Træner akademiet Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk oplevelse, gik ind uden forventning om at lære særlig meget, fordi jeg følte jeg havde godt styr på træning. Trods det, var det et ekstremt læringsrigt kursus, og min lærer Rune var ekstrem... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg tog personlig-træner-kursus i Aarhus med Rune som underviser. Det var noget af det sjoveste og mest lærerige jeg har gjort længe! Vi var et lille hold, som havde en god sjargong, ikke mindst s... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg brugte mit forår 2026 på at tage personlig træner uddannelsen gennem TrænerAkademiet, og jeg kunne ikke være mere begejstret end jer er. Utrolig kompetente, sjove, søde og jordnære underviser (... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Super behagelig underviser (Rasmus) han forstår at formidle pensum rigtigt godt. Og det er rart at have en ung voksen, og et ungt sind som underviser. Man føler sig hele tiden inkluderet, og tager rig... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Centre de fitness

Informations provenant de diverses sources externes

Træner akademiet startede i 2015, hvor vi havde vores første personlig træner uddannelse. Efter det første hold kom der stor efterspørgsel. Derfor valgte vi at forsætte, da vi gerne ville kunne sætte et præg på Danmarks fremtidige personlig trænere.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

24 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Højt fagligt niveau dygtige undervisere

Er du på udkig efter en uddannelse som personlig træner og kostvejleder blot for at tilføje det til din Tinder profil, eller for at skrive det på CV’et i forbindelse med Paradise Hotel ansøgning, så skal du kigge et andet sted…..

Er du derimod på udkig efter en uddannelse med dybde, højt fagligt niveau og med kompetente undervisere så vil jeg klart anbefale Træner Akademiet! Her får du virkelig en uddannelse du kan bruge til noget. Her fokuseres der desuden meget på mennesket som en helhed, som giver enormt meget mening og hjælper med at få en mere dybere forståelse. Der lægges vægt på at det altid er klienten som er i fokus, hvilket tit skubbes til side, hvis man spørger mig… Det skal jo netop være PERSONLIG træning.
Jeg har været tilfreds med forløbet hele vejen igennem, også håndteringen under COVID-19 som blev håndteret ekstremt godt - det er bestemt ikke sidste gang jeg tager en uddannelse her!

Kort opsummeret, så har du et rigtig godt grundlag og udgangspunkt ved at tage din uddannelse her. Du bliver klædt på til at starte så snart du er færdiguddannet - man kan selvfølgelig også ‘nøjes’ med kun at bruge det til sig selv, det er absolut ikke spildte penge.
Du skal være forberedt på at sætte dig ind i materialet, specielt i anatomien. Har du styr på din anatomi vil det hele blive meget nemmere og nærmest være ‘let som en leg’😊

Største anbefaling her fra.

15 octobre 2021

Personlig træner Odense

Jeg kan absolut anbefale at tage en uddannelse ved Træner Akademiet.

Har netop været igennem et intensivt forløb i Odense, hvor jeg må indrømme at kvaliteten af undervisningen var på et højere niveau end jeg forventede.

Søren var super både i teorilokalet og på gulvet. Begge steder var han enormt skarp og kom med gode forklaringer på alle vores spørgsmål. Det var en fornøjelse, at kunne suge fra hans store viden og erfaring fra alle afkroge af branchen.

Jeg er glad for at have taget uddannelsen, og for at vi var så heldige at få Søren som underviser.

11 juillet 2021

Det eneste rigtige valg

Afsluttede min uddannelse i Juni '21, det er værd at tage med at trods covid nedlukning og benspænd formåede trænerakademiet alligevel at eksamen blev afholdt planlagt tidspunkt. Det er kun den første af mange succes oplevelser de har givet mig.

Level 3 måtte køre som online undervisning hvilket blev gjort til UG under de omstændigheder der var blevet dem pålagt. Både Rune og Søren har været eminente under "online"-forløbet til at besvare mails og være til rådighed til spørgsmål samt yde ekstra hjælp med alle de spørgsmål som kom efter de online undervisninger vi havde.

