Bluebay Marine A/S Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg var nede ved jer den 22 juli og købe en ældre båd, som stod lidt afsides.. Der blev hurtigt taget tid til og kører mig op i jeres lager af Alexander, og jeg fik tid til og kigge på b... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg fik stjålet 2 motorer og skulle have 2 nye. Patrick har været verdens bedste i forløbet med priser koordinering osv. Og her slutter det ikke. Båd mekaniker Emil har været behjælpelig med... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har solgt min Crownline 250 CR hos Bluebay Marine A/S , jeg havde selve dialogen med Dan Christiansen det var meget positivt, de fik tingene på plads med køber og det gik 2 dage så var båden lev.... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Har netop solgt min båd via Bluebay Marine. Nemt at få et godt realistisk og fair bud på båden online (svarer meget hurtigt). Har også købt en PWC og igen yderst professionel tilgang, sublimt se... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Concessionnaire de bateaux
  2. Magasin de pêche

Écrit par l'entreprise

I 2004 grundlagde Dan Løwe Christiansen bådfirmaet Bluebay Marine A/S. Firmaet har specialiseret sig i salg af nye og brugte både og er med et salg på omkring 350 både om året en af landets største bådforhandlere. Vi har DK mest eksklusive showroom med hele 11 forskellige brands fordel fra små hyggelige tenderbåde til de store sports yachts fra Galeon Yachts. Vores kunder kommer fra hele landet, og vi sælger også til kunder uden for landets grænser. Langt de fleste kunder køber deres båd kontant, men skal du have båden finansieret så hjælper vi også det med det - er du til Leasing så tilbyder vi som de eneste i DK også leasing af din nye båd. Vi har altid et stort udvalg af nye og brugte både. Fra små rappe 17 fods sportsbåde i 100.000 kroners klassen til 78 fods luksusyachts fra Galeon Yachts til over 30 millioner kroner. Galeon Yachts er vores nyeste samarbejdspartner. Værftets både er en delikat blanding af lækkert italiensk design og stolte traditioner indenfor bådhåndværket.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

21 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Super service. Aftaler holdt til punkt og prikke. Venlig og behagelig betjening i butik.

4 août 2023

Réponse de Bluebay Marine A/S

Hej Carsten, tak for de pæne ord - dem deler jeg med mine kollegaer med det samme 😊 Forsat Go sommer.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg satte min båd til salg i september

Jeg satte min båd til salg i september, så viste godt at den ikke ville blive solgt med det samme.
Selvom Lars Skyum er en travl mand, så har han altid taget sig tid til at ringe tilbage og i sidste ende lykkedes det også at få både båd og trailer solgt.
Tak for god og professionel hjælp, og de bedste anbefalinger herfra.

30 juin 2023

Réponse de Bluebay Marine A/S

Hej Simon, så dejligt at høre :-) Lars har ofte travlt - helt enig - men feedback er altid vigtig :-) Tak for de pæne ord, dem sørger jeg for at dele med Lars ;-)

Noté 5 sur 5 étoiles

God oplevelse. Professionel og tillidsvækkende.

Jeg har haft en rigtig god oplevelse i forbindelse med salg af min båd til BlueBay Marina A/S.
Fra første kontakt til aflevering og betaling har været yderst tillidsvækkende og professionelt.
Kan kun anbefale Dan og BlueBay Marina A/S.

6 juillet 2023

Réponse de Bluebay Marine A/S

Hej Rene, tak for de varme ord - altid dejligt når tingene går gnidningsfrit. Go weekend og go sommer til jer.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fik i marts lavet ny kaleche til vores…

Fik i marts lavet ny kaleche til vores båd, virkelig godt resultat, og god service.
Hilsen Bjarne

10 mars 2023

Réponse de Bluebay Marine A/S

Hej Bjarne, så dejligt at høre at I er godt tilfredse med vores arbejde - det sørger jeg for at sende videre til kalecheafdelingen. Go sommer til jer.

Noté 5 sur 5 étoiles

Excellent service med meget…

Excellent service med meget tilfredsstillende opfølgning og stor hjælpsomhed. Alt i alt en super og personlig kundeoplevelse med Mervan Kibar.

1 mai 2023

Réponse de Bluebay Marine A/S

Hej Per, det sørger jeg for at dele med Mervan med det samme - det varmer altid når man får lidt ros fra kunderne :-) Go sommer til dig og familien.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har lige afsluttet en handel af køb…

Vi har lige afsluttet en handel af køb af vores båd. Det har været en fantastisk oplevelse, god service, god behandling og de lytter til kundens ønsker, meget professionelt firma. Der var et par små justeringer da båden skulle afentes, men det blev løst til ug. Vi har svært ved at forstå dem der kun giver en eller 2 stjerner, da vi slet ikke kan genkende det der bliver skrevet.
Mvh. Linda og Jesper Bjørnholt

16 juin 2023

Réponse de Bluebay Marine A/S

Kære Linda og Jesper, tak for de dejlige ord - dem deler jeg med mine kollegaer med det samme. Vi forsøger virkelig altid at gøre vores bedste, men desværre er der nogle gange nogle meget få kunder man ikke kan gøre tilfreds uanset hvor meget man anstrenger sig. Men så dejligt at i har haft en rigtig go købsoplevelse - så nu er det bare at komme på vandet i en fart. Go sommer til jer.

Super god service

Super god service fra Lars Skyum og kalecheteamet. Super at du ringede Gitte og GODT syet💪🏼 Tak for hurtig, professionel og dygtig service

8 juin 2023

Réponse de Bluebay Marine A/S

Hej Charlotte, så dejligt at høre at i havde en go dialog med os og ikke mindst at i fik en go og professionel service. Rigtig go sommer til jer.

Super god service

Super god service.

Der var en super god service både før, under og efter handlen og ikke mindst ved afhentning af båden.

Meget venligt personale som har været utrolig serviceminded hele vejen igennem.

Vil bestemt handle der igen.

Mvh
Lars

26 mai 2023

Réponse de Bluebay Marine A/S

Kære Lars, service er netop det vi lever af, så dejligt at høre at det fulgte med hele vejen rundt. Håber du og familien får en dejlig sommer på vandet :-)

Noté 1 sur 5 étoiles

2. gang jeg ikke handler med denne virksomhed

Det er nu andet gang jeg IKKE handler med Bluebay.
Første gang jeg besøgte dem, for at se på en bestemt båd, blev jeg mødt af en sælger der var arrogant og spydig i en grad jeg aldrig har oplevet før. Jeg havde min søn med, og han var lige så chokeret som jeg.

Jeg skrev en mail til ejeren og fortalte om forløbet. Han svarede, at det var bestemt ikke sådan de ville opfattes, og at han ville tage en alvorlig snak med sælgeren.

Da jeg så nu - et par år senere - igen så en båd jeg var interesseret i, og endnu en gang havde penge på lommen, gav jeg dem en chance mere.

Men ak nej...selvom jeg havde meldt min ankomst, og fortalt hvilken båd jeg var interesseret i (og kommer langt fra Silkeborg), blev jeg denne gang mødt af en anden sælger, som vidste lige så meget om båden som der stod på salgsskiltet (og som jeg dermed selv vidste). Han ville undersøge flere ting mens vi var der, men fik travlt med at ringe til nogle andre kunder, der åbenbart var vigtigere end os - så vi fik aldrig svar.

Da jeg så skrev til firmaet, fik jeg bare et lidt halvflabet svar igen, undskyldning på undskyldning....

Jeg forstår ganske enkelt ikke, at man vil drive virksomhed på den måde, og når man nævner Bluebay hos de andre forhandlere i området, ryster de også lidt på hovedet, så det er åbenbart kendt i branchen.

Ærgerligt, både for dem og for mig, men sådan går det ind i mellem.

Jeg kommer ikke til at besøge dem en 3. gang, kan jeg godt afsløre...

