner Mette

God produkt

God produkt, billig og hurtig levering

2 mars 2026

Réponse : Nordic Aids

Kære Helle. Mange tak for din anmeldelse og fordi du tog dig tid til at skrive til os. Det sætter vi stor pris på, og det betyder rigtig meget for os. Vi håber, at du vil handle hos os igen. Mange hilsner Mette

Ekspedition og levering

Hurtig og problemfri ekspedition og levering

1 mars 2026

Réponse : Nordic Aids

Kære Helle. Mange tak for den fine anmeldelse og fordi du tog dig tid til at skrive til os. Det sætter vi stor pris på, og det betyder mere, end du måske tror. Vi håber, at du vil handle hos os igen. Mange hilsner Mette

Noté 5 sur 5 étoiles

Schnelle Lieferung des Rollstuhls.

Schnelle Lieferung des Rollstuhls.
Sehr gute Qualität und Verarbeitung

7 novembre 2025

Réponse : Nordic Aids

Vielen Dank für Ihre Bewertung und dafür, dass Sie sich die Zeit genommen haben, uns zu schreiben. Das wissen wir sehr zu schätzen, und es bedeutet uns sehr viel. Wir hoffen, dass Sie wieder bei uns einkaufen werden. Viele Grüße Mette

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus