Jag vann budgivningen, men mäklaren på Bjurfors Malmö City sålde ändå till en annan budgivare utan att informera mig. Kontraktet var dessutom redan påskrivet långt innan jag fick reda på det, tro... Voir plus
Lämnar reklam om lägenheter sålda i mitt område trots skylt om nej tack till reklam på brevlådan. Är dessutom nyinflyttad för runt 1 månad sedan. Otroligt oprofessionell och dåligt sätt att göra rekla... Voir plus
Jag köpte min lägenhet av en säljare som förmedlat den via Bjurfors. När kontraktet var påskrivet & nycklarna överlämnade slutade mäklaren att svara på mail där jag kommenterat brister. Det hade varit... Voir plus
Har haft kontakt med två mäklare från Växjökontoret. Trevligt och sakligt bemötande. Gillar att de samarbetar inom kontoret Kan titta på objekt hos många mäklare. Inget hysch hysch. Efter att h... Voir plus
Köpa eller sälja bostad? Bjurfors mäklare hjälper dig att göra en riktigt bra bostadsaffär. Välkommen ett steg upp.
Alelundsgatan 4, 412 66, Göteborg, Suède
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
VARNING!
Bjurfors Höllviken-kontoret: Mäklaren som vi anlitade är mycket oseriös.
Verkade först trevlig, men såg inte till säljaren bästa intresse, utan arbetade efter egen dold agenda till köparens stora favör.
Förlorade flera hundratusen kronor på missen att anlita honom.
Råd..Anlita aldrig Bjurfors! Tydligen har dom dålig koll på sina anslutna mäklare.

Réponse de Bjurfors Sverige
Var på en visning där mäklaren var från Bjurfors (herr W. W. ). Väldigt oprofessionellt beteende från er firmas representant som framstod som okunnig, ej tillräckligt insatt i temat, dessutom konfliktbenägen: istället för att svara på en svårare fråga han inte kunde, gick han till personangrepp och var otrevlig, och allmänt oprofessionell i sitt arbete. Kändes som sommarvikarie istället för ansvarig mäklare.
Väldigt missnöjd då hans oprofessionellt beteende ledde till att jag tappade intresset för objektet.

Réponse de Bjurfors Sverige
Har haft trevliga visningar inför vårt husköp som blev, dock genom annan aktör. Även visningar är viktiga, därav omdömmet!

Réponse de Bjurfors Sverige
We had a great experience in Kristianstad Bjurfors. Nothing but great help with any questions even if it was silly or not important one we always were answered. It is kind of strange to see only bad reviews when we were as a foreign couple only speaking English as well treated nice and been always informed with every detail of the whole process. One more time great and just good words.

U.D på Bjurfors Täby Danderyd
Det var bland det värsta jag varit med om.
Så oprofessionellt!!! På grund av mäklaren avstår jag hela mäklarfirman. Man ska nog fundera på om mäklaryrket är något för en. Katastrof!!!

Réponse de Bjurfors Sverige
Köpte min lägenhet via mäklaren Anders Nilsson på Bjurfors i Malmö. För att fatta mig kort, om ni letar efter en engagerad, proffsig mäklare där ni kan känna er trygga så välj inte Bjurfors.

Réponse de Bjurfors Sverige
Riktigt oseriös mäklarfirman. Ljög för oss under budgivning och var inte ärlig (chefen på bjurfors i Kristianstad).Hade aldrig anlitat dem för försäljning och jag och min sambo går inte på husvisningar som de är ansvariga för. Hade gett dem minus om det hade gått. Charlotte

Réponse de Bjurfors Sverige
Köp ALDRIG av Bjufors i Helsingborg/nyproduktion då de har sålt nyproduktion som inte blivit klar tror 8 månader försening och vägrar ta något ansvar alls, extremt obrydda. Vill verkligen ge en varning till de som funderar på att gå via dem. Förfärligt.

Réponse de Bjurfors Sverige
såsom klarna, en återförsäljare som tjänar pengar på en extra tjänst. Stylade marbodalkök eller ikeakök- intressant eller kanske du ej tycker det är intressant. Spelar ingen roll. Byggbolagen skulle själva kunna sälja massproducerade lgh eller hus med lägre arvode. Men mäklare gynnas av banker så verksamheten kommer bestå. Ger några % högre pris till köpare så det spelar ingen roll eftersom fastighetspriser bara kan gå upp i en digital ekonomi.

Réponse de Bjurfors Sverige
Vi har vid två tillfällen nu varit i kontakt med mäklare angående lägenheter för förhandsvisning, 'glömt' att meddela oss om visningen, och därefter sålt lägenheten.
Vid båda tillfällen har vi varit angelägna om att lägga bud, och lägenheten har sålts då mäklaren inte kontaktat oss. Det har varit två olika mäklare, så det är ett tydligt mönster.
Om ni ska sälja lägenhet, välj en annan mäklare, som gör sig lyhörd för bud, för det gör uppenbarligen inte Bjurfors!

Réponse de Bjurfors Sverige
Mäklaren tog sig tid att visa lägenheten på förhand, var ganska stressad. Jag hade dagen innan visningen frågor som hen ”trodde” svaren på. Under kvällen visning frågade jag samma frågor då jag förmodade att mäklaren tagit reda på dem, fortfarande ”trodde”. På morgonen dagen efter var jag tvungen att lämna ett bud. Vilket jag gjorde. En stund senare ringer en stressig mäklare och det visar sig att jag vunnit. Utan att fått svar på mina frågor. Fick då själv ringa o ta redan på svaren, vilka var positivt. Men efter vinsten ändrade de även tillträdesdatum. Det slutade med att jag backade ur affären pga av all stress och att jag inte fått info i tid som jag kunde gå igenom o lugn o ro och kontraktet skulle skriva några timmar senare. Vilket är dåligt mot både säljaren och de andra köparna som var med i budgivningen. Va också på en annan visning i år där de mäklaren heller inte var speciellt påläst. Jag var på förhandsvisning, hen ringde mig sist på dagen för budgivning då ingen annan visat intresse.
Är det så här en affär ska gå till? Är det kundens ansvar att ta reda på grundläggande information om bostaden? Går jag till en butik ringer jag inte huvudkontor för att fråga vad det är för produkt jag köper, utan säljaren brukar veta eller tar annars reda på informationen. Vad vinner det på att stressa igenom ett köp? Som kund ska jag också ha möjlighet att läsa igenom kontraktet i god tid innan jag skriver på. Vilket aldrig sker.
Bör inte denna osunda mäklarvärld nå sitt slut?

Réponse de Bjurfors Sverige
Vill bara varna alla som har tittat på eller är spekulanter på Åbogatan 2 i 26871 Teckomatorp:
https: // www. bjurfors.se/ sv/t illsalu/skane/svalov/teckomatorp/abogatan-2/#bilder
Det är problem med enormt störande ljud från värmepump på denna fastighet installerat 2019.
Jag har bott på sidogatan sedan det blev installerat, har fört ett j**la liv sedan dag ett så man vaknar på natten av det.
Nuvarande säljare lovade på heder och samvete att fixa det, nu är kåken till salu och det är fortfarande lika mycket oväsen....
I dag have Ylva-li Strandsjö visning, jag mötte (snällt) upp med henne då hon skulle packa ihop efter visning, tänkte att jag vill höra med henne hur läget var kring denna pump.
Hör och häpna, hennes svar var "Det får du ta med säljare" och så drog bara iväg .... 👀
Det har jag försökt göra, men han e tyvärr svårt anträffbar (precis som Ylva-li) då han inte bott fast i denna fastighet sedan 12-18 mån tillbaka.
Ylva li Strandsjö bryr sig inte ett dugg hon vill bara tjäna $$....
Fyf-n säger jag bara "moral/etik och ansvar" är inget som står denna "mögliga f**a" något vidare, men det gör $$ säkert.
Blott för info, så kommer jag polisanmäla säljare, anmäla Ylva-li Strandsjö samt göra en bulleranmälan till kommunen....
Tycker bara det är synd om evt nya köpare, som kanske inte hinner få in möbler innan breven droppar in från kommun om krav etc etc :/
Mvh/

Réponse de Bjurfors Sverige
Ett pajasföretag som blåser blivande kunder genom att undanhålla information om renoveringar som aldrig genomförts. Kolla gärna in SVT Skånes reportage.

Réponse de Bjurfors Sverige
Bjurfors Höllviken - vilket skämt! Anmälde oss till budgivning. Försökte få tag på mäklaren under pågående budgivning, men ingen respons. Vi ledsnade. Oerhört nonchalant, inte minst mot säljaren!

Réponse de Bjurfors Sverige
En vunnen budgivning på Bjurfors slutar ofta med att mäklaren/säljaren kommer med beskedet att De vill ha mer för att genomföra affären.
Har gått på det en gång och behövt avanmäla intresset en gång.
Skulle inte använda mig av dem vid försäljning!

Réponse de Bjurfors Sverige
Valde en mäklare från Landskrona och instämmer med omdömet från 4/6 att det inte kändes som att mäklaren hörsammade mina önskemål, utan hennes enda motivation var att få ut objektet så fort som möjligt och få det sålt, inte till bästa pris. Fick inte känslan av att hon arbetade för mig trots att jag betalar henne 105000kr i arvode. Det är en stor affär, en av få i ens liv och man förväntar sig ett gott utförande. Hon slarvade med beskrivningen och trots att jag fick redigera det ett par gånger återstod stavfel på förstasidan av beskrivningen. Pinsamt! Skrev ett omdöme på hittamäklare.se men detta censurerade hon eftersom mäklare ska verifiera dig som säljaren och det har hon alltså inte gjort, d v s mäklaren har ingen transparens.

Réponse de Bjurfors Sverige
Bjurfors mäklare använder sig frekvent av felaktiga metoder, från falska intyg till att undanhålla väsentliga uppgifter. Köp aldrig ett hus där Bjurfors är mäklarna.

Réponse de Bjurfors Sverige
Max 3-4 ggr under en livstid så möter man en mäklare för köp el försäljning av bostad. För alla personer är det också den största investeringen man gör i livet och önskar då som säljare ses som mäklarens kund. Erfarenheten från Bjurfors är att säljare bara är den betalande, och en husförsäljning bara är en finansiell transaktion för Bjurfors. Det finns en del att arbeta med hos Bjurfors med avseende på kundhörsamhet, anslag och obehagliga överraskningar. För visst betalar man för expertisen, inte bara för kontorsadministration...

Réponse de Bjurfors Sverige
En savoir plus sur les différents types d'avis.