27 mai 2023

Réponse de Bluebay Marine A/S

Hej Mikkel, tak for din anmeldelse og ikke mindst tak fordi du tog dig tid til at skrive og ikke mindst snakke med mig her til morgen.

Du og jeg gennemgik lige sagen i telefonen, og jeg er helt enig med dig i at naturligvis skal man som kunde forvente at en sælger ved alt om sine varer. Det er dog ikke altid let at vide alt om alle de både man sælger i anvisningssalg - når det så er sagt, så er der intent hos os ikke videregivet information fra en sælger til en anden om din ankomst - og derfor har den sælger der har modtaget dig ikke haft muligheden for at "læse op" på den pågældende båd inden din ankomst. Det er naturligvis beklageligt og forståeligt at du viser din utilfredshed herom. Det håndterer vi internt, så det ikke sker en anden gang.

I forhold til at få svar på de forskellige ting, så har jeg modtaget kopi af mailen fra min kollega hvor han har svaret dig dagen efter og endda fulgt op på den mail efterfølgende.

At andre kollegaer i branchen ryster på hovedet tænker jeg ikke er unormalt taget i betragtning at vi er konkurrerende virksomheder.

Men vigtigst af alt, du og familien fik handlet båd og kan komme på vandet til en dejlig sommer.

Skulle du "vove pelsen" og stikke hovedet ind en tredje gang, så er du mere end velkommen til at tage fat i mig.

Rigtig go sommer til dig og familien..

Dan L. Christiansen
Adm. Direktør, Bluebay Marine A/S

God dialog

God dialog, hurtig respons og selvfølgelig en super god Yamaha påhængsmotor leveret hurtigt.

18 mai 2023

Réponse de Bluebay Marine A/S

Perfekt, det er netop sådan det bør være i enhver handel. Jeg sørger for at dele din fine anmeldelse med mine kollegaer :-)

Verdensklasse service og kundepleje

Helt fantastisk kommunikation, god og kompetent vejledning, og service i særklasse.
Tog kontakt via chat på hjemmesiden, og der var svar inden for 10 min, og derfra fortsatte servicen bare med at være tårnhøj. Bor på Grønland, og på trods af tidsforskel og kommunikation kun over mail, er der altid kommet svar inden for en time.
Vi har fået fantastisk vejledning og en service i verdensklasse fra Bluebay Marine A/S og har netop modtaget en helt fantastisk lækker båd👌🏼
TAK til hele teamet der har hjulpet med at levere drømmebåden til os.

15 mai 2023

Réponse de Bluebay Marine A/S

Hej Natasja, tak for de mange pæne ord - det varmer :-) Jeg sørger lige for at dele anmeldelsen med mine kollegaer som har hjulpet til med at samle jeres båd :-) Go sommer til jer på smukke Grønland.

Super service og rådgivning

Super service, rådgivning og tålmodig af Lars som hjalp med at finde den rette motor til min båd.
Jeg kan kun anbefale andre at handle på den hjemmeside :-)

10 avril 2023

Réponse de Bluebay Marine A/S

Hej Kristian, det var da en dejlig anmeldelse at vågne op til en søndag morgen :-) Mange tak for de pæne ord, dem deler jeg omgående med mine kollegaer. Forsat go weekend.

Noté 5 sur 5 étoiles

Her jeg går hen næste gang

Super hurtig respons på mails samt en meget behagelig og hjælpsom oplevelse da jeg skulle hente båden.
Gjort et så godt indtryk at jeg helt klart vil se om de kan hjælpe først næste gang.

19 avril 2023

Réponse de Bluebay Marine A/S

Hej William, mange tak for de pæne ord - det sørger jeg for at dele med mine kollegaer :-) Rigtig go sommer.

Noté 5 sur 5 étoiles

A really good experience ordering-…Really good service from Bluebay marine Denmark

A really good experience ordering- buying-paying and receiving the boat in easter (April 23) in Denmark.
I went to Blue bay to see the MF 695 in January.
Ordered the the boat with the Yamaha 150 HP. and because i live abroad i request the boat to arrive exactly 5/4 in Juelsminde harbor. Because this trip i only had a few days holiday. Boat arrived spot on time.
The hole experience ordering-paying-delivery etc. was all spot on from Jannick. full service and extra.
And the delivery of the beautiful boat and launching in the water was spot on. The driver even took his time to show me all buttons and extras etc, as a new captain that was really nice to get that help.
We had some really good hours on the water in easter holiday and boat is now back on the trailer waiting for better weather.. Thanks to the Blue Bay team.

5 avril 2023

Réponse de Bluebay Marine A/S

Thanks for the lovely review - so glad to hear that you liked our services and experience dealing with Team Bluebay :-) All the best to you and your family. I hope you will have a wonderful summer in your new boat.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super god service og opfølgning

Super god service og opfølgning. Meget tilfreds.

5 avril 2023

Réponse de Bluebay Marine A/S

Kære Mikael, så dejligt at høre - det er også vores vigtigste prioriteter :-) Forsat go dag og rigtig go påske til dig og familien.

Noté 5 sur 5 étoiles

Bluebay-Marine har været behjælpelig…

Bluebay-Marine har været behjælpelig med vores første bådkøb.
Personalet har hele vejen været professionelle. De er hurtige til at melde tilbage og handler på forespørgsel fra os som kunder.
Samarbejder har været meget positivt og vi anbefaler Bluebay Marine.
Særlig tak til serviceafdelingen og servicemontør.

4 avril 2023

Réponse de Bluebay Marine A/S

Hej Lars, dejligt at høre at i er tilfredse med hele processen - det er vigtigt for os at alt fra første kontakt til overlevering og til hjælp og support efterfølgende spiller 100%. Tak for de pæne ord, dem deler jeg omgående med mine dejlige kollegaer. Go sommer til jer.

Noté 5 sur 5 étoiles

Netop en høj grad af service

Netop en høj grad af service, kundevenlighed og rådgivning oplevede jeg ved at besøge/handle med Patrick ved Bluebay-marine i dag.

28 mars 2023

Réponse de Bluebay Marine A/S

Hej Iver, dejligt at høre :-) Jeg sørger for at give Patrick et ekstra klap på skulderen her til morgen. Rigtig go dag.

Noté 5 sur 5 étoiles

Salg af brugt Corsiwa 475…

For 7 år siden købte jeg en Corsiwa 475 hos Bluebay Marine i Silkeborg. Har været meget tilfreds med båden. Den havde også "næsten" alt i ekstraudstyr. Nu er jeg blevet ældre, og jeg henvendte mig til Bluebay, og fik udarbejdet en kommisionsaftale. Det kan være svært at forestille sig, at en båd, der er meget velholdt, kan miste så meget i pris - men sådan er det. Da vi - efter en del snakken frem og tilbage - var blevet enige om en pris (på et niveau begge parter kunne acceptere) blev båden transporteret til Silkeborg. Salgsopstilling blev udformet, og blev lagt på nettet. Meget hurtigt (og tak for det) blev der vist interesse fra en køber. Efter en del kommunikation - frem og tilbage - er der blevet afsluttet en handel. Jeg fik - tæt på - den økonomi ud af denne handel, som jeg havde forventet. I disse tider må man jo "klippe en hæl og skære en tå". Der blev ydet et stykke rigtig godt arbejde, og jeg kan kun være tilfreds med resultatet. Men et lille PS: Sørg altid for at alle mundtlige aftaler bliver skrevet ned. Tak for kampen.

17 mars 2023

Réponse de Bluebay Marine A/S

Go Morgen Lars, Tak for din anmeldelse. Dejligt vi også kunne finde en ny familie der kunne overtage den båd der har givet dig og din familie en masse dejlige timer på vandet. Jeg er sikker på at den også kommer til at give mange gode timer på vandet til den nye familie. Og helt enig, det er altid vigtigt at man har skrevet alt ned i en aftale ;-) Måske vores veje mødes igen på et senere tidspunkt.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus