- Magasin de meubles
- Magasin de meubles pour enfants
- Magasin de mobilier de jardin
- Magasin de meubles de salon
- Magasin de meubles de bureau
Écrit par l'entreprise
Velkommen til BOBO Home - alt for din innredning! Med mer enn 30 000 produkter og et unikt utvalg har vi noe for enhver smak. Vi har solgt møbler og tilbehør til hjemmet på nett siden 2010. Det betyr at vi har en viss ekspertise innen salg av møbler på nett. Du kan derfor være trygg på at du alltid vil få profesjonell og personlig service hos oss, der vi gjør alt vi kan for å veilede og hjelpe deg. Vi jobber hver dag for at du skal få en enkel, problemfri levering og god behandling - fra første kontakt til etter kjøpet!
Postboks 4691 Nydalen, 0405, Oslo, Norvège
- bobo@bobohome.no
- bobohome.no
A répondu à 83 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Alt gitt bra frem til levering
Alt gitt bra frem til levering! Bobo har gitt beskjed at vare er sendt, nå er det 7 dager , og ingen vare .... venter fremdeles for Post melding ☹️

💩 Company
Extremely unprofessional company. They purposely take their sweet time to reply so that they can gain time to ship the product, even though I cancelled a week prior. Then they'll patronise you, and have the audacity to overcharge 450kr for a return! This company likes to take the piss. Avoid at all cost.

Réponse : BOBOHome.no
Treg respons og manglende vare
Hadde ikke vare på lager og fikk første beskjed om dette flere uker etter jeg hadde bestilt. Svært treg respons fra kundeservice.

Réponse : BOBOHome.no
Altfor lang leveringstidVeldig fornøyd med produktet jeg…
Veldig fornøyd med produktet jeg kjøpte, men det var lang leveringstid. Bestilte varen 30. oktober, men fikk den ikke før 25. november.

Réponse : BOBOHome.no
Dårlig kvalitet og treg levering
Bestillingen tok lang tid og da den endelig kom var det elendig kvalitet på produktet. Hullene var i tillegg borret skjevt slik at hyllen ble skakk og ubrukelig. Finner ikke informasjon om reklamasjon eller retur i bestillingen heller.

Réponse : BOBOHome.no
Super kundeservice og rask levering
Skulle bestille noen hyller, og for å komme over grensen for gratis frakt la jeg også til en kaffekopp. Leveringen var rask, men koppen kom dessverre frem sprukket, selv om den var godt pakket inn. Jeg tok kontakt, og BOBO ordnet opp med en gang og sendte ny kopp uten diskusjon. Kjempehyggelig kundebehandling og svært god oppfølging. Anbefales!

Réponse : BOBOHome.no
Varen kom ikke til avtalt tid
Sto 1-2 virkedagers leveringstid på nettsidene, samt i mottatt ordrebekreftelse. Varen kom ikke til avtalt tid, men først 16 dager etter bestilling. Ikke-eksisterende kundeservice med gjentatte bortforklaringer. Styr unna.

Nydelig lysestake
Veldig fornøyd med Bloomimgville Noore Pidestal
Lysestake, Natural, Mango

Réponse : BOBOHome.no
Overhodet ikke noe å sette fingeren på
Overhodet ikke noe å sette fingeren på. Tipp topp både handel og levering.

Réponse : BOBOHome.no
Jeg har ikke mottatt pakken enda etter…
Jeg har ikke mottatt pakken enda etter jag ventet flere uker. Så rart og få en spørreundersøkelse om hva jeg synes om produktet.

Réponse : BOBOHome.no
Konkurransedyktige på pris og kundeservice
Konkuransedyktige priser.
Kjapp og meget serviceinnstilt kundeservice.
Feilkrevd tollavgift og skadet pakke ble refundert på flekken!
Hilsen lettet og fornøyd kunde.

Réponse : BOBOHome.no
Produkt stod ikke i stil til hva kundeservice sa..
Ble kluss med pakkene og de "forsvant" i posten ca 10 dager før de dukket opp. Produktet derimot står til 2,5 stjerner.
NORDVÄRK L189 arbeidsbord. Spurte BoBo om det var ett solid og bra skrivebord/pult. Noe de bekreftet med veldig bra kvalitet!. Montert i kveld, greit å montere men veldig spinkle greier. Skrivebordet er spinkelt og ganske raklete. Aldri om de små skruene vil holde dette sammen- Så limte i tillegg platene til den spinkle stålramma. Må nok skru det fast i veggen skal det stå rolig. Relativt skuffet med tanke på pris i Norge og hva kundeservice sa om produktet.