Jeg har gennem Boblberg mødt skønne nærværende mennesker, og jeg kan KUN anbefale Bobleberg til andre... Eneste lille minus er at man kan arrangere noget, og folk så ikk dukker op, så kan man ikke rig... Voir plus
Lisez les avis des autres
Jeg synes helt sikkert det er et godt koncept. Der er masser af muligheder her for at søge venner og veninder til aktiviteter til bog /strikkeklubber. Til biograf/teaterture. Du vælger selv hvad... Voir plus
Varning! Ren utpressning. Villkoren är ändrade och plötsligt krävs ett betalabonnemang (Plus) för att kunna svara på vänners meddelanden. Det är mycket fult gjort. Det finns som tur är andra sajter... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg oprettede min bobl fordi jeg mistede min mand og savnede nye bekendtskaber, som kunne inspirere mig til nye oplevelser og allerede 2 dage senere blev jeg kontaktet og inviteret til en madklub. Jeg... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Boblberg er en online platform, hvor du trygt og sikkert kan skabe nye fællesskaber. På Boblberg oprettes der ”bobler”, hvor der blandt over 650.000 brugere inviteres til aktiviteter, interesser, oplevelser og meget mere i fællesskab med andre. Det kan være alt fra, at man søger nye venner/veninder, en ny løbe- eller træningsmakker, en læse- eller strikkeklub, en ekstra spiller til fodboldholdet, ligesindede til mere sårbare emner, et sted at være frivillig eller noget helt andet – det er kun fantasien, der sætter grænser for mulighederne for nye bekendtskaber på Boblberg.
Coordonnées de contact
Danemark
- boblberg.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Jeg var julevært i 2025 hos Boblberg og…
Jeg var julevært i 2025 hos Boblberg og jeg synes platformen fungerede upåklageligt. Og jeg fik en super god oplevelse.

God app
Jeg synes, Boblberg er en rigtig god app, hvis man mangler nogen at være sammen med, som har samme interesser som en selv. Jeg er medlem af en strikkegruppe med 10 medlemmer, som har fundet hinanden på Boblberg for to år siden og vi ses stadig en gang om måneden.
Så jeg kan klart anbefale app'en.
Jeg synes dog, at der skulle være dato på opslagene, da der er mange opslag, som er gamle, og hvor folk ikke læser beskederne. Endvidere ville det være rart, at man kan se, hvor folk kommer fra. Jeg ved godt, at jeg ser de nærmeste først, men jeg ved jo ikke, hvor langt jeg skal ned i rækken, før folk bor for langt væk.

Réponse de Boblberg
Jeg har fået en virkelig sød veninde…
Jeg har fået en virkelig sød veninde igennem Boblberg. Vi ses engang om ugen til en dejlig gåtur. Til sommer skal vi rejse på ferie sammen. Jeg synes det har været dejligt at se forskellige profiler på Boblberg. Og så derigennem finde en person, som har samme interesser som ens selv. Og så dejligt overraskende at finde ud af at man har endnu mere tilfælles end man lige troede. Jeg vil helt klart anbefale Boblberg til at udvide dit netværk. Giv det en chance og se hvad der sker. Hvis du intet gør,sker der jo ingenting.

Jeg kan varmt anbefale Bobbleberg
Jeg kan varmt anbefale Bobbleberg! Jeg meldte mig ind for at møde nye mennesker og endte med at finde en virkelig god veninde.
Platformen gør det trygt og nemt at skabe nye relationer, og jeg er så glad for den relation, jeg har fået.

Réponse de Boblberg
Har kun haft gode oplevelser med…
Har kun haft gode oplevelser med Boblberg. Har fundet nye veninder, som jeg ser et par gange om måneden🤩

Réponse de Boblberg
Jeg har haft en rigtig god oplevelse…
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med brugen af Boblberg. Har fået en ny venindegruppe, som jeg ses med jævnligt.
Klar anbefaling!

Réponse de Boblberg
Mega fedt koncept og super relevant i…
Mega fedt koncept og super relevant i vore dage!

Sympatiskt, inkluderende og visionært
Det er nok et af de mest sympatiske, inkluderende og visionære platforme for mødet mellem mennesker.
Alene at arbejde i denne virksomhed må til syvende og sidst gøre én til et bedre menneske.

Det hele
Fedt koncept og fed platform 🤩🤩 synes det er sådan en fed idé og er kæmpe fan af det

Sindssyg god oplevelse
Fandt præcis hvad jeg søgte efter og havde en virkelig god oplevelse med appen :)

Réponse de Boblberg
noget netværk eller nye fællesskaber
Savner du noget netværk eller nye fællesskaber? Så prøv Boblberg. Jeg har søgt efter venner af begge køn. Jeg har mødt 3 mænd og skal mødes med nogle af begge køn, når der bliver lidt varmere i vejret. Jeg kan kun anbefale dette.

L’expérience Trustpilot