Helt eminent blev det til level 4 undervisning hvor Asger var vores underviser. Asger blev helt sikkert sat på prøve da vi manglede rigtig meget fysisk at hænge teorien op på.
Asger formåede at strukturere undervisningen således at det fysiske der manglede fra level 3, også kom med i level 4. Han skulle ene og alene samle op på knap to måneders teori, putte det fysiske på og lære os alle de ting som samtidig ligger på level 4.
Asger er en kæmpe dygtig underviser. Hvilket han er fordi han er passioneret omkring hans rolle som personlig træner og underviser. Han ved næsten også alt der er at vide om personlig træning. Han har et kæmpe fagligt spektrum og det er en fornøjelse at kunne suge så meget til sig af hans viden. Ydermere er hans elever vigtige for ham og det er vigtigt for ham at de få en masse succesoplevelser!

Kæmpe anbefaling herfra og kryds for at få Asger til underviser! :)

7 juillet 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Generelt en rigtig god uddannelse

Generelt en rigtig god uddannelse, med fokus på at sende folk videre med en god basisviden.

Jeg vil gerne starte med at sige at jeg synes uddannelsen i sin helhed er rigtig fin, og bestemt vil udruste folk til at kunne træne andre lige fra de er færdiguddannede. Undervisningen havde højt niveau, specielt den fysiske.

Jeg havde selv to undervisere Alex og Asger til den fysiske undervisning. Begge var super kompetente og rigtig dygtige fyre. Der var plads til sjov og spas, men også seriøsitet omkring coaching og teknik, aspekter jeg følte var rigtig vigtige når man skal undervise andre.

Alex tog sig god tid til at gennemgå alle basisbevægelser og forklarede hvad vi skulle være opmærksomme på ved forskellige klienter. Asger hjalp alle på holdet med at rette teknik til og gav nogen ekstremt gode fif til hvordan man kan gøre træning mere forståeligt og til at gå til for den almene dansker. Mine fem stjerner er klart givet takket være de to herrer.

Noget jeg synes var mindre godt var at der var meget stort fokus på syndromer og tilstande. Når man kommer fra en baggrund med flere års erfaring indenfor træning, og meget udvidet viden, bliver der lidt vendt op og ned på ens verden, fordi man skal se alt ud fra de her syndromer og tilstande, og tilpasse ALT træning efter det. Der bliver godt nok nævnt at man selvfølgelig ikke skal rette på noget som er helt naturligt for klienten, men det føltes stadig som om man er lidt tvunget til at "fikse" syndromet eller tilstanden.

Efter endt uddannelse stod jeg lidt med følelsen af at jeg kun have lært hvordan jeg hjalp folk med deres syndromer, og ikke så meget almen træning. Jeg er godt klar over at man i denne branche altid skal videreuddanne sig, men jeg står tilbage og føler mig mere som en skadesbehandler, end en personlig træner.

Havde der været mere fokus på lidt mere advanceret programlægning, de store løft og hvordan man kan supplere dem, samt coaching af almene klienter, så havde det klart været bedre i mine øjne.

Tror mit problem er at jeg ikke føler dette bliver gjort tydeligt idet man undersøger uddannelsen, for så havde jeg muligvis valgt noget andet.

Når alt dette er sagt, er jeg rigtig glad for mit valg, takket være Alex og Asger, som gjorde den fysiske undervisning rigtig spændende og underholdende.

15 juin 2021
Noté 4 sur 5 étoiles

Træner akademiet, en oplevelses jeg aldrig ville have været foruden

Træner akademiet har været et fantastisk valg af uddannelse til personlig træner. Jeg har især været rigtig glad for den fysiske undervisning hvor jeg var så heldig at have hele 2 undervisere Alex og Asger. To virkelig dygtige undervisere der havde virkelig godt styr på deres ting, så det var helt sikkert alle km værd at køre helt fra Næstved til Odense, for mega fed og lærerig undervisning.
Asger var med på sidste weekend, man kan virkelig mærke hans passion omkring undervisningen og hans lyst til at give hans videre til alle os. Det gør at hans undervisningen er meget inspirerende og man får selv lyst til at lære en hel masse inden for branchen.
Tak til træner akademiet for at åbne mine øjne for alle de muligheder man har inden for branchen, det har kun givet mig lyst til at lærer en masse mere.

4 juin 2021

Verdens fedeste uddannelsessted!

Helt klart en anbefaling herfra! Det er det fedeste sted, mega seje og dygtige undervisere, hyggeligt sted og man får de skønneste kammerater :D. Jeg tog holdet i Århus og var heldig at få Rune som min underviser- Han er utrolig dygtig til sit fag og meget forstående.

Hvis du vil tage personlig træner uddannelsen så skal du helt klart vælge Træner Akademiet, det er det bedste jeg har gjort for mig selv! Alle pengene værd :D

31 mai 2021

Personlig træner uddannelse

Jeg har lige færdiggjort min personlig træner uddannelse hos Træner Akademiet og har her mødt de bedste og mest passioneret undervisere! De har en fantastisk måde at lære fra sig, og man kan mærke at de virkelig brænder for deres fag - så fedt! Uddannelsen har givet så meget mere end forventet, og jeg har lært utroligt meget jeg kan tage med videre på min rejse. Jeg har især haft fornøjelsen af Rune som underviser, og han er simpelthen en helt fantastisk læremester som med et smil tager os igennem undervisningen og gør plads til sjov, nysgerrighed, spørgsmål og får alle med! Det har været den bedste oplevelse, og virkelig givende på mange måder. Træner Akademiet får mine varmeste anbefalinger.

31 mai 2021

Personlig Træner & kostvejleder uddannelse

Jeg har lige færdiggjort min uddannelse som personlig træner (lvl 3 og 4) og kostvejleder hos Træner Akademiet.

Jeg kan ikke andet end at give min varmeste anbefaling.
Uddannelsen oversteg alle mine forventninger. Man kommer rundt omkring så mange forskellige ting, som jeg ikke havde forventet...
Den holistisk tilgang er så vigtig og enormt meget fokus på under uddannelsen.
Derudover er der enormt meget fokus på fysiologien og ikke mindst Anatomi.
Den store fokus der er på anatomien, føler jeg, har givet mig en uundværlig grundviden om musklernes funktion, som så blev ført vider til i praksis og programlægning.
Derudover bliver man klædt på med diverse screeningsmetoder og hvordan man arbejder med planlægning i forhold til screeningerne.
Selve uddannelsen var med meget overskud, rolig og nysgerrigheds-vækkende.
Jeg har fornemmelsen af at uddannelses metoden hos Træner Akademiet er unikt i forhold til andre der udbyder det.
Jeg kommer helt sikkert til at vælge andre uddannelsesformer her i fremtiden.
Jeg føler mig ekstrem godt klædt på som personlig træner og kostvejleder.

30 mai 2021

Professionalisme og stærkt pensum

Jeg har efterhånden taget et par kurser hos Træner Akademiet. Fælles for alle kurser er graden af professionalisme og ligeledes det stærke pensum. Jeg føler hver gang at jeg er blevet klogere og faktisk har fået nogle reelle redskaber, jeg kan bruge i min hverdag. Alt i alt har jeg kun rosende ord om dette foretagende!

24 avril 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Træner Akaemiet er top professionelle…

Træner Akaemiet er top professionelle og faglig dygtige!
Jeg hat taget min Personlig Træner uddannelse og Kost- & Livvstilscoach uddannelse hos Træner Akademiet - jeg har på INTET tidspunkt fortrudt!
Jeg føler mig godt fagligt klædt på. Deres faglige niveau er helt i top, og der lægges stor vægt på forståelse af kroppens sammenhæng og denne betydning.

21 avril 2021

Super tilfreds!

Jeg brugte lang tid på at researche hvor jeg skulle tage PT uddannelsen, da jeg ved at der er stor forskel på kvaliteten og indholdet. Jeg fortrød ikke et sekund min beslutning om at bruge træner akademiet / blivpt.dk. Yderst kompetente undervisere, der ved hvad de snakker om, mega spændende indhold og fed vekselvirkning mellem teori og praksis!
Kan KLART anbefales!

