Vi har købt benforlængere til vores Arne Jacobsen stole. Havde problemer med nogle af stolebenene, da de ikke er ens i diameter, dvs nogen af forlængerne var for små til hullerne. Ringede til Bocom o... Voir plus
Har tidligere bestilt hynder. Og har været yderst tilfreds med levering og kvalitet. Derfor var jeg ikke i tvivl, da jeg skulle have en hynde til en fodskammel i samme gode kvalitet som dem jeg havde... Voir plus
Læderpuderne er fantastiske! Vi købte 6 stk. til vores Eames stole for omkring 10 år siden og de er ikke bare som nye - men faktisk blevet endnu pænere med alderen👍🏼 Nu har vi købt 9 nye stole og... Voir plus
Super kvalitet. Der var gjort opmærksom på forsikelser på lædervarer, men det på trods tog det kun ca. 14 dage fra bestilling til levering, hvilket jeg synes er helt fair for et "make to order"/spec... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Bocom ApS leverer MOSEBO hynder og betræk til møbelklasikkere
Industrivej 7, 5500, Middelfart, Etats-Unis
- info@mosebo.com
- bocom.dk
Demande des avis aux clients
N'a pas répondu aux avis négatifs
Helt tilfreds
Jeg har modtaget de smukkeste hynder til min stol, så jeg er rigtig glad og tilfreds.
Super service med levering først af…
Super service med levering først af prøvelapper, dernæst nem onlinebestilling, hurtig levering, - et perfekt hynde og fuldendt resultat på min nyrenoverede gyngestol!!
Firmaet sender uopfordret breve…
Denne anmeldelse er ikke fra mig - det beklager jeg Jeg har tidligere handlet med Boom og været fuld tilfreds med deres service - endnu en gang jeg beklager
Firmaet sender uopfordret breve (fysiske) til dig. De vil ikke oplyse, hvor de har din mailadresse fra.
Så dem vil jeg ikke turde anvende.
Jeg har derfor sendt en klage over Hello Fresh til Forbrugerombudsmanden

Réponse de Bocom ApS
Super flot hynde og alt gik som…
Super flot hynde og alt gik som planlagt. Tak
Quick and prompt delivery and quality…
Quick and prompt delivery and quality of product (new leather seats and cushion for Wegner Chair - Nøglehullet. Very satsified.
I får 4 stjerner
I får 4 stjerner, selv om leveringen fra mail med afsendelse til ankomst, tog 4 dage! I sender en mail tirsdag om morgenen, at min levering er på vej, men den står først som modtaget hos Post Nord torsdag, og jeg modtager den så fredag. Men trods det bøvl, er jeg dog tilfreds med mine hynder, til mine j110 stole. De er virkelig fine, kvaliteten ser også ud til at være i orden....(det vil vise sig senere)....den kunne dog godt liiiiige have været 1 cm mindre i omkreds, da den går helt ud til kanten af stole sædet, og er trykket godt til bagtil.
Perfekt og meget hurtig levering 👌
High wuality
Promt delivery. The quality is very high, very good fit ti chair, better than expexted.
Rigtig flotte produkter
Rigtig flotte produkter med fine materialer og god pasform. Super service at man kan få tilsendt vareprøver inden bestilling.
Very nice work.