Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Na ongeveer 1,5 jaar begon mijn luchtontvochtiger volledig te bevriezen en werkte dus niet meer baar behoren. Contact gezocht met bloomfold en direct een retour label ontvangen om hem op te sturen. Na... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Unfortunately the first weather station we ordered was faulty and that's when you discover how good a company is that you are dealing with. Although there is no direct line to a customer service email... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik heb hier een luchtontvochtiger besteld en ontvangen. Deze was gelijk al defect. Ruim 3 weken terug heb ik deze op verzoek retour gestuurd en zou ik gelijk een nieuwe ontvangen. Tot op heden no... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij hebben inmiddels twee luchtontvochtigers van Bloomfold in ons bezit! Eentje in de wasruimte, waar de gewassen was 10x sneller droogt met het apparaat aan en de tweede schaften wij aan nadat we vee... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'électroménager
  2. Magasin de systèmes de climatisation
  3. Magasin d'aspirateurs

Écrit par l'entreprise

Bloomfold ontwikkelt premium producten voor een beter thuis. Van luchtreinigers en luchtontvochtigers tot robotstofzuigers, verwarmingsproducten en persoonlijke verzorging, wij bouwen aan een merk dat in elk aspect van je leven thuis hoort. Slimme technologie en doordacht ontwerp. Voor elk moment thuis. Wij geloven dat kwaliteit en intelligent ontwerp de standaard zijn, niet het uitzonderlijke. Elk Bloomfold product is gebouwd om te presteren, en ontworpen om bij je thuis te horen. Met klanten door heel Europa werken wij elke dag aan hetzelfde doel: een thuis dat beter werkt. Better living, by design.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 94 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Heel goed product

Snel geleverd en goede kwaliteit voor een fijne prijs

Dag Jolien,

Wat fijn om te horen, dank voor uw mooie review! We zijn blij dat u tevreden bent met de snelle levering en de kwaliteit. Veel plezier met uw aankoop!

Noté 4 sur 5 étoiles

Apparaat doet wat het moet doen was ook…

Apparaat doet wat het moet doen was ook sneller droog
Schrok er wel van hoeveel water eruit kwam

3 novembre 2025

Dag Janneke,

Wat fijn om te horen dat het apparaat zo goed werkt en snel resultaat geeft! Het is inderdaad vaak verrassend hoeveel vocht er uit de lucht wordt gehaald. Bedankt voor je terugkoppeling en je vertrouwen in Bloomfold!

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede service en uitstekend product

Snelle levering, aantrekkelijke prijs en een goed product dat doet wat het beloofd!

Dag Kim,

Heel erg bedankt voor je mooie review! We zijn ontzettend blij dat je tevreden bent over onze service en nog meer dat het product precies doet wat je ervan verwachtte. Dat is waar we het voor doen!

Groetjes Mary (Luchtkwaliteit bewaker bij Bloomfold) 🌿☁️

Super service!

Nadat ik vorig jaar een apparaat heb gekocht die na volle tevredenheid het winterseizoen heeft gewerkt ik deze weer tevoorschijn haalde om weer te gaan gebruiken werkte deze niet naar behoren. Na wat heen en weer ge-app met filmpjes en foto's was de conclusie dat het apparaat niet meer functioneerde. Kreeg heel netjes een retourlabel toegestuurd waardoor de retourprocedure heel vlot liep. Dezelfde dag dat het apparaat retour ontvangen was, is mij een nieuw apparaat toegestuurd. Deze meteen weer in gebruik genomen en helemaal tevreden! Bedankt voor de goede service

3 novembre 2025

Dag Maaike,

Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden en dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen! We zijn ontzettend blij om te horen dat alles soepel is verlopen en dat u tevreden bent met zowel het product als onze service. Snelle, vriendelijke en betrouwbare ondersteuning is precies waar we naar streven, en het doet ons veel plezier om te weten dat we daarin geslaagd zijn.

