Bluebay Marine A/S Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg var nede ved jer den 22 juli og købe en ældre båd, som stod lidt afsides.. Der blev hurtigt taget tid til og kører mig op i jeres lager af Alexander, og jeg fik tid til og kigge på b... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg fik stjålet 2 motorer og skulle have 2 nye. Patrick har været verdens bedste i forløbet med priser koordinering osv. Og her slutter det ikke. Båd mekaniker Emil har været behjælpelig med... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har solgt min Crownline 250 CR hos Bluebay Marine A/S , jeg havde selve dialogen med Dan Christiansen det var meget positivt, de fik tingene på plads med køber og det gik 2 dage så var båden lev.... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Har netop solgt min båd via Bluebay Marine. Nemt at få et godt realistisk og fair bud på båden online (svarer meget hurtigt). Har også købt en PWC og igen yderst professionel tilgang, sublimt se... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Concessionnaire de bateaux
  2. Magasin de pêche

Écrit par l'entreprise

I 2004 grundlagde Dan Løwe Christiansen bådfirmaet Bluebay Marine A/S. Firmaet har specialiseret sig i salg af nye og brugte både og er med et salg på omkring 350 både om året en af landets største bådforhandlere. Vi har DK mest eksklusive showroom med hele 11 forskellige brands fordel fra små hyggelige tenderbåde til de store sports yachts fra Galeon Yachts. Vores kunder kommer fra hele landet, og vi sælger også til kunder uden for landets grænser. Langt de fleste kunder køber deres båd kontant, men skal du have båden finansieret så hjælper vi også det med det - er du til Leasing så tilbyder vi som de eneste i DK også leasing af din nye båd. Vi har altid et stort udvalg af nye og brugte både. Fra små rappe 17 fods sportsbåde i 100.000 kroners klassen til 78 fods luksusyachts fra Galeon Yachts til over 30 millioner kroner. Galeon Yachts er vores nyeste samarbejdspartner. Værftets både er en delikat blanding af lækkert italiensk design og stolte traditioner indenfor bådhåndværket.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

21 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Service og reperation af Örnvik 430 Flamingo

Vi skulle have nyt svinghjul på vores Mariner 4-takt 50hk EFI påhængsmotor som pludselig ingenting ville en dag i havnen. Jeg ringede til Bluebay Marine A/S, og fik fat i Patrick, som jeg hurtigt fik lavet en aftale med omkring udskiftning af svinghjulet, samt service. Mens båden var hos dem, ringede Patrick til mig, og oplyste mig at den desværre også var gal med brændstofpumpen. I stedet for blot at bede mig købe en ny til mange penge, fik de renset og fikset den som allerede sad i motoren - Det er GOD SERVICE - Tak til Patrick og Bluebay Marine A/S. Max en uge efter havde vi båden igen, og den spiller 100%, og er klar til mange flere ture.
Kun positivt at sige herfra!

30 juin 2022

Réponse de Bluebay Marine A/S

Hej Mike, så dejligt at høre du er tilfreds med vores service - du kan være helt sikker på at jeg nok skal sørge for at give Patrick et klap på skulderen ;-)

Rigtig go sommer :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Satte min båd i kommisionssalg hos…

Satte min båd i kommisionssalg hos Bluebay Marine.

Oplevede forløbet fra ”TIL SALG” til ”SOLGT” som gnidningsløst.

Særdeles professionelt firma, kompetent personale og god kommunikation gennem hele processen – meget tilfreds !

20 juin 2022

Réponse de Bluebay Marine A/S

Kære Svend, det var da den dejligste besked at få en mandag formiddag - så rart at høre at det hele gik gnidningsfrit - det er jo sådan det burde være :-) Skulle lysten til at sejle dukke op igen, så er i velkommen tilbage. Rigtig go sommer til jer.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super ærlig og kompetent vejledning.

Super ærlig og kompetent vejledning.
Jeg købte en båd og vil anbefale Lars og Co til alle💪

16 juin 2022

Réponse de Bluebay Marine A/S

Så dejligt at høre Brian - er kunden glad er vi glade :-) Rigtig go sommer til dig og familien.

God og kompetent rådgivning

God oplevelse at handle hos BlueBay!

Tak til Jannick m.fl. for god, hjælpsom, ærlig og kompetent rådgivning omkring alle aspekter af båd- og udstyrs- køb - desuden har BlueBay meget konkurrencedygtige priser.

Kan kun anbefale!

5 juin 2022

Réponse de Bluebay Marine A/S

Hej Søren, sikke en dejlig besked at vågne op til på en søndag morgen. Jeg sende de pæne ord videre til min kollega Jannick 😊 Forsat go søndag og håber i får en masse gode timer på vandet.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig opfølgning og top service

Fik god rådgivning af Bluebay (Dan) i forbindelse med køb af ny båd. Hurtig opfølgning og top service.

11 mai 2022

Réponse de Bluebay Marine A/S

Dejligt at høre Jesper - go sommer til dig og familien i det flotte skib.

Noté 5 sur 5 étoiles

Manglede en del til min skrue som ikke…

Manglede en del til min skrue som ikke kunne fåes i DK, den fik de hjem og hurtigt , og ringede for at fortælle mig den var på vej. Super service fra Bluebay Marine og jeg vil helt klart anbefale dem.

2 mai 2022

Réponse de Bluebay Marine A/S

Hej Claus - så dejligt at høre at vi kunne gøre en forskel :-) Jeg skal nok sende de pæne ord videre til mine kollegaer i reservedelsafdelingen :-) Go sommer på vandet.

En tilfreds kunde:)

Har handlet båd hos Bluebay Marine og blev betjent af Jens Nissen Pedersen. Kan kun sige at forløbet har været yderst tilfredsstillende lige fra første kontakt til afhentningen af båden i lørdags d. 30. april. Jens har et højt servicegen samt er hans know how helt i top. Vil uden problemer kunne anbefale ham og Bluebay Marina til andre og tak for handlen i øvrigt:)

2 mai 2022

Réponse de Bluebay Marine A/S

Så dejligt at høre Sune - det er præcis vores målsætning, så det er simpelthen vand til min mølle :-) Jeg giver selvfølgelig Jens et klap på skulderen. Håber i får en fantastisk sejlsæson i jeres nye båd.

Go sommer fra hele Team Bluebay

En tilfreds kunde

Har købt en brugt Aquasperit ribbåd og bådtrailer hos Bluebay Marine.
God rådgivning og dialog med Jens hele vejen igennem forløbet, og stor tillid til deres håndtering af at sælge en brugt båd. Bluebay udbedret på eget initiativ en mulig fejl der endnu ikke var opstået, inden jeg fik lov at afhente båden, da de erfaringsmæssigt viste at fejlen kunne opstå på et senere tidspunkt på denne type båd.
Dejligt at man lige kan skrive/ringe til dem med spørgsmål, når navigationen driller(eller man ikke er kvik nok til at finde ud af det😊)
Båden lever på alle måder op til mine forventninger, og jeg føler jeg har gjort en god handel. Eneste utilfredshed jeg har, er at de ligger for langt fra København (hvor jeg bor) til at jeg kan bruge dem til at udføre service fremover 😊
Mine varmeste anbefalinger til et troværdigt og tillidsvækkende firma

24 avril 2022

Réponse de Bluebay Marine A/S

Hej Leonard, dejligt at høre at i er godt tilfredse - det er det vigtigste. Jeg sender dine ord videre til min kollega Jens. Vedr. Service så kan vi sagtens afhjælpe dit service problem. Vi har 3 servicebiler der hele tiden udfører service i hele DK. Så vi kan uden problemer yde service i din havn eller på din hjemmeadresse. Rigtig go sommer med den nye båd.

Noté 5 sur 5 étoiles

En super god og upåklagelig servie

Vi fik vores nye Finnmaster T9 leveret fra Bluebay Marine for et par uger siden og hele vejen igennem fra hvor vi besluttede at vi ville have en størrer båd til vi har fået den leveret har vi kun godt at sige om Bluebay Marine, vi kan ikke komme på noget at sætte en finger på den service som de levered den findes der ikke meget af, lige fra Sælgeren Lars til de folk som var med til at sætte den i vandet og vise os alle de nye ting vores båd kan.
mvh
Michael

21 avril 2022

Réponse de Bluebay Marine A/S

Hej Michael, hvor er det bare dejligt at læse at du har været tilfreds fra første kontakt til levering - det er virkelig vigtigt i enhver handel. Tak fordi du tog dig tiden til at anmelde os - jeg sender de varme ord videre til mine kollegaer der har håndteret din sag. Go summer til dig og familien - det bliver vidst ikke bedre end en Finnmaster T9.

tak til jer

Bådmotor justeret, dejligt. kom i vandet i dag 01 04 22. kunne ikke tage gas, ringer for fat i jesper, 20 min senere står der en mekanikker, nu kører det. dejlig service, selv om min båd kun er en lille en,

1 avril 2022

Réponse de Bluebay Marine A/S

Dejligt at høre at I fandt en hurtig løsning 🤩 Tak for dejlige ord- det varmer, jeg sender dine fine anmeldelse videre til min kollega Jesper. Go sommer herfra.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super behandling og dialog med Bluebay…

Super behandling og dialog med Bluebay (Jannick Jensen), der har været god kommunikation og opfølgning igennem hele processen, på trods af et hektisk forløb med en æredd t fabrik👍

Nu mangler vi blot den endelige levering, og glæder os enormt til at få båden i vandet.

