Argile de bonne qualité au goût assez…
Argile de bonne qualité au goût assez doux. Commande livrée rapidement !
💚 Over Biobey – Natuurlijke Schoonheid, Echte Resultaten Biobey is meer dan een webshop — het is een zorgvuldige selectie van de allerbeste natuurlijke en biologische cosmetica, waar puurheid, effectiviteit en huidvriendelijkheid centraal staan. Onze missie? Jouw dagelijkse verzorgingsritueel groener, gezonder en krachtiger maken — zonder compromissen. Wij geloven dat schoonheid begint bij wat je op je huid aanbrengt. Daarom biedt Biobey een exclusief aanbod van 100% natuurlijke huidverzorging, hypoallergene make-up, en bio gecertificeerde producten voor zelfs de meest gevoelige huidtypes. Elk product in ons assortiment wordt eerst uitvoerig getest door ons team — van jonge vrouwen tot rijpere huid, van een gevoelige huid tot normale huidtypes. Alleen wat écht werkt, komt in de winkel. Onze collectie omvat nichemerken en laboratoria die je niet terugvindt in klassieke drogisterijen of dropshippingwinkels. We werken rechtstreeks samen met producenten, vaak kleine familiebedrijven of eco-laboratoria uit Europa, om unieke formules aan te bieden — zónder synthetische parfum, parabenen of andere twijfelachtige stoffen. Veel van onze producten zijn vegan, cruelty-free en dermatologisch getest. 💚 Waarom kiezen voor Biobey? • Transparantie & Eerlijkheid: Elk ingrediënt, elke claim, elk product is zorgvuldig geverifieerd en helder uitgelegd. Geen vage beloftes, maar onderbouwde keuzes. • Gevoelige huid? Wij snappen het. Onze topcategorieën zijn hypoallergene mascara, parfumvrije verzorging en natuurlijke anti-rimpelproducten. • Kleine oplages, hoge kwaliteit: Onze producten worden in kleine batches geproduceerd om versheid en werking te garanderen. • Sterke klantenservice: Persoonlijke hulp, eerlijke antwoorden, snelle verzending. Bij ons sta jij écht centraal. • Ecologische mindset: Van verpakkingen tot verzendmethoden, duurzaamheid zit in elk detail van ons proces. ✨ Een community van bewuste klanten Onze klanten zijn loyaal omdat ze het verschil merken. Van vrouwen die last hadden van eczeem of rosacea, tot mensen die overstappen naar een clean beauty routine: Biobey helpt om écht verschil te maken voor je huid, je gezondheid én het milieu. Of je nu op zoek bent naar een natuurlijke anti-aging crème, mascara die niet prikt, of een verzorging die je huid weer laat stralen — bij Biobey vind je een veilige, doeltreffende en mooie oplossing Sluit je aan bij duizenden tevreden klanten die Biobey kozen voor hun natuurlijke verzorgingsroutine. 🌱 Biobey — Natuurlijke schoonheid, met liefde geselecteerd.
Grote Markt, 9120, Beveren-Waas, Belgique
Aucune trace de demande d’avis
Argile de bonne qualité au goût assez doux. Commande livrée rapidement !
Belle expérience car site simple commande rapide
Très déçue je n'ai jamais reçu mon colis et je demande un remboursement ou le renvoie d'un nouveau colis mais je n'ai plus de nouvelle de la part de biobey ! Je déconseille.
Je prend Trompetol pour ma papa (91 ans) qui ressent un certain soulagement de la douleur à l'usage pour ses chevilles et hanches.