3,4

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Köpte däckmaskiner weber

Köpte däckmaskiner weber.
Helt nöjd med köpet och komunikationen.
Enda som var lite krångligt var att manual endast finns på tyska. Även om man söker på weber hemsidan.
Men finns en video på Youtube hur man monterar och kalibrerar balanseringsmaskinen och hur man monterar däckmaskinen. Det kan vara nått att lägga på hemsidan 🙂

10 décembre 2025

Réponse : Bilmaskiner

Tjena Thomas. Tack för din positiva kritik. Vi har svenska manualer som vi kan maila. Pga oseriösa konkurrenter som snor det vi lägger ut, har vi valt att ta bort och endast maila. Så bara skicka ett mail så fixar vi det! Gott nytt år!

support

Dååålig support. Allt är pinsamt dåligt. Dom gick miste om en affär på en billyft under "black week" strulade vid utcheckning. Svaret blev "återkom på våra öppettider"

"Extraöppen support under black week"

Till vilken nytta? Absolut noll. Sämst.

Pinsam kundtjänst.

29 novembre 2025

Réponse : Bilmaskiner

Är du på rätt sida? Vi har inte skrivit eller angett extraöppen support under black week? Ingen har pratat med någon Kevin! Finns ingen avbruten affär från någon Kevin? Mycket märkligt!

I ordered a 2 pillar car lift from this…

I ordered a 2 pillar car lift from this company on 19th December 2024, which was delivered 15th January 2025. I think that this is an unnecessarily long time. The excuse given by customer service was no one works between 20th December and 2nd January. Ok however that leaves 13 days of no delivered items.

When the item arrived which was 32000 kr delivered it was damaged, scratched and missing oil and fitting bolts. This was advertised as part of a package on Blocket. If I would have known this was not included I would not have ordered from this company.

After posting my initial negative review. I was recontacted be customer service who have since sent a replacement part,the missing oil and fixings along with some spray paint to cover the scratches and new decals. As a gesture in respect of the inconvenience they also included an impact wrench.

I am satisfied with this outcome however it took leaving a negative review to get it. That's why it's a 4 star not 5 star review

Thi

17 janvier 2025

Rekommenderar inte

Fick vänta 20 arbetsdagar istället för 8-10 enligt deras villkor. Otrevligt bemötande när dom väl svarar .
Tyska manualer vilket inte är godkänt enl. Svenskt regelverk.

13 juin 2023

Réponse : Bilmaskiner

Varför ljuger du Lars? Du beställde den 21/5 vilket var en söndag, därför hanterades ordern först den 22/5. Du ringer oss och säger att du ska åka på semester den 1/8, varpå vi stoppar leveransen i väntan på du ska komma tillbaka. Men tydligen var det inte semester utan du var bara borta 2dagar vilket vi får veta först veckan efter. Försändelsen återupptas och den levereras efter 13arbetsadagar vilket fortfarande är inom våra villkor. Du var otrevlig från första stund o ställde krav på kompensationer på totalt orimliga summor. Att vi till slut tappar tålamodet är kanske inte så konstigt. Du har i efterhand, trots att vi inte gjort fel oxå kompenserats rikligt. Men det var tydligen inte nog för dig utan du väljer ändå att kommunicera din missriktade ilska här. Men Lars, vi kan inte plocka ner månen till dig, hemskt ledsen. Vi levererar manualer på frågan, då i leveranserna ligger tysk manual. Något du inte mailat oss om, skicka mail så läser vi det.

Här är trackingen, där det tydligt syns det levererades klart snabbare än du skriver och då du har dessutom själv försenat leveransen.

Ha en underbar sommar Lars och välkommen att vända dig till någon annan nästa gång.

Jag har väntat i en månad å inte fått…

Jag har väntat i en månad å inte fått grejerna än kan ju inte änns få tag i dem på telefon när man ringer rekomenderar inte detta ställa att beställa från

14 juillet 2023

Réponse : Bilmaskiner

Du skrev alltså detta direkt efter vi pratat? Leverantören hade missat att skicka din lyft som vi oxå berättade och bad om ursäkt för vid en av flera gånger vi pratade. Lyften är levererad om än något försenad pga mänskligt misstag.

Undvik dessa!!

Dom lovar leverans inom 3-4 dagar,jag fick vänta 25 dagar efter flera påringningar samt Mail.Leveransen kommer med tysk instruktion fick ringa för att få den mailad för att själv kunna skriva ut den,sen undviker dom att svara även om man ringer dagtid under kontorstid.

17 janvier 2023

Réponse : Bilmaskiner

Hej Andre. Du beställer dagarna precis innan jul och har ingen som helst förståelse för att julledigheter osv kan ställa till det. Hursomhelst, ledigheter till trots, går din beställning iväg några dagar senare och hamnar i Luleå 4/1 (ett postnummer som vi reserverar oss för fraktpris och leveranstid, oavsett jul osv). Du kommer överens med fraktbolaget att din order skall levereras 9 dagar senare. Sen klagar du här på dålig service! Nä du Andre, det där tar vi inte till oss.