Ik kreeg dezelfde dag nog melding dat het pakket onderweg was. Helaas raakte PostNL mijn pakket kwijt. Ik had niet verwacht dat de eigenaar mij persoonlijk zou opbellen en direct een nieuw item zou op... Voir plus

Blurry Images heeft een snelle levertijd met een persoonlijke twist. Ik heb 'The Sand' en 'Carp' besteld en beiden kwamen super mooi verpakt met als extraatje wat toffe stickers. De t-shirts zij... Voir plus

Zeker voor zo’n jong bedrijf zag het er super professioneel uit. Alleen de bevestigings mail kwam in mijn spam en niet in mijn normale mail. Verder rest super gedaan! Ga zo door

1. Magasin de streetwear
  2. Boutique d'accessoires de mode

BLURRY, EST. 2020 RTM, The Netherlands. To us, BLURRY represents a metaphor for nostalgia, reminiscing the NY hip-hop fashion scene and LA surf & skate culture; representing the birth and development of streetwear. Operating on a local scale and aiming to design futureproof pieces that spark nostalgia. Refusing to comply with social norms, we’re redefining the ideology and looks of casualwear.

4,8

Hele mooie ontwerpen op heerlijke…

Hele mooie ontwerpen op heerlijke kwaliteit shirts/truien :)

11 mai 2021

Hi Lelie,

Thanks voor je review, we appreciate it. Enjoy the goodies!

Ismael van Blurry Images

Top service en goede kwaliteit!

Echt super service!! Pakketje was er echt snel en super leuk om de 100e klant te zijn en al die extra’tjes te ontvangen. Zou jullie zeker aanraden bij mijn vrienden/kennissen en lijkt me leuk om een keer langs te komen! 10/10

7 mai 2021

Hi Jazzmin,

Thanks voor je review, we appreciate it. Super nice dat je onze 100e clubmember bent, it's an honor. Enjoy the care package, we got you.
We zien je wel verschijnen at the store!

Leuk presentje

Leuk presentje. Vond het echt een mega leuke verrassing. Trui heeft een goede kwaliteit en ziet er goed uit. Blij met de aankoop!

1 mai 2021

Hi Rianne,

Thanks voor je review, welcome to the community. Enjoy the hoodie!

Love it

Love it! Great, fast service

23 avril 2021

Hi Helin,

Welcome to the community.
Thanks for the review, we appreciate it.

Ismael from Blurry Images

Goede kwaliteit shirts en snelle…

Goede kwaliteit shirts en snelle levering! De shirts blijven mooi trouwens, ook na meerdere wasbeurten. Echt een aanrader!

13 avril 2021

Hi Carolien,

Thanks voor je review, het wordt gewaardeerd.

Top!!

Mooie kwaliteit en SUPERSNELLE levering. Een aanrader!!!

5 avril 2021

Hi,

Welcome to the community en thanks voor je review!
Quality and personal service staat bij ons op nummer 1.

Goeie kwaliteit kleding

Top site, en top kwaliteit kleiding

15 mars 2021

Hi Lothan,

Welcome to the community en thanks voor je review!
Enjoy your City Grey Hoodie!

Amazing

Amazing quality, delivered quickly!

26 février 2021

Hi Sel,

Thanks for the positive review!
We attach great value to quality and good service, enjoy your Mystic Sand Hoodie.

Greetings,

Team Blurry Images

Great quality

Trui is van super goede kwaliteit! Was ook nog eens snel bezorgt en leuk ingepakt.

19 février 2021

Hi Hannah,

Thanks voor je review.
We like to keep it personal, enjoy your Black Beach Hoodie.

Ismael van Blurry Images

Had besteld & eigenaar kwam het…

Had besteld & eigenaar kwam het persoonlijk langsbrengen de volgende dag! Die trui is super nice in het echt

13 janvier 2021

Hi Maarten,

Welcome to the community en thanks voor je review!
Goed om te horen dat je de hoodie nice vindt, die feedback is waardevol. We houden van persoonlijke service en houden dat vol zolang het kan. Enjoy your Black Beach Hoodie.

Ismael van Blurry Images

Zeker voor zo’n jong bedrijf zag het er…

8 décembre 2020

Hi Sven,

Welcome to the community en thanks voor je review!
Goed om te weten dat de bevestigingsmail in de spam kan belanden, we gaan er gelijk mee aan de slag!

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit ! Ik vind de shirts echt heerlijk zitten. En wat een service 🤝🏽

4 décembre 2020

Hi OG.sec,

Welcome to the community 💯
Thanks voor de review, fijn om te horen dat je ervan geniet!
We like to keep it personal.

Create nostalgia.

Top service

Top service. Ik merk meteen dat het shirtje van goede kwaliteit is. Chapeau!

2 décembre 2020

Hi EG,

Welcome to the community en bedankt voor het achterlaten van een review.
Geniet van je tshirt!

Blurry Images

Mooie en creatieve site. Ik heb mijn shirt zonder enige probleem besteld en ik ontvang mijn bestelling binnen 1 dag. Top!

2 décembre 2020

Hi GY,

Welcome to the community en bedankt voor het achterlaten van een review!

Perfect

De t-shirts zijn van super goede stevige kwaliteit en zitten als gegoten. Ze zijn long-lasting en van goed materiaal en daardoor super duurzaam in vergelijking met de reguliere fashion.

Ik ben super blij met mijn aankopen en kan ze écht aanraden aan iedereen die wat bewuster wil leven, houdt van super comfy kleding en er natuurlijk gewoon tof uit wil zien. Thanks again!

25 novembre 2020

Hi Wendy,

Welcome to the community en thanks voor je uitgebreide review.
Goed om te horen dat we een match zijn!

It's the bees knees

Blurry Images is een kwalitatief T-shirt merk dat onder andere samenwerkt met local artist. Ik vind dit een super tof idee/ initiatief, omdat je hiermee continu nieuwe creaties kan maken en kan samenwerken met anderen mensen. De shirts zitten heerlijk en zien er net iets anders uit door de bredere kraag en ruime fitting. Ik draag die van mij erg graag en heb de 'The Queen of the Sea and Sand'. Ik ben heel erg blij met mijn aankoop en zou het andere ook zeker aanraden! :)

25 novembre 2020

Hi Nigel,

Welcome to the community! Bedankt voor de uitgebreide review, fijn om te horen dat je ervan geniet. 💯 We blijven ons zeker inzetten om meer met lokale artiesten samen te werken en mooie creaties tot uiting te brengen.

Ismael van Blurry Images

Top service en geweldige kwaliteit

Top service en geweldige kwaliteit, naast een toffe design!🔥🔥

2 octobre 2020

Hi Aziz,

Welcome to the community 💯
Thanks voor de review, zeer gewaardeerd:)
Tot snel!