Un produit frais et agréable
Un produit frais et agréable. Faible en alcool, il est aussi bien apprécié en cocktail qu'en simple compagnie de glaçons.
We believe Bodega Bay can evolve how alcohol is consumed and the culture around it for the betterment of our friends and our planet. We have discovered the next generation of alcoholic drink, naturally curated to refresh the senses and designed to fit with a modern lifestyle. We offer a guilt free solution to socialise with alcohol, without compromising on taste or quality. Each purchase of Bodega Bay helps provide clean water for those who need it most. We pledge to invest at least 1% of our sales supporting the thirst project, which brings clean drinking water to people in need across 13 countries worldwide. We want you to enjoy our drinks knowing that you made a purchase with purpose.
235 Wandsworth Bridge Road, SW6 2TU, London, Royaume-Uni
Aucune trace de demande d’avis