20 avril 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Health coach og perception coach

Jeg er uddannet personlig træner ved Fitness world og følte egentlig at jeg var ret godt med når det kommer til viden omkring træning, kost, og det hele menneske.

Men efter at have været på Health Coach uddannelsen har det virkelig åbnet mine øjne - ALLE personlige trænere burde tage denne uddannelse for at få en bredere forståelse for hvordan man skaber de bedste resultater for sine klienter.

Da jeg tilmeldte mig Health coach blev jeg fanget af den brede specialisering som uddannelsen tilbyder.

Men det har vist sig at jeg har fået meget mere ud af uddannelse end jeg kunne håbe på!
Både personligt og arbejdsmæssigt har jeg rykket mig - man får en helt ny forståelse for hvordan vi som mennesker fungere og de helt rette redskaber til at skabe holdbare løsninger til dig selv og dine klienter.

Jeg har aldrig fortrudt at jeg tilmeldte mig Health coach uddannelsen - kan måske godt fortryde jeg ikke gjorde det før og at jeg ikke tog personlig træner uddannelsen ved Trænerakademiet også.

19 avril 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

En kæmpe STOR anbefaling herfra!

Mine 2 uddannelsesforløb hos Træner akademiet - som personlig træner og Health coach har været en helt i gennem fantastisk oplevelse!
Jeg har personligt været på den fedeste rejse og har opnået større indsigt og udvikling, end jeg havde regnet med at få på så kort tid, og rejsen er først lige begyndt, så jeg kan kun glæde mig til de positive forandringer der venter.

Uanset om man vælger at bruge Health coach uddannelsen professionelt eller ej, er det en kæmpe gave og rejse, som jeg vil ønske for alle at de oplever!
Søren er en meget kompetent og dygtig underviser, som virkelig formår at skabe et trygt og nærværende læringsmiljø, hvor der er plads til refleksion, humor og personlig udvikling.

Til alle der går og overvejer disse uddannelser vil jeg klart anbefale Træner akademiet, da hele forløbet med dem har været meget professionelt, givende og lærerigt.

6 décembre 2020

Personlig Træner - Odense

Jeg har i november afsluttet mit undervisningsforløb som Personlig Træner hos Træner Akademiet i Odense - og hele holdet bag, skal have mine varmeste anbefalinger.

Selve indholdet på uddannelsen var meget højt rent fagligt, og alt blev gennemgået ikke kun i teorien, men i høj grad også i praksis, så os deltagere, har de bedste forudsætninger for succesfuldt at begå os som personlige trænere efterfølgende.

Jeg havde æren af, at blive undervist af Asger, som er super kompetent, og en enormt dygtig underviser - han pakker ikke tingene ind, ingen spørgsmål er dumme, og han formår i høj grad trække tråde fra undervisningen til det vi kan forvente at opleve, når skal arbejde med egne klienter efterfølgende.

Patrick underviste os i salg og markedsføring, hvilket var super interessant og noget jeg personligt vil mene, er enormt relevant at have med på en sådan uddannelse, da det er et overset element hos mange andre udbydere af PT uddannelser - her bliver man ikke ‘ladt i stikken’, og der er hjælp at hente efter endt forløb, hvis man vil have hjælp til at stable sin egen forretning på benene.

Søren underviste os ligeledes en dag i bl.a. coren og hvordan man kan have en mere holistisk tilgang, som personlig træner. Dette var også en super interessant vinkel at få med, da kroppen er en kompliceret organisme og man kan have tendens til blot at ‘symptom behandle’, uden at finde den dybereliggende årsag.

Derudover, var der masser af plads til grin, dårlig humor, kage og et rigtig godt fællesskab. Eneste ønske kunne være en reunion af alle deltagere efter endt sidste eksamen, så man på ordentlig vis kunne fejre sammen og ønsker hinanden held og lykke fremover.

6 décembre 2020
Noté 5 sur 5 étoiles

At tage PT uddanelsen hos træner akademiet

At tage PT uddanelsen hos træner akademiet var en fornøjelse. Jeg gik på tirsdags holdet, hvor jeg var så heldig, at have Asger Gerrild som underviser gennem det meste af uddannelsen, kunne næppe have forestillet mig en bedre underviser end ham, da han er engeret, har masser af erfaring, og så har han bare en fed personlighed. Gennem uddanelsen har jeg udviklet min teoretiske og praktiske forståelse af træning, samt en klar forbedring af min egen teknik trods flere års erfaring med fitness og fritidssport. Jeg kan varmt anbefale at tage uddanelsen hos trænet akademiet, specielt hvis man er så heldig som jeg var, at få Asger som underviser.

22 novembre 2020

Personlig træner uddannelsen

Efter et intensivt forløb de sidste par måneder, har jeg nu færdiggjort min uddannelse hos TrænerAkademiet.
Forløbet lever op til alle mine forventninger, højt faglig indhold, hvor der er fuld fokus på teori i forhold til praktisk, kompetente undervisere og spændende undervisninger. klart et forløb hvor man får meget for pengene.

Jeg havde fornøjelsen af at blive undervist af Asger Gerrild. Asger formår at få alle med så de forstår tingene samtidig med at han gør undervisningsindeholdet spændende og sjovt også selvom nogle af emnerne kan være tunge og svære at forstå.

Selvom forløbet lever op til mine forventninger på alle områder, er der nogle små ting jeg tænker kunne gøre det endnu bedre.
En del af forløbet som personlig træner er der fokus på salg, som klart er relevant i praktisk. Personligt ville jeg ønsker dette modul lå senere i forløbet, evt. efter sidste eksamen. Dette skyldes at jeg føler/samt jeg kunne høre på mine med studerende at man der har bedre ide om hvilken retning man præcis vil gå med uddannelsen, hvor man tidligere stadig har alle ''døre/retninger'' mere åbne.
Derudover samler jeg en form for fælles afslutning sammen. pt. afslutter man med den afgørende eksamen som personlig træner, hvilket er mega ærgerligt, da man forlader stedet kort tid efter ens eksamen er slut og får derfor ikke sagt farvel og tak til de personer man har brugt de sidste mange måneder sammen med.

Alt i alt en super fantastisk uddannelse hvor man får meget for pengene og der er tænkt på alle ting.

20 novembre 2020

Personlig træner - Odense

Jeg har netop lige færdiggjort min uddannelse som personling træner. Det har været en helt igennem fantastisk oplevelse, som helt sikkert vil hjælpe mig tættere på min drøm, som værende selvstændig personlig træner.

Undervisningen har været god og lærerig. Jeg har lært enormt mange ting, som jeg vil tager med videre i praktis. Med andre ord, så får man virkelig noget for sine penge!

Jeg havde fornøjelsen af at blive undervist af Asger Gerrild. En helt igennem fantastisk underviser, som virkelig forstår sig på sit fag.

Træner akademiet får mine varmeste anbefalinger! :)

16 novembre 2020

Kan varmt anbefales!

Har både taget Personlig Træner forløbet, og bagefter tilføjet Health Coach, da jeg ønskede mere dybde indenfor filosofien bag træning og den holistiske tilgang til fysikken.
Kan varmt anbefale dem. Især sommerholdet var effektivt da det er kortvarigt, og man glemmer derfor ikke hvad man har gennemgået.

10 novembre 2020

Fantastisk uddannelsesforløb hos TrænerAkademiet

Jeg har taget min personlige træner uddannelse gennem TrænerAkademiet, og det har været en helt igennem fantastisk oplevelse. Uddannelsen er lærerig og udfordrende, og TrænerAkademiets undervisere er engagerede, hjælpsomme og man er ikke i tvivl om, at de er ekstremt dygtige til deres fag.

Man får adgang til et massivt online kompendie af læring, som man kan bruge til at terpe derhjemme - det brugte jeg personligt rigtig meget og det har været en kæmpe hjælp.
Ikke nok med det, så har TrænerAkademiets undervisere et kæmpe netværk, som de med glæde gør brug af.

Jeg har ikke været andet end fuldt ud tilfreds, og jeg vil anbefale alle der overvejer at tage uddannelser indenfor træning og sundhed, at gøre det hos TrænerAkademiet.

7 novembre 2020

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus