Bodylab Avis 6 082

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Som vanligt bra. Köper alltid från bodylab då dom alltid har hög kvalitet på sina produkter och det är en skandinavisk tillverkare. Bäst i pris på protein. Uppskattar extra erbjudanden. Saknar däremot... Voir plus

Nöjd med produkterna, köper elektrolyter, proteinpulver, kreatin, bars och proteinpankakor. Ger 4/5, missade deras erbjudande med en dag ordern hade precis gått iväg (gratis bars). De ville inte a... Voir plus

Great stuff here at Bodylab! It's not packed with sugars or artificial flavors. Coming from America, I've taken everything from NOXplode ,Yellow Jackets, Double Dragon Win50 etc and i've never had a p... Voir plus

Allt gick väldigt snabbt och jag är väldigt nöjd hur simpelt allt var. Jag ät lite besviken över att jag inte fick min shaler med paketet, men kjndsuport löste det och jag får den nu istället. Det som... Voir plus

1. Service de fitness et nutrition
  2. Magasins d'appareils de fitness

Informations provenant de diverses sources externes

Bodylab är ledande inom proteinpulver. Bodylab Nutrition är både registrerade och godkända som livsmedelsgrossist, importör och producent. Detta resulterar i att proteinpulver och andra produkter som weight gainer eller kreatin från Bodylab blir kvalitets- och säkerhetstestat av världens strängaste kontrollsystem.

Bodylab

6 k avis

Goda servis

31 octobre 2025

Tusen tack för din recension! 💜
Så roligt att höra att du är nöjd med servicen.

Chalott

Snabb leverans. Har inte börjat dricka ännu.

24 décembre 2025

Hej Kåre,

Tack för din feedback. Kul att höra att leveransen gick snabbt.

Hoppas produkten lever upp till förväntningarna när du väl börjar använda den.

Hilsen Freja

Snabb leverans, men krångligare ifall man ångrar sig

Leveransen går rätt snabbt. Tog bara cirka 1-2 arbetsdagar. Men det går inte att avbryta ordern utan att kontakta kundservice, så se upp om du beställer under helgdagar. Tänkte ringa men pga att det var helgdag gick det inte så fick mejla istället. I mitt fall såg de inte mejlet om att avbryta innan de skickade iväg ordern. Istället måste man nu returnera varorna vilket är krångligare än ifall det bara hade funnits en knapp om att avbryta beställningen innan det packas (såsom hos andra företag).

30 décembre 2025

Hej Kelvin

Tak for din henvendelse og for at dele din oplevelse.

Vi er glade for at høre, at leveringen var hurtig. Samtidig forstår vi fuldt ud din frustration i forhold til annullering af ordren, særligt når bestillingen er lagt op til en helligdag.

Vi gør opmærksom på vores hjemmeside, at det som udgangspunkt ikke altid er muligt at annullere eller ændre en ordre, da vores lager- og pakkesystem er sat op til hurtig ekspedition. Når det er sagt, bestræber vi os altid på at hjælpe, hvis vi modtager besked i tide – altså inden ordren er plukket og afsendt. I dit tilfælde nåede vi desværre ikke at se din mail, før ordren allerede var sendt afsted, og derfor måtte den håndteres som en retur.

Vi har forståelse for ønsket om en “annuller ordre”-knap, men det er værd at nævne, at de færreste webshops tilbyder både ændringer og annullering efter bestilling, netop på grund af automatiserede processer og hurtig levering.

Vi tager dog feedback som din meget seriøst og bruger den aktivt til at vurdere, hvordan vi løbende kan forbedre kundeoplevelsen.

Med Venlig Hilsen
Trine Bodylab

Bästa

Body lab gör det bäst!

23 décembre 2025

Hej Siick,

Tack för din recension! Så roligt att höra att du tycker BodyLab levererar på toppnivå.

Vi hoppas du fortsätter att få gode opplevelser med produkterna framöver.

Enkelt,smidigt och tydligt.

Enkelt,smidigt och tydligt.

20 décembre 2025

Hej Mikael,

Tack för din recension. Härligt att höra att beställningen var enkel, smidig och tydlig.

Vi hoppas du får fortsatt nytta och glädje av produkterna.

Beställning

Beställning, betalning och leverans gick snabbt och smidigt. Dessutom fick jag julstrumpor med på köpet 👍

17 décembre 2025

Hej Jonas,

Tack för din recension. Vad roligt att höra att beställningen, betalningen och leveransen gick snabbt och smidigt, och att du uppskattade julstrumporna på köpet.

Vi hoppas du blir lika nöjd nästa gång du handlar hos oss.

Hilsen Freja

Good products and fast delivey

Perfect in every way, thanks!

14 octobre 2025

Hi

Thank you so much for your kind review! 💜
Great to hear that everything was perfect and that you’re happy with both the products and the fast delivery.

Best regards
Chalotte

Snabb leverans. Bra pris.

13 décembre 2025

Tusen tack för din recension! 💜
Härligt att höra att du är nöjd med både snabb leverans och bra pris.

Alltid bra tilbud!

Alltid bra tilbud!

Hei

Tusen takk for tilbakemeldingen! 💜
Så hyggelig å høre at du er fornøyd med tilbudene våre.

Vennlig hilsen

Strawberry milkshake…

Köpte strawberry milkshake proteinpulver och den smakar till och med bättre än väntat. Rekommenderas. 💪🏻

Hej

Tusen tack för din fina recension! 💜
Vad roligt att höra att Strawberry Milkshake överträffade dina förväntningar – och tack för rekommendationen 💪🏻

Hej

Stort tack för din recension! 💜
Härligt att höra att du är nöjd med både snabb leverans och bra produkter.

Beställt av Bodylab flera gånger

Beställt av Bodylab flera gånger! De är bra produkter samt bra service. Tack!

Avis spontané

Hej Martin,

Tack för din fina feedback! Det betyder mycket att höra att du både gillar produkterna och servicen.

Hilsen Freja

Lätt att beställa men hade önskat att…

Lätt att beställa men hade önskat att det gått att få paketet till paketskåp för enklare hämtning menvdet funkade dock med hämtningsställets öppdttider den här gången.

3 décembre 2025

Hej Maria,

Tack för din feedback. Fint att höra att beställningen gick smidigt, även om leveransalternativet gärna hade fått vara ännu mer praktiskt.

Jag tar din input om paketskåp med vidare – det är värdefullt att få den slags tilbakemelding.

Hej Johan,

Tack för din recension. Härligt att höra att du är nöjd med både produkterna och priset.

Vi hoppas att du fortsätter att få nytta av produkterna framöver.

Säkert jätte bra protein men 0 smak

Säkert jätte bra protein men smakar typ inget. Provat blanda olika mängd pulver med olika mängd vatten men smaken är som svagt blandad saft. Luktar otroligt gott men absolut inte värt pengarna

7 décembre 2025
Avis spontané

Hej Emil
Tak fordi du deler din oplevelse – det sætter vi stor pris på, også når den ikke er helt, som vi havde håbet.

Det er selvfølgelig ærgerligt at høre, at du synes smagen er for svag, selvom du oplever, at produktet dufter godt. Smag er meget individuelt, og nogle foretrækker mildere smagsprofiler, mens andre ønsker et kraftigere udtryk.

Vi vil rigtig gerne hjælpe dig videre:

Du kan prøve at blande pulveret med mindre væske end anbefalet eller plantemælk for en mere intens smag.

Du er også