Jeg var nede ved jer den 22 juli og købe en ældre båd, som stod lidt afsides.. Der blev hurtigt taget tid til og kører mig op i jeres lager af Alexander, og jeg fik tid til og kigge på b... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg fik stjålet 2 motorer og skulle have 2 nye. Patrick har været verdens bedste i forløbet med priser koordinering osv. Og her slutter det ikke. Båd mekaniker Emil har været behjælpelig med... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg har solgt min Crownline 250 CR hos Bluebay Marine A/S , jeg havde selve dialogen med Dan Christiansen det var meget positivt, de fik tingene på plads med køber og det gik 2 dage så var båden lev.... Voir plus
L'entreprise a répondu
Har netop solgt min båd via Bluebay Marine. Nemt at få et godt realistisk og fair bud på båden online (svarer meget hurtigt). Har også købt en PWC og igen yderst professionel tilgang, sublimt se... Voir plus
L'entreprise a répondu
I 2004 grundlagde Dan Løwe Christiansen bådfirmaet Bluebay Marine A/S. Firmaet har specialiseret sig i salg af nye og brugte både og er med et salg på omkring 350 både om året en af landets største bådforhandlere. Vi har DK mest eksklusive showroom med hele 11 forskellige brands fordel fra små hyggelige tenderbåde til de store sports yachts fra Galeon Yachts. Vores kunder kommer fra hele landet, og vi sælger også til kunder uden for landets grænser. Langt de fleste kunder køber deres båd kontant, men skal du have båden finansieret så hjælper vi også det med det - er du til Leasing så tilbyder vi som de eneste i DK også leasing af din nye båd. Vi har altid et stort udvalg af nye og brugte både. Fra små rappe 17 fods sportsbåde i 100.000 kroners klassen til 78 fods luksusyachts fra Galeon Yachts til over 30 millioner kroner. Galeon Yachts er vores nyeste samarbejdspartner. Værftets både er en delikat blanding af lækkert italiensk design og stolte traditioner indenfor bådhåndværket.
Kejlstrupvej 241, 8600, Silkeborg, Danemark
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Jeg havde en fantastisk oplevelse med Blue Bay Marina - Jannick, som både hjalp mig med at købe en båd og sælge en anden båd.
Fremragende service og professionel rådgivning.
Fuld kudos herfra.

Réponse de Bluebay Marine A/S
Det var dejligt med professionel hjælp til salg af vores båd, så vi kunne være afslappet i handlen. Vi vil klart anbefale dette til andre, der vil sælge deres båd

Réponse de Bluebay Marine A/S
Tak for professionel håndtering af salg af båden, vi er som køber meget glade for den behandling og rådgivning vi har får gennem hele købsprocessen. Der blev fulgt op på alle spørgsmål med hurtig tilbagemelding

Réponse de Bluebay Marine A/S
Jeg smadrede min propel på en sejltur denne sommer og kom til at bestille en forkert. Den forkerte propel var til en skarp pris og blev leveret meget hurtigt. Da jeg fandt ud af det var en forkert propel jeg havde bestilt var hjælpen kæmpe stor med at finde den rette og få en ny afsted til mig. Fed service og støtte til at finde den rette vare.

Réponse de Bluebay Marine A/S
Communication was very simple and fast from the very beginning. For that reason, we bought the boat sight unseen, and after delivery, I have nothing but praise. The boat arrived to us in top condition, exactly as described in the ad and with the corresponding pictures provided by the Bluebay Marine team
Thank you, once again!

Réponse de Bluebay Marine A/S
Købte brugt motorbåd med indenbords MerCruiser hos Bluebay Marine.
Super rådgivning i købsprocessen og god tid.
Sælger bookede vognmand til bådtransport.
Tekniker skiftede alle tærezink på sterndrive om morgenen inden læsning.
Helt igennem en god oplevelse som kan anbefales.

Réponse de Bluebay Marine A/S
I was helped finding new cushions for an older Corsiva boat. Dan, from Bluebay was extremely helpful and went above and beyond and provided assistance and updates along the way. Very professional and helpful.
If for any reason I would need help with or buying a new boat I would recommend them in a heartbeat!

Réponse de Bluebay Marine A/S
Jeg er glad og tilfreds kunde, både med den personlige kontakt og faglig sparring og udført arbejde. Jeg bor på Amager og kan anbefale Bluebay, da også deres priser er fair i forhold til det jeg ellers kan finde i København.

Réponse de Bluebay Marine A/S
God service og god dialog vedrørende service af påhængsmotorer i København. Uanset hvem man er i kontakt med hos firmaet er de altid positiv indstillet .

Réponse de Bluebay Marine A/S
Tak til Nadiia Gajewski fra Bluebay Marine for en god service og hurtigt levering af deres fantastiske diesel combi fyr som kom frem til os dagen efter købet på deres hjemmeside. Fyret kører mega godt og var nemt at monter . Kan varmt anbefales.

Réponse de Bluebay Marine A/S
Super flot og professionel rådgivning og behandling. Jeg har købt min første båd hos Bluebay Marine, og har følt mig godt behandlet helen vejen igennem, også selvom jeg som førstegangskøber har stillet mange spørgsmål.

Réponse de Bluebay Marine A/S
Fantastisk service! Reparationen blev udført hurtigt og med stor præcision. Teamet er utroligt professionelle, detaljeorienterede og yder en fremragende service. Patrick var særdeles professionel og imødekommende, hvilket gjorde hele oplevelsen endnu bedre. Man føler sig i trygge hænder fra start til slut.
Kan varmt anbefale dem til alle, der har brug for bådreparation!

Réponse de Bluebay Marine A/S
Fantastisk flot båd center, service i top. Jeg fik en rigtig go behandling under køb af båd. Tak for handlen Jannick👍Jeg kan kun anbefale at køre en smut forbi til inspiration på bådmarkedet. Jeg og min kone endte med en helt anden type båd end først planlagt.

Réponse de Bluebay Marine A/S
Solgte min båd uden problemer og fair behandling fra første øjeblik.
Jeg skal helt sikkert have en båd igen engang og det bliver ved firmaet her.

Worldclass customer service.
I would give a 6-star rating if that was possible.
I’ve been in contact with Bluebay Marine regarding a problem I had when out boat was unluckily stolen.
I received first class service from Patrick.
Quick response and nice answers.
On top of all he helped me solve my case.
Professionals!!!!!

Réponse de Bluebay Marine A/S
Jeg har meldt mig/min båd til service aftale. Det fungere fantastisk med god info og dialog som jeg kan have glæde af efter service. Således mere tryghed på vandet og en god dialog om hvad som SKAL gøres og hvad som der bare skal holdes øje med. Det bliver lidt et samarbejde som jeg har behov for og ikke bare service.
Har tidligere købt båd hos Bluebay Marine i 2005 som jeg havde og var glad for i 16 år. Det blev godt nok en anden end den jeg kom for at kigge på, men igen pga god info fik vi den helt rigtige båd for os.
Vi havde en virkelig bøvlet sag, som vi oplevede at BlueBay virkelig kæmpede for at komme godt i mål med.

Hej Jannick & BB
Vi endte med at købe en RIB båd i kommissions salg. Vi har været inde runde store som små, bløde som hårde, nye som brugte & billig som dyr. Vi havde Jannick som lyttede til vores behov som familie og føler vi er landet rigtigt. Vi betalte BB for at gennemgå båden inden køb, det er pengene værd. Nu står båden i garagen og vi kan næsten ikke vente til at prøve båden første gang i Storebælt. Tak så langt og vi ses. Hilsen familien Jørgensen fra Korsør.

Réponse de Bluebay Marine A/S
Vi købte, for nu en lille måneds tid siden en Jeanneau 1095 som vi længe har gået og drømt om. Vi var undervejs i forløbet forbi flere forhandlere og endte ultimativt med at vælge Bluebay Marine og Lars, da det var her vi følte os trygge og bedst serviceret. Lars og teamet omkring ham har fra start til slut leveret en god rådgivning og sublim service i alle aspekter af handlen (og at det så også var her vi fik bedste pris i forbindelse med salg af vores tidligere båd ødelagde jo heller ikke noget). Vi er blevet taget seriøst, fakta omkring båd (fordele og ulemper) er blevet præsenteret, og de tekniske ændringer vi ønskede på båden er blevet undersøgt og håndteret på fineste vis. Vi har efterfølgende fået lavet lidt småjusteringer af værkstedet, og alt har levet op til vores forventninger - hvad der er blevet sagt og lovet - er blevet overholdt. Bedste anbefalinger herfra.