Jeg var meget overrasket over hvor hurtigt varer kom Bestilt søndag aften og kunne allerede hent pakken tirsdagen efter 👍
Lisez les avis des autres
Super lækkert produkt! Vi købte først prøvepakken med 4x500 ml. med hver af de forskellige smage. Favoritten er Hyben 😊🙌🏼 Vi mærker rigtig god effekt ved at tage et shot eller 2 om dagen, som anb... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg fik produktet meget hurtigt. Jeg har fået det anbefalet af min behandler (dyrlæge) til min hest. Vi er kun lige begyndt behandling, så vi har pt ikke set så stor en forskel, men håber stadig. Hes... Voir plus
Hurtig levering og mærkbar forskel i min fordøjelse allerede efter en uges brug 😊 Var nervøs for, om flasken kunne holde tæt, eftersom den skulle ligge ned i mit lille køleskab, men det gør den ud... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Biosa eksisterer for at hjælpe mennesker, dyr og miljøet til at opnå naturlig bedre sundhed. Vi er førende i at producere produkter baseret på mælkesyrebakterier og andre mikroorganismer til at fremme sundheden for levende væsener. Vi tilstræber at træffe de mest bæredygtige valg, herunder kilder til råvarer, energi og emballage, gennem gode og stærke partnerskaber.
Coordonnées de contact
Sonnerupvej 41, 3300, Frederiksværk, Danemark
- 4777 2270
- info@biosa.dk
- biosa.dk
Demande des avis aux clients
Jeg var meget overrasket over hvor…
Jeg var meget overrasket over hvor hurtigt varer kom
Bestilt søndag aften og kunne allerede hent pakken tirsdagen efter 👍
Hver dag starter med Biosa 🤗
Jeg har valgt at få biosa sendt på abonnement, da det er vigtig del af min hverdag.
Jeg fik produktet meget hurtigt.
Jeg fik produktet meget hurtigt.
Jeg har fået det anbefalet af min behandler (dyrlæge) til min hest. Vi er kun lige begyndt behandling, så vi har pt ikke set så stor en forskel, men håber stadig. Hesten er gammel og haft maveproblemer i mange pr, så det er også meget at forlange.
Hurtig hjælp og hurtig levering.
Altid en fornøjelse at nyde VitaBiosa.
Altid en fornøjelse at nyde VitaBiosa.
En sand trylledrik. Ville ikke undvære den.
Mvh Jakob

Réponse de Biosa ApS
Amazing product and quick service
Amazing product and quick service. Biosa helps me feel rebalanced again after a crazy party with friends.

Réponse de Biosa ApS
Jeg har kun positive oplevelser med…
Jeg har kun positive oplevelser med firmaet. En meget hjælpsom og imødekommende personale, der gør alt, for at hjælpe dig så hurtigt som muligt.

Réponse de Biosa ApS
Tak fordi I sendte min 3 liter Vita…
Tak fordi I sendte min 3 liter Vita Biosa så hurtigt. Nu kan jeg få den med på ferie. Tak skal I have. 🙏🏻👌

Super produkt og service
Nem bestilling, hurtig levering og da det desværre var et forkert produkt, som jeg havde fået leveret, så fik jeg med det samme sendt det rigtige og fik lov at beholde det fejlsendte.
Samtidig så har det en fantastisk effekt på min mave; på 3 dage har det hjulpet mig til ro på maven, ingen smerter og kæmpe reducering i følelsen af oppustethed.
Jeg er MEGET tilfreds ❤️☺️

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.