Uw vertrouwen en loyaliteit waarderen we enorm. Mocht u in de toekomst nog iets nodig hebben, dan staan we altijd voor u klaar!

Groetjes, Gijs (Oprichter van Bloomfold) 🌿☁️

Fantastisch apparaat

Fantastisch apparaat, het is onvoorstelbaar hoieveel vocht hij uit de woonruimte zuigt in een snel tempo

30 octobre 2025

Dag Wout,

Wat geweldig om te horen dat je zo tevreden bent! Indrukwekkend hè, hoeveel vocht het apparaat in korte tijd verwijdert. Bedankt dat je dit met ons deelt en geniet van de frisse, droge lucht!

De vlotte bezorging

De vlotte bezorging. ‘s avonds besteld, de volgende dag bezorgd. Gisteren een spijkerbroeken was opgehangen en de volgende dag droog. Normaal duurt het soms wel twee dagen! We schrokken hoeveel vocht het apparaat opving!! Blij mee!

2 novembre 2025

Dag Mevr. Koelewijn,

Wat een fijne review, dank je wel! Geweldig om te horen dat de ontvochtiger zo snel resultaat geeft en je was nu veel sneller droogt. We wensen je veel plezier van je Bloomfold en een heerlijk fris binnenklimaat!

Droge gezondere ruimte.

Goede hulp op de website om de juiste ontvochtiger te kiezen. Duidelijk website. Makkelijk bestellen en betalen en supersnel in huis. We waren verbaasd hoeveel vocht er in de opvangbak zat na een paar uurtjes. De hygrometer hoeft niet meer waarschuwend te knipperen nu we de ontvochtiger hebben. Maakt wel iets meer geluid dan verwacht, maar ik las vanmiddag dit de stilste is volgens de consumentenbond test.

Dag MyName,

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je aankoop en onze service! Geweldig dat de ontvochtiger zo snel resultaat laat zien. Bedankt voor je mooie review en het delen van je ervaring — daar doen we het voor!

Fijne en duidelijke communicatie

Ik heb 2 ontvochtigers staan van Bloomfold. 1 van de 2 reageerde vreemd op het bedieningspaneel. Deze ontvochtiger was net 1 jaar oud, en had ik via Marktplaats gekocht. De verkoper had de factuur meegegeven.

Na e-mail contact netjes geholpen en na een filmpje naar Bloomfold te hebben gestuurd met het probleem, kreeg ik een retourlabel toegestuurd en is de ontvochtiger netjes omgeruild.

20 octobre 2025

Dag Sander,

Wat fijn om te horen dat je goed bent geholpen en dat de omruiling vlot is verlopen. We waarderen het dat je de moeite hebt genomen je ervaring te delen. Hopelijk zorgen je Bloomfold ontvochtigers weer voor een frisse en comfortabele leefomgeving!

Noté 4 sur 5 étoiles

Wij gebruiken deze in de badkamer

Wij gebruiken deze in de badkamer, en hier is geen raam en onvoldoende ventilatie. De badkamer is na het douchen veel sneller droog. En de damp is bijna direct weg.

28 octobre 2025

Dag Ria,

Wat fijn om te horen dat de ontvochtiger zo goed zijn werk doet in jullie badkamer! 😊
Dank voor het delen van je ervaring — juist in ruimtes zonder raam of ventilatie maakt dit echt een groot verschil.
Geniet van de droge, frisse lucht en bedankt dat je voor Bloomfold hebt gekozen!

Noté 4 sur 5 étoiles

Doet precies wat hij belooft – mijn was is eindelijk snel droog!

Samenvatting

Een compacte, stijlvolle en krachtige luchtontvochtiger die snel resultaat levert. Perfect voor vochtige ruimtes of om wasgoed sneller te drogen. Gebruiksvriendelijk en effectief, met een paar kleine minpuntjes.

