À propos de l'entreprise

3. Magasin de café
  4. Boutique de café
  5. Magasin de thé

Écrit par l'entreprise

Blanche Dael, opgericht in 1878 in Maastricht, is een gerenommeerde koffiebranderij en theepakkerij die ambachtelijke tradities combineert met innovatie en duurzaamheid. Hun toewijding aan kwaliteit en eerlijke handel uit zich in zorgvuldige selectie van de beste koffiebonen en theebladeren, waarbij ze een eerlijke prijs betalen aan boeren. De ambachtelijke benadering zorgt voor een ongeëvenaarde smaakervaring, met dagelijks vers gebrande koffie in hun state-of-the-art branderij in het historische Sphinxkwartier. Blanche Dael's commitment aan duurzaamheid omvat milieuvriendelijke verpakkingen, energiezuinige productieprocessen en streven naar CO2-neutrale stadslogistiek. Hun maatschappelijke betrokkenheid blijkt uit de Stichting Escuela Blanche Dael, die kansen vergroot voor kinderen in koffieregio's in Guatemala door onderwijs te ondersteunen. Voor bedrijven biedt Blanche Dael op maat gemaakte koffie- en theeconcepten met professionele apparatuur en ondersteuning. Hun focus op kwaliteit, duurzaamheid en persoonlijke service, gecombineerd met hun rijke historie en innovatieve aanpak, maakt Blanche Dael uniek in de markt. Als familiebedrijf streven ze naar een balans tussen traditie en vooruitgang, waarbij ze niet alleen streven naar groei, maar ook naar het verbeteren van de koffiewereld en het leven van alle betrokkenen in de koffieketen.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Top!

Super lekkere thee en ontzettend goede service.
Er was iets niet meer op voorraad maar dat wordt eerlijk gecommuniceerd en er wordt een goede oplossing geboden.
Snelle reactie op mail en telefoon.

27 mars 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

We hadden te weinig tijd om ze zelf…

We hadden te weinig tijd om ze zelf vers te halen in Maastricht.
Via de website besteld en net voor de bezorging een appje dat de lading beschadigd was😬.
Gebeld en een dag later 5 kilo heerlijke doppindas bezorgd super vers en een top service de vloer ziet er niet uit in de keuken maar de familie vind ze zalig.
Dankjewel voor de goede service en verse producten.

10 janvier 2026
Noté 3 sur 5 étoiles

As carnavalswoensdag 5-3-2025…

As carnavalswoensdag 5-3-2025 binnenstad Roermond. Het was druk met ophaaldiensten en er stonden veel vrachtauto's,busjes, gemeentelijke reinigingsdienst etc in het centrum. Ook van kaathoven. En een busje van Blanche Dael. ( kenteken van Blanche Dael busje bij mij bekend). De jongens hadden net opgehaald en gingen achterop staan. Daar riep plotseling een werknemer van Blanche Dael: Hier dit ook ophalen, maar jongens hadden dit niet kunnen zien. Het afval stond achter een busje en bovendien waren ze eigenlijk al voorbij gereden en misschien was het ook niet voor hun bestemd.Daar begint de man van Blanche Dael te schreeuwen naar een van de jongens en zei denigrerend: daarom sta je ook daar achterop. Minachtend en brutaal was de man van Blanche Dael. Respect moet men tonen naar reinigingsmedewerkers die onze vuilnis ophalen.

5 mars 2025

10 sterren!!

Het liefste zou ik nog meer sterren geven! Wat een super fijn bedrijf! Een bedrijf waar nog echte mensen werken, met gevoel en mensenkennis. Waar echte mensen nog de orders in orde maken en kijken naar de notities die geschreven worden. Ik kocht voor een zieke vriendin een pakket en door de goede zorg voor de gedane order en dus de liefde die men stopt in hun producten, werd er echt gekeken en kreeg ik een mailtje met de vraag of er een kaartje bij de order gedaan mocht worden!
Ik ben fan!!! Meer dan fan!! Zeker een aanrader, zowel online bestellen als in hun prachtige zaak in Maastricht!

24 mars 2025
Logo de Blanche Dael

Réponse : Blanche Dael

Beste Martina,

Hartelijk dank voor uw review! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met de service en de zorg die we in onze producten stoppen. We hopen u snel weer te zien in onze winkel of online!

Een begrip in Maastricht 🫶🏻

Een winkel en begrip in Maastricht!!!
Ik kom hier als sinds ik 4 jaar was ben er nu 40.
De geur als je de wolfstraat komt in lopen en je de vers gebrande pindas ruikt of de koffie.
Ik heb al vaker online besteld, en altijd op tijd geleverd.
Ook netjes verpakt en hebben zowel thee als speciaals koffie nougat Mestreechse koekjes ☺️ ooh Mestreechse mokka is de favoriet hier thuis heerlijke koffie.

9 septembre 2024

Top koffie winkel

Leuke koffie winkel, ik bestel er regelmatig via de webshop. Altijd netjes bezorgd en bij problemen goed opgelost. Niet onbelangrijk, erg goede koffie! 😁

26 octobre 2022
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus