Een bosmaaier besteld in September. Nu willen we hem weer gaan gebruiken na het winterseizoen, maar helaas. Bedrijf is ook nergens meer te vinden lijkt het. En de websites lijken allemaal uit de lu... Voir plus
Bloomera Nl
Lisez les avis des autres
Alles netjes ontvangen, maar de revieuws te laat gezien en te vlug besteld! Het gaat over een tapijtreiniger maar merk is niet bloomera maar winning star spot cleaner. Heb er 199€ voor betaald eigenl... Voir plus
De BloomEra airfryer staat mooi op het aanrecht en neemt niet veel ruimte in, ik gebruik hem bijna elke dag.
Les gens ont aussi consulté
Garantie kwijt? Bedrijf bestaan niet meer?
Bedrijf is ook nergens meer te vinden lijkt het. En de websites lijken allemaal uit de lucht.
Heggenschaar
Heggenschaar besteld op 14jul, na 2 keer gebruiken deed hij het niet meer. Contact gezocht op 15sep en gevraagd of het de accu kon zijn. Moest filmpjes maken, de technische afdeling zei dat de oplader stuk was. Een nieuwe gehad, deed het nog niet. Weer een filmpje maken...toen was het de motor...nieuwe gekregen, was het ook niet. Elke keer gevraagd of het niet de accu kon zijn ..geen antwoord daarop. Zelf in december een nieuw accu besteld. En ja hoor de heggenschaar werkte weer, gevraagd om terug storting van deze nieuw accu......helaas de garantie was maar 3 maanden op accu's. Maar ik had al een melding gemaakt in sep ...2 maanden na aankoop.... Ben dus al 4 maanden bezig. Koop hier niet...PS de site is inmiddels ook al verdwenen .. verschrikkelijk
No return policy
Ordered a product that I wanted to return. Although the website states products can be returned to Germany I received an e-mail that returning the product was going to be very costly and time-consuming because it had to go to China. The "Sales Director" keeps proposing I use the product instead and receiving a 7% cash-back (after first proposing 3% and 5%). This lack of customer-service is a misguiding sales-strategy.
LET OP.
LET OP.
De 5 ster recensies voor deze website worden door hun zelf geschreven.
Ik had eerder moeten kijken naar de rest van de negatieve recenties. Deze zijn betrouwbaar, ik zit nu in het zelfde schuitje met retourneer problemen.
Oplichters
Oplichters, zag af van een besteld artikel, was ongebruikt in originele verpakking, kwam uit Duitsland, retour alleen mogelijk naar China, alle kosten voor eigen rekening, Adresgegevens BloomEra ONBEKEND, geen Kamer Van Koophandel nummer.
Wees niet zo dom als ik en koop ergens anders
Wees niet zo dom als ik. De prijs van mijn product was is sommige gevallen bijna het dubbel dan op andere online verkoop plaatsen. Gewoon retourneren was onmogelijk. Terwijl dat bij andere het minste probleem is. Het product zat nog ik de verpakking en was onaangetast.
De elektrische tandenborstel van…
De elektrische tandenborstel van BloomEra maakt mijn routine makkelijker, mijn tanden voelen na het poetsen heerlijk schoon.
Robotstofzuiger gekocht.
We hebben een product besteld, maar dezelfde dag nog geannuleerd voordat deze was verstuurd. Nu zeg het bedrijf het artikelen niet te kunnen annuleren omdat deze al verzonden was. Dit is onmogelijk want we hadden nog geen bevestiging gehad met een track and trace.
Niks kopen bij deze firma!! Het is een dropshipper en dus niet te vertrouwen.
Elders zijn de producten stukken goedkoper!!
Oplichters zij het.
De GPS reageert vlot en stelt handige…
De GPS reageert vlot en stelt handige alternatieve routes voor in de drukte, ideaal voor in de spits.
Mijn BloomEra e-step is fantastisch
Mijn BloomEra e-step is fantastisch, hij versnelt soepel en de accu houdt ruim voldoende vol voor mijn dagelijkse tochten.
De BloomEra airfryer staat mooi op het…
Koop nooit iets van deze dropshipper
Koop nooit iets van deze dropshipper. Producten van Temi en AliExpress met 3x prijs. Hij accepteert geen retourzending. Ik moet 150 euro betalen, na tientallen mails. Die dropshipper moet onmiddellijk sluiten. Ik heb hem aan ACM ook doorgegeven.
De BloomEra luchtbevochtiger zorgt voor…
De BloomEra luchtbevochtiger zorgt voor merkbaar frissere lucht, en het grote reservoir is superhandig.
Na een week met de BloomEra elektrische…
Na een week met de BloomEra elektrische tandenborstel voelen mijn tanden een stuk gladder aan, het poetst veel grondiger.
De airfryer is lekker stil en bakt…
De airfryer is lekker stil en bakt alles mooi gelijkmatig. De binnenpan maak je ook zo weer schoon.
Toestel (haagschaar) begaf het na 1…
Toestel (haagschaar) begaf het na 1 uur. Onmiddellijk contact opgenomen met BloomEra Nl maar hielden me gedurende 3 (!) maanden aan het lijntje om dan uiteindelijk, zonder het toestel te hebben gezien (!) te besluiten dat het “mijn eigen fout” betreft en er dus geen terugstuurmogelijkheid is. Service die ze beschrijven op hun site komt helemaal niet overeen met hun praktijk. Bijzonder klantonvriendelijk en hanteren praktijken die echt ontoelaatbaar zijn! Blijf hier zo ver mogelijk van weg!
De stofzuiger heeft een super…
De stofzuiger heeft een super zuigkracht, zelfs op mijn dikke tapijt. Hij is wel aan de zware kant, wat je voelt als je langer bezig bent.
Niets kopen hier. 1 ster is nog te veel
Niets kopen hier. Bende oplichters. Je krijgt rommel toegestuurd die je online veel goedkoper kunt krijgen. Heb een step besteld voor 368€ die je bij bol.com voor 249€ kunt krijgen. Ze verkopen de step als het merk bloomera terwijl je rommel toegestuurd krijgt en tetourneren aanvaarden ze niet zoals ze beloven binnen de 14 dagen. Ze hebben voorgesteld om se step te houden en 5€ compensatie te aanvaarden. BENDE OPLICHTERS.
BENDE OPLICHTERS
BENDE OPLICHTERS. DIEVEN!!!! Niets bestellen hier. Je krijgt niet wat je besteld en wordt daarna aan het lijntje gehouden. Geen retourlabel beschikbaar. 14 dagen retour tijd is gewoon een vieze leugen. SCHANDALIG!!!
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.