29 mars 2022

Réponse de Bluebay Marine A/S

Hej Jesper, tak for de pæne ord - det varme altid når kunderne tager sig tid til at skrive deres mening. Jeg sørger for at sende din fine hilsen videre til min kollega. Rigtig go aften herfra.

Top service og rådgivning

Var heldig at finde en ny motor hos Bluebay, der ankom 2 dage efter købet. Professionel rådgivning, hurtig levering og generelt meget god service fra meget kompetent team.

28 mars 2022

Réponse de Bluebay Marine A/S

Hej Povl, tak for din anmeldelse - det var bestemt også en fornøjelse at handle med dig. Go sommer til dig og familien.

Noté 5 sur 5 étoiles

Har lige købt en brugt påhængsmotor

Har lige købt en brugt påhængsmotor, og har da sjældent oplevet en så god tone og service, som jeg fik her af Jannick, Bluebay Marine.. 5 stjerner fra mig 🖐️⭐⭐⭐⭐⭐

10 mars 2022

Réponse de Bluebay Marine A/S

Hej Morten, så rart at høre du er tilfreds og er tilfreds med vores service - jeg sender den lige videre til Jannick sammen med et klap på skulderen.

Go aften.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk service fra køb til levering

Kan kun give Bluebay mine bedste anbefalinger. De er profesionelle og yder en virkelig god service.

7 mars 2022

Réponse de Bluebay Marine A/S

Så dejligt at høre at I sætter pris på vores daglige indsats - jeg har givet ordene videre til mine kollegaer på værkstedet som har arbejdet på jeres nye båd. Go sommer på vandet.

Gennemsigtighed og professionel…

Gennemsigtighed og professionel rådgivning er stikordene herfra

4 mars 2022

Réponse de Bluebay Marine A/S

Tak, det er netop sådan det altid burde være - men det varmer lige at få det bekræftet. Go weekend til dig og familien fra Team Bluebay

Noté 5 sur 5 étoiles

Pisse fin service af sælger Jannick

Pisse fin service af sælger Jannick, smilende og god energi!😄 Han fandt en super motor til mig, til en skarp pris🤙🏼

4 mars 2022

Réponse de Bluebay Marine A/S

Hej Asker, tak for de pæne ord - dem skal jeg nok sørge for at sende videre til min kollega Jannick. Rigtig go weekend herfra ;-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Super god hjælp ved bådhandle

Vi har været utrolig glade for hele processen med, at få solgt vores båd gennem Bluebay Marine A/S og vil til enhver tid benytte os af dem igen. Vi har fået vores båd solgt meget hurtigere end forventet, så tusind tak til Lars :-)
Hilsen
Eva og Peter

21 janvier 2022

Réponse de Bluebay Marine A/S

Tak for de pæne ord, så kan det kun blive en go weekend :-) Håber vi får muligheden for at handle med jer igen - jeg sørger for at give Lars et klap på skulderen ;-) Go weekend til jer :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har fået en god behandling af min henvendelse til Dan hos bluebay Marine han vil have at kunderne går der fra med en god oplevelse og er tilfredse med deres nye båd/ motor .

18 janvier 2022

Réponse de Bluebay Marine A/S

Hej Jørgen, tak for din anmeldelse - det er bestemt også det der er vores mål :-)

De bedste sejlerhilsner fra Team Bluebay ;-)

Bluebay marine

Vi havde fornøjelsen af, at finde drømmebåden hos bluebay marine. Forløbet er en proces der godt kan tage lang tid, da valget er vigtigt for at drømmen kan udleves.
Vi fik super god behandling og rådgivning af Jannick
Live the dream - Det kan bluebay hjælpe med :-)

11 janvier 2022

Réponse de Bluebay Marine A/S

Hej Kenneth, så dejligt i kunne finde drømmebåden hos os :-) Og så dejligt at høre at I er glade for vores service. Jeg sender lige en kopi af anmeldelsen til min kollega Jannick :-) rigtig go sommer til dig og familien når i kommer så langt.

I can highly recommend Blue-Bay Marine

It has been a pleasure for our company working with Bluebay Marine in the purchase of a Nordkapp 905 Gran Coupe for one of our clients in Spain. We couldn’t get hold of this model anywhere in Europe, until we got in contact with Jannick from Bluebay. We were very nicely presented with different purchase options, which very shortly lead to the purchase of the boat.

Recently we visited their facilities in Silkeborg to load the boat into the trailer, and we were welcomed by a very professional team. Loading took place withing their facilities as they have their own bridge cranes, and the boat was smoothly placed in the trailer by the team.

All in all, we have been very pleased by the service provided by Bluebay Marine and we are looking forward to working with them in the future.

Inigo Fuertes
CEO of Ipar Yachts

10 janvier 2022

Réponse de Bluebay Marine A/S

Dear Mr. Fuentes, thank you very much for your kind words. The pleasure is mutual. All the best going forward with your Brand new Nordkapp :-)

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus