BlendyGo Avis

4,9

Kupiłam blendyGo 3 z nadzieją że będzie super i nie zawiodłam się . Zaczynajac od koloru no poprostu boski kończąc o mocy. Miałam wcześniej 2 blendery innych firm i żaden nie był tak szybki i tak wytr... Voir plus

Mam blender dopiero od 2 dni ale już mogę stwierdzić że było warto. Blender radzi sobie z mrożonymi owocami czy kostkami lodu, konsystencja koktajlu jest naprawdę gładka - dobrze rozdrabnia produkty.... Voir plus

Posiadam blender oraz kubek termiczny — są genialne. Przy użyciu blendera w kilka minut przygotowuję pożywny koktajl, a kubek termiczny świetnie trzyma zimno, co jest wręcz idealne na upały. Jestem ba... Voir plus

Świetny kontakt z klientem. Produkty które posiadam( 2 blendery BlendyGo 3 i ostatnio kubek termiczny). Wszystko doskonale się sprawdza. Jestem bardzo zadowolona z produktów. To nie tylko świetne funk... Voir plus

Colorful, powerful & viral across Europe. Meet BlendyGo — the portable blender with BlendPro technology and Pulse Motion mode. Blend your world - shop BLENDYGO now.

4,9

N'a pas répondu aux avis négatifs

773 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Blendera używam od roku

Blendera używam od roku, jest idealny przy moim trybie życia. Zabieram go na wyjazdy nawet na wymieszanie szybkiego ciasta na naleśniki czy inne placki. Zabieranie go do pracy pozwala pić zawsze świeże koktajle.

19 août 2026

Kubek sip blendyGo

Kubek sip ze specjalną szczelną nakrętką jest rewelacyjny. Nic nie przecieka. Trzyma temperaturę ciepłych jak i zimnych napojów bardzo długo. Zdecydowanie najlepszy termos jaki miałam.

27 août 2026

Bardzo ładnie i dobrze wykonany

Bardzo ładnie i dobrze wykonany. Natomiast ma problem przy zmieleniu banana z serkiem wiejskim i twarogiem🤷🏻‍♀️ a ponoć kruszy lód. Jak wejdzie między noże większy kawałek owoca to tez się zatrzymuje. Myślałam że będzie miał większą siłę, a ja będę mogła robić sobie bogatsze koktajle białkowe.

27 août 2026

Robię koktajle od kilku dni

Robię koktajle od kilku dni. Super wszystko mieli, nawet najtwardsze rzeczy, które wrzucam do pojemnika. Do tego jest bezprzewodowy a to dla mnie ważne, bo w mojej małej kuchni ciężko już coś ustawić blisko kontaktu 😁

cudnie poręczny

cudnie poręczny blender, rzeczywiście silny, miksuje na gładziutko, prosty w obsłudze

25 août 2026

Ułatwia życie

Polecam z całego serca blender BlendyGo! Po pierwsze dostawa ekspresowa! U mnie sprawdza do koktajli w pracy, zawsze świeży. Również używam do blendowania składników na placuszki, ma bardzo dużo zastosowań i ułatwia życie 😁

24 août 2026

Śliczna obudowa

Śliczna obudowa, dobra moc, poradzi sobie nawet z orzechami, mrożonymi owocami i lodem, działa bez kabla. Robi pyszna kawę mrożoną i cocktail truskawkowy.

25 août 2026

Kubek świetny

Kubek świetny, dobrze wygląda, super design i spełnia swoją funkcję jeśli chodzi o zimne napoje (ciepłych jeszcze nie testowałam 😅). Polecam każdemu kto chce zacząć regularnie się nawadniać, to fajny sposób, żeby się zachęcić do tego. Biuro obsługi nie zawodne 👍

21 août 2026