Mijn ervaring

Ik gebruik de Bloomfold Halo Luchtontvochtiger nu een paar weken in de badkamer en wasruimte, en ik ben erg tevreden. Het apparaat ziet er netjes uit, is makkelijk te verplaatsen en de bediening wijst zichzelf. Binnen een paar uur merk ik al verschil: de lucht voelt frisser aan en condens op de ramen verdwijnt.

De was-droogfunctie werkt verrassend goed — kleding droogt sneller en er blijft geen muffe geur hangen. Het geluidsniveau is vergelijkbaar met een koelkast, dus prima overdag, al wat minder geschikt voor in de slaapkamer ’s nachts. Het waterreservoir is niet groot, dus regelmatig legen hoort erbij.

Kortom: een uitstekende ontvochtiger voor kleine tot middelgrote ruimtes. Goede prijs-kwaliteitverhouding en ideaal voor wie last heeft van vocht of schimmel.

25 octobre 2025

Dag CaneNeO,

Wat een prachtige en uitgebreide review — hartelijk dank voor het delen van uw ervaring! Fijn om te horen dat de Bloomfold Halo goed bevalt en merkbaar verschil maakt in uw badkamer en wasruimte. We waarderen uw feedback over het geluidsniveau en het reservoir; dat helpt ons om onze producten verder te verbeteren. Geniet van een frisse en comfortabele leefomgeving!

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb recent de Bloomfold Halo 12L…

Ik heb recent de Bloomfold Halo 12L aangeschaft. Voordat ik deze heb besteld heb ik eerst contact opgenomen met de klantenservice via WhatsApp. De reactie was heel snel. Het advies en uitleg was top. Aan de hand hiervan heb ik de Halo 12L besteld, en deze werkt geweldig. Ik heb deze vooral aangeschaft voor onze badkamer, maar gebruiken het ook op zolder om de was sneller te drogen. De badkamer is na 1-1.5 uur kurkdroog, dus het vochtprobleem is opgelost. Een aanrader, een topproduct voor een lage prijs!

24 octobre 2025

Réponse : Bloomfold

Wat een geweldige review, Rayeed — hartelijk dank! Fijn om te horen dat de Halo 12L zo goed bevalt en het vochtprobleem in de badkamer is opgelost. We wensen u veel plezier met het frisse, droge resultaat en danken u voor het vertrouwen in Bloomfold!

Ervaring met klantenservice

Ik heb een luchtontvochtiger van Bloomfold ontvangen via een testpanel om 2 weken uit te testen.
Deze luchtontvochtiger werkte niet naar behoren, het deed niet wat het volgens de gebruiksaanwijzing zou moeten doen.
In eerste instantie is hier erg lang en met herhalingen over gecommuniceerd met de klantenservice van Bloomfold. Ik had niet het idee dat de medewerker snapte waar ik het nou over had.
Na een week uiteindelijk gebeld door een andere medewerker en toen is het probleem snel en naar tevredenheid opgelost: Ik heb een nieuwe ontvochtiger opgestuurd gekregen.
Voor de bereidwilligheid om naar een goede oplossing te zoeken geef ik Bloomfold absoluut 5 sterren.

26 octobre 2025

Dag F.,

Wat fijn om te horen dat alles uiteindelijk goed is opgelost en dat u tevreden bent met de service, bedankt voor uw begrip en uw mooie beoordeling. We waarderen uw eerlijke feedback — die helpt ons om onze klantenservice verder te verbeteren. Geniet van uw nieuwe Bloomfold en de frisse, droge lucht!

Noté 5 sur 5 étoiles

Wat een fijne uitvinding, was is echt snel droog.

Ik heb de luchtontvochtiger Luna bij Bloomfold besteld, en was zeker sceptisch in het begin.Maar ik ben om mijn was zeker spijkerbroeken waren heel snel droog binnen 1 dag hangen en het apparaat heeft op twee dagen gemiddeld 2,5 uur gedraaid. En het voelt ook veel droger in huis.

Ik ben hier heel blij mee.

