Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Jeg har gennem Boblberg mødt skønne nærværende mennesker, og jeg kan KUN anbefale Bobleberg til andre... Eneste lille minus er at man kan arrangere noget, og folk så ikk dukker op, så kan man ikke rig... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg synes helt sikkert det er et godt koncept. Der er masser af muligheder her for at søge venner og veninder til aktiviteter til bog /strikkeklubber. Til biograf/teaterture. Du vælger selv hvad... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Varning! Ren utpressning. Villkoren är ändrade och plötsligt krävs ett betalabonnemang (Plus) för att kunna svara på vänners meddelanden. Det är mycket fult gjort. Det finns som tur är andra sajter... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg oprettede min bobl fordi jeg mistede min mand og savnede nye bekendtskaber, som kunne inspirere mig til nye oplevelser og allerede 2 dage senere blev jeg kontaktet og inviteret til en madklub. Jeg... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Électronique & technologie

Écrit par l'entreprise

Boblberg er en online platform, hvor du trygt og sikkert kan skabe nye fællesskaber. På Boblberg oprettes der ”bobler”, hvor der blandt over 650.000 brugere inviteres til aktiviteter, interesser, oplevelser og meget mere i fællesskab med andre. Det kan være alt fra, at man søger nye venner/veninder, en ny løbe- eller træningsmakker, en læse- eller strikkeklub, en ekstra spiller til fodboldholdet, ligesindede til mere sårbare emner, et sted at være frivillig eller noget helt andet – det er kun fantasien, der sætter grænser for mulighederne for nye bekendtskaber på Boblberg.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

4,2

Tous les avis

(1 146)

103 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Boblberg er blevet en pengemaskine

Boblberg er blevet en pengemaskine på ligefod med datingsites. Engang var det et frit kontakt rum, hvor jævne (ensomme) mennesker havde muligheden for at finde sammen om fælles interesser, tænkt som en social kommunal service, men sådan skulle det ikke være mere, -
øv hvor ærgerligt 😔

29 avril 2025

Hej Anders

Tak for din anmeldelse. Som så meget andet er det desværre ikke gratis at drive en platform som Boblberg. Egenbetalingen i kommuner uden samarbejdsaftale gør det muligt for os at beskytte brugernes data, tilbyde support og sikre en reklamefri og tryg oplevelse.

Det er stadig gratis at oprette sig og bruge platformen i et vist omfang, og vi håber, du fortsat vil finde værdi i fællesskaberne.

Skuffende

Appen plejet at være så cool og nem og tryg at bruge men alt det her betalings noget (som btw er virkelig dyrt alt for dyrt) har ødelagt den ligesom alle andre former for sociale møde apps, hvorfor gå dating app routen?? Man kan seriøst ingen gang skrive til folk længere. Er det ikke pointen med appen.....og for at lave nye venskaber bruh

20 avril 2025

Hej Ket Mat

Som så meget andet er det desværre ikke gratis at drive en platform – ej heller Boblberg. Der er omkostninger forbundet med at sikre en tryg og sikker brugeroplevelse, yde support, beskytte data og holde platformen fri for reklamer.

Det er stadig gratis at oprette sig og bruge Boblberg i et vist omfang – blandt andet at skrive til udvalgte brugere.

Fake?

Skrev til en profil ,de søgte ekstra whistmakker, samme annonce som for to år siden hvor jeg også skrev, tror at boblberg er ligesom som datingsider med falske annoncer og udelukkende prøve at få folk til at binde sig til et abonnement?

13 avril 2025

Hej Flemming

Det er vigtigt for os at understrege, at Boblberg ikke arbejder med falske profiler eller opslag (bobler). Alle opslag laves af brugerne selv, og vores team modererer dagligt indholdet.

Vores system skjuler automatisk opslag, der har været inaktive i en periode, så det burde ikke være muligt at støde på meget gamle opslag. Men vi vil selvfølgelig meget gerne undersøge det nærmere – du er derfor meget velkommen til at skrive til os på support@boblberg.dk, så vi kan kigge på det.

Noté 5 sur 5 étoiles

Godt og trygt sted på nettet

Godt og trygt sted på nettet, dem er der desværre ikke mange tilbage af.
Tak for en god side og hjælp til at finde et nyt venskab.

13 avril 2025

Hej Birgitte

Tak for din fine anmeldelse – det betyder meget for os 🙏🏼 Vi er glade for, at du har oplevet Boblberg som et trygt sted, og at det har hjulpet dig med at finde et nyt venskab.

Supporten var fantastisk

Jättetrevlig app! Fick ett tekniskt problem och mailade om hjälp. Fick svar direkt och den trevliga supporten löste det omedelbart och snyggt.

Hej Jeppa

Stort tack för din fina recension! Vi är glada att höra att du haft en bra upplevelse med vår support – vi gör alltid vårt bästa för att hjälpa till snabbt och vänligt. Tack för att du använder Boblberg 🤗

Vänliga hälsningar

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg synes at Boblberg er et fedt…

Jeg synes at Boblberg er et fedt koncept, for at folk kan finde hinanden i fællesskaber Jeg synes folk skal prøve Boblberg.

Hej Matthias

Tusind tak for din fine anmeldelse og anbefaling af Boblberg 😊

Jeg har brugt boblberg

Jeg har brugt boblberg, har været lidt on and off men det har altid være sjovt, at komme tilbage og finde nye mennesker, med fælles interesse.

Hej Mikkel

Dejligt at læse, at du har brugt Boblberg. Tusind tak for din anmeldelse af Boblberg 🙏🏼

Dygtige mennesker

Dygtige mennesker, fedt koncept! Sjove fællesskaber!

Hej Aleksander

Tusind tak for din fine anmeldelse af Boblberg 🤗

Nice koncept

Nice koncept, godt med fællesskaber!!

Hej Freja

Fedt du synes om konceptet! Mange tak for din anmeldelse 🙏🏼

Noté 5 sur 5 étoiles

Super god ide og mega nem at bruge

Super god ide og mega nem at bruge. Let at lave et opslag.

Hej SB

Jeg er glad for, du synes godt om Boblberg. Tusind tak for din anmeldelse! 🤗

Kan anbefale

Bulbjerg er så godt for nye relationer🙏🙏🙏🙏
Anbefaler stærkt

Hej Karl

Mange tak for din fine anmeldelse og anbefaling af Boblberg 🤗

Yeah

fornøjelse ogd app, fik faxe for det -undele big a

Hej August

Tusind tak for din anmeldelse af Boblberg 🤗

Fedt fedt fedt

Hej Carl

Mange tak for din anmeldelse af Boblberg 🤗

Meeega fedt!!

Hej Milo

Tusind tak for din anmeldelse 🤗

Noté 4 sur 5 étoiles

Virkelig nemt

Virkelig nemt, fedt at alle er åbne for at møde nye mennesker

Hej Feerdi

Tusind tak for din anmeldelse, dejligt du synes godt om Boblberg 🤩

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus