Heel tevreden met de bestelling. Lichten werken perfect, onderdeel paste zonder problemen. Enkel de levering duurde wat lang (10-12dagen)
op tijd geleverd
- Préparateur automobile
- Ventes d'accessoires automobiles
- Marché de pièces automobiles
- Magasin d'accessoires automobiles
- Accessoires pour voitures
- Magasin de pièces pour voitures de course
De specialist in aftermarket BMW onderdelen.
Snelle levering en goede kwaliteit…
Snelle levering en goede kwaliteit producten voor een goede prijs!
Lieferung-Qualität ist top.
Top bedrijf
Bimmer Elite heeft een makkelijke en overzichtelijke website, waardoor bestellen eenvoudig ging. Het contact verliep ook erg prettig: vriendelijke berichten en snelle reacties. De levertijd was een grote plus; er stond 3 tot 6 weken aangegeven, maar mijn stuur was er al binnen bijna 3 weken. Daarnaast is de kwaliteit gewoon top. Zeker een aanrader!
snelle levering
snelle levering, artikel was kerstkado voor kleinzoon en ruim op tijd binnen
Heel tevreden met de bestelling
Snelle levering en goede kwaliteit
Snelle levering
Goede kwaliteit producten en past goed geen aftermarkt maar originele kwaliteit look and feel.
Bin sehr zufrieden mit meiner carbon…
Bin sehr zufrieden mit meiner carbon heck unter rahmen verkleidung.
Die m1000rr hat ein komplett neues Erscheinungs Bild dadurch bekommen .
Ich werde in Zukunft öfters bei bimmer elite einkaufen.
Definitely 5 stars
Definitely 5 stars, those guys are good people with great customer support.
M3 look mirror covers
I ordered the M3 look mirror covers and they fit perfectly. I even received the necessary tool to replace them, plus a car air freshener as a gift. I am very satisfied with this purchase and highly recommend it!
Reibungsloser Ablauf
Reibungsloser Ablauf. Als ein Teil der Bestellung Lieferverzögerung hatte, wurden die schon vorhandenen Teile vorher geliefert.
top service
top service, snel en correct, ook met afhandeling van retour
Goese kwaliteit voor goede prijs
Super goede service en snelle levering…
Super goede service en snelle levering van de spullen
Goed bereikbaar en goede service
Zeer goed bereikbaar en vlotte communicatie. Ik heb de producten vrij snel ontvangen. 1 product was een klein beetje beschadigd en dit heb ik direct gemeld. Zij hebben toen direct een nieuw paar opgestuurd zonder problemen en terug zeer snel ontvangen. Echt top service en zeker aan te raden!