WAAAAUV 👌⭐️🌼🌸 Nu sidder jeg i mit sommerhus - og nyder🍋🫐 design. Endnu engang - de smukkeste ting fra jeres skønne butik. Altid de fineste - og lækreste sager. Jeg elsker jeres eget design - du... Voir plus
Jeg kendte jer ikke, kun fordi min datter havde ønsket sig gaver til sin fødselsdag 🎁 Hun blev rigtig glad for sine fødselsdagsgaver fra jer, flotte/ specielle vare 🙏 Hurtig levering - god servic... Voir plus
Verdens bedste betjening - de er simpelthen så søde, og der har altid været god stemning og service i butikken. Vil savne den fysiske butik, men de gør de ligeså godt online og vil bestemt fortsætte m... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Elsker du farver og unikke designs? På blaamst.dk forhandler vi unika keramik, sjove plakater, farverige lys og meget mere. Alt hvad der skal til for, at blåmstre din hverdag op ✨
Danemark
- kontakt@blaamst.dk
- blaamst.dk
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Jeg modtog den fineste fødselsdagsdug
Jeg modtog den fineste fødselsdagsdug. Leveringen var hurtig ❤️
Fineste plakater samt hurtig service og…
Fineste plakater samt hurtig service og levering
Fine ting de har ❤️ og pakket fint ind…
Fine ting de har ❤️ og pakket fint ind da jeg modtog.
Fantastisk smukke ting
Fantastisk smukke ting . Hurtig levering ksn kun anbefales
tak for jer
Fint koncept og dejligt enkelt og effektiv at handle online. Tak for jer.
Bestilte den skønneste plakat…
Bestilte den skønneste plakat online-den kom hurtigt og jeg er yderst tilfreds♥️en butik jeg handlet hos før-og som jeg helt sikkert vil gøre igen♥️
Jeg har modtaget mine fine billeder
Jeg har modtaget mine fine billeder, hurtigt. De var pakket fint og godt så de fremstod pænde. Tak
Hurtig levering
Hurtig levering, gave til min datter, kendte jer ikke før jeg havde set ønsket på Ønskeskyen
Virkelig lækker hjemmeside
Virkelig lækker hjemmeside og sjovt med både nye og gamle ting. Bestilling var nemt og modtog hurtigt pakken
Blåmst får endnu engang mine varmeste…
Blåmst får endnu engang mine varmeste anbefalinger. Fineste varer og bedste og venligste kundeservice. Jeg skrev og spurgte om en ændring på en ordrer. Kun få minutter efter jeg havde sendt beskeden fik jeg svar fra Blåmst med et “selvfølgelig” og de efterkom min forespørgsel. Min ordre blev også pakket og leveret hurtigt.
Der er ikke en finger at sætte på Blåmst. Det fåes ikke meget bedre!
Alt var så fint og utrolig hurtig…
Alt var så fint og utrolig hurtig levering! Super oplevelse!
God service og hurtig levering
Rigtig god service og super hurtig levering🥰
Hurtig og fin handel
Hurtig levering og rigtig godt pakket…
Hurtig levering og rigtig godt pakket ind da det var en kop vi købte. Og de var så søde til at takke for at støtte dem.
Webshop er så fin og meget fristende…
Webshop er så fin og meget fristende med alle de flotte ting. Hurtig levering af de lækreste små kaffekrus. Jeg handler helt sikkert hos jer igen.
Hurtigt levering
Hurtigt levering, og jeg er fuld ud tilfreds med mine varer ;-))
Hurtig levering
Hurtig levering. Rigtig fin webshop, med mange flotte ting at vælge imellem 🌼
Skøn hjemmeside med de fineste ting og…
Skøn hjemmeside med de fineste ting og nem og hurtig levering!