18 octobre 2025

Dag Esther,

Heel erg bedankt voor je geweldige review! We zijn ontzettend blij om te horen dat de Luna Luchtontvochtiger je verwachtingen heeft overtroffen en echt verschil maakt bij het drogen van je was en het comfort in huis. Geniet van de frisse, droge lucht en bedankt voor je steun aan Bloomfold!

Noté 5 sur 5 étoiles

We use it in the bathroom and it is…

We use it in the bathroom and it is working great

24 octobre 2025

Réponse : Bloomfold

Thank you, Mrs. Jansen, for your kind review! We’re glad to hear the dehumidifier is working great in your bathroom. Enjoy the fresh and comfortable air!

Worth the buy

Easy handling and works good for my bathroom. In apprm. 1 hour from 79 % humidity to 52 %.

23 octobre 2025

Hi Gerhard,

Thank you for your kind review! We’re glad to hear the dehumidifier is easy to use and works so effectively in your bathroom. It’s great to see such a quick drop in humidity — enjoy the fresh, comfortable air!

Noté 5 sur 5 étoiles

Na een jaar nog steeds super blij mee!

Ik gebruik de Bloomfold nu ruim een jaar op zolder om de was te laten drogen, en het blijft een topapparaat. De lucht voelt nooit meer vochtig aan en de was is meestal binnen één nacht droog. Ook na al die tijd werkt hij nog net zo stil en krachtig als in het begin. Echt een aanrader voor iedereen die binnen droogt!

22 octobre 2025

Réponse : Bloomfold

Wat geweldig om te lezen, Rens — hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn dat de Bloomfold na een jaar nog steeds zo goed bevalt en helpt bij het drogen van de was. We waarderen uw vertrouwen en wensen u nog lang plezier van uw ontvochtiger!

Noté 1 sur 5 étoiles

Slechte communicatie

Slechte communicatie, zeer lastig om in contact te komen met ook maar iemand in het bedrijf.

20 octobre 2025

Dag Peter,

Het spijt ons te horen dat u deze ervaring heeft gehad. We willen dit graag goed met u bespreken en oplossen. Zou u ons een e-mail willen sturen op service@bloomfold.com
met een korte toelichting op uw situatie? Ons serviceteam neemt dan zo snel mogelijk contact met u op om het probleem samen op te lossen.

Noté 4 sur 5 étoiles

Goed product, onwijs blij mee

Snelle service, product voldoet precies aan de verwachtingen (gebruik hem voor de badkamer), werkt geweldig!

Heb een klein min puntje, je moet extra betalen voor een verzekerde levering ( gaat om ongeveer 4 euro). Het is niet veel maar wel vervelend.

21 octobre 2025

Dag Dennis,

Bedankt voor uw fijne review en het delen van uw ervaring! Wat goed om te horen dat de ontvochtiger perfect werkt in uw badkamer. We nemen uw opmerking over de verzendoptie mee om onze service verder te verbeteren.

Noté 5 sur 5 étoiles

Mijn bestelling werd keurig op tijd…

Mijn bestelling werd keurig op tijd geleverd en ben erg tevreden over het product een Bloomfold Luchtontvochtiger 20L Orbit

13 octobre 2025

Dag Hans,

Hartelijk dank voor je vriendelijke woorden en je 5-sterrenreview! We zijn ontzettend blij om te horen dat je bestelling precies op tijd is aangekomen en dat je tevreden bent met het product. Jouw tevredenheid betekent alles voor ons. We hopen dat je er nog lang van geniet, en bedankt voor je steun aan Bloomfold — we waarderen het enorm!

Werkt perfect

Werkt perfect. Erg blij mee

19 octobre 2025

Dag Ron,

Wat fijn om te horen dat alles perfect werkt! Bedankt voor je positieve terugkoppeling — geweldig dat je zo tevreden bent met je aankoop.

Groetjes Jean (Luchtkwaliteit bewaker bij Bloomfold) 🌿☁️

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus