Intopit A/S fik ny hjemmeside fra Birdi Design. Forløbet var professionelt fra start til slut, alle deadlines blev overholdt, og prisen levede fuldt ud op til vores forventninger. Vi kan derfor va... Voir plus

David har hjulpet os med at programmere vores nye hjemmeside, og vi er super tilfredse med det flotte resultat. David besidder en stor kommerciel forståelse som gør, at han hurtigt skaber et overbli... Voir plus

I vores forretning hvor vi er ude og opsøge et helt nyt marked i EU Havde vi det vanskeligt med at holde styr på de nye kontakter, vi havde kontaktet. Her kommer David meget hurtigt ind og laver et... Voir plus

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Birdie Design. David er altid venlig, imødekommende og ekstremt hjælpsom – uanset om opgaven er stor eller lille. Han responderer hurtigt, tænker... Voir plus

1. Concepteur de sites web
  2. Agence de consultants commerciaux et informatiques

Får I nok kunder ud af jeres hjemmeside - eller har I et flot website, der ikke sælger? Som salgsfokuseret webdesigner og certificeret Webflow Partner hjælper jeg især B2B-virksomheder med at designe og optimere Webflow-hjemmesider, så de bliver en effektiv digital sælger, der skaber flere leads og kunder. Lad os tage en uforpligtende snak og se, om jeg kan hjælpe jer med at gøre jeres Webflow-website til en investering, der betaler sig selv hjem.

4,6

David er super god og servicemindet

David er super god og servicemindet - og rigtig fleksibel ift. at finde gode løsninger der virker for alle parter.

21 février 2024
Logo de Birdi Design

Réponse de Birdi Design

Tak skal du have - det var en fornøjelse at finde løsninger, der fungerede for os begge :-)

Jeg havde brug for at få lavet en landing page.

Jeg havde brug for at få lavet en landing page til et event jeg skulle afholde. Det var vigtigt for mig at have et design, og udtryk der matchede min personlighed. Og dette lykkes David med til fulde. Vi kunne se at de besøgende på siden brugte tid og klikkede rundt som var mit ønske. Resultatet af Davids arbejde og knowhow var virkeligt godt, og hans ideer til design var også super godt! Stor ros herfra!

15 janvier 2024
Logo de Birdi Design

Réponse de Birdi Design

Tak for din besked! Jeg er glad for at høre, at landingpagen matchede din personlighed og at de besøgende reagerede positivt på den. Det var en super at arbejde med dig :-)