À propos de l'entreprise

1. Fournisseur de produits de nettoyage

Écrit par l'entreprise

Bij Bliss Eco Clean delen we een gezamenlijke droom: een stralend schone was én een gezonde planeet voor de generaties van de toekomst. Vanuit onze passie voor duurzaamheid en ondernemerschap hebben we Bliss Eco Clean opgericht, een bedrijf dat bijdraagt aan een schonere wereld door kleine veranderingen in dagelijkse routines.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

4,4

Tous les avis

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Prima spul

Prima spul. Goede prijs. Duurzaam. Ruikt lekker.

Er was een kleine hick-up bij de levertijd, maar goed opgelost door klantenservice van Bliss.
Aanrader

30 novembre 2025
Avis spontané
Noté 5 sur 5 étoiles

Maakt schoon en ruikt lekker

Maakt schoon en ruikt lekker. Meer heb ik niet nodig MAAR wat krijg ik nog meer? Goeie karma want is milieuvriendelijk want er komt geen plastic aan te pas. Top en dankjewel.

28 janvier 2025

Réponse de Blissecoclean

Een schone was, een heerlijke geur én een goed gevoel – dat is precies wat we willen bieden. Mooi om te horen dat je ook de milieuvriendelijke kant waardeert.

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle service en geweldig product!

Wilde graag uitproberen en ga niet meer terug! Goedkoper dan grote merken en was is top.

Réponse de Blissecoclean

Leuk om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit én de prijs. We waarderen je vertrouwen en hopen je snel weer terug te zien!

Geweldig

Geweldig, ook in combinatie met de pearls!!

24 janvier 2025
Avis spontané

Réponse de Blissecoclean

Fijn om te horen dat je zo geniet van de geurparels bij je was!

Top product

Top product, makkelijk te gebruiken en een heerlijke geur. Kwaliteit prijs verhouding is een 10. Veel wasbeurten voor een relatief lage prijs. Ik ga zeker een tweede keer bestellen.

24 janvier 2025

Réponse de Blissecoclean

Super bedankt voor je mooie woorden! 🙌 Fijn dat je de geur en prijs-kwaliteitverhouding waardeert. Veel plezier met je volgende wasbeurten en we hopen je snel weer te zien!

Goed product & duurzaam

Strakke klantenservice, een goed product en ook nog eens duurzaam! Wat wil je nog meer?

23 janvier 2025

Réponse de Blissecoclean

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! 😊 We doen ons best om kwaliteit en duurzaamheid te combineren, dus jouw feedback betekent veel voor ons. Dankjewel voor je bestelling!

Noté 5 sur 5 étoiles

Heel fijn product en snelle levering

Heel fijn product en snelle levering! Erg tevreden, ik ga opnieuw bestellen!

20 janvier 2025

Réponse de Blissecoclean

Fijn om te horen Yoran, veel plezier met de Bliss wasstrips!

Noté 5 sur 5 étoiles

Schone was, frisse geur & milieuvriendelijk!

Inmiddels meermaals mijn was gedaan met de wasstrips en geurboosters van Blissecoclean en de producten zijn nog beter dan verwacht. Eindelijk een milieuvriendelijk product dat echt doet wat het beloofd. Mijn was is schoon en ruikt heerlijk fris - ik ben verkocht!

Réponse de Blissecoclean

Bedankt voor je mooie review. Geweldig om te horen dat onze wasstrips en geurboosters je verwachtingen overtreffen. We vinden het belangrijk dat duurzaamheid en effectiviteit hand in hand gaan, en fijn dat je dat zo ervaart. Veel plezier met je frisse was!

Supertevreden!

Supertevreden met de Bliss wasstrips! Ik gebruikte eerst die van Mother Earth, maar die van Bliss wassen beter en ruiken lekkerder. Ik denk dat het komt doordat ze groter zijn.

Réponse de Blissecoclean

Bedankt voor je enthousiaste review. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent en dat onze wasstrips beter bevallen. De iets grotere strips zorgen inderdaad voor een krachtige reiniging en een heerlijke geur. Mooi dat je de overstap naar Bliss Eco Clean hebt gemaakt!

Eindelijk goede wasstrips!

Ik ben ontzettend tevreden met de milieuvriendelijke wasstrips van Bliss! Ze zijn makkelijk in gebruik, nemen weinig ruimte in beslag, en zorgen ervoor dat mijn witte was stralend schoon wordt en fris ruikt!

9 janvier 2025

Réponse de Blissecoclean

Bedankt voor je fijne review. Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met onze milieuvriendelijke wasstrips. Het gemak, de ruimtebesparing en het stralend schone resultaat maken het wassen een stuk duurzamer en eenvoudiger. Fijn dat Bliss Eco Clean bij jou in de smaak valt!

Duurzaamheid

Fijn dat er een duurzaam wasproduct is dat geheel vrij is van plastic. Het doet zijn werk goed en laat ook lang zijn geur na in de kleding.

14 janvier 2025

Réponse de Blissecoclean

Bedankt voor je mooie woorden. We zijn blij dat je tevreden bent met Bliss Eco Clean en dat zowel de werking als de langdurige geur je bevalt. Samen zetten we een stap richting een duurzamere wereld.

Noté 5 sur 5 étoiles

Voor mij een absolute favoriet!

Heerlijk! Ik gebruik het nu al een tijd en zou geen ander merk meer willen! De grootste pluspunten voor mij zijn de scherpe prijzen, de snelle levering en het idee dat ik bijdraag aan een betere wereld. Ik bestel altijd de bundel voor alle soorten wasjes. 5 sterren!

14 janvier 2025

Réponse de Blissecoclean

Bedankt voor je fantastische review! We vinden het geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met Bliss Eco Clean en dat onze bundel je goed bevalt. Jouw steun helpt ons om duurzame keuzes toegankelijk te maken voor iedereen. Veel wasplezier en bedankt dat je samen met ons bijdraagt aan een schonere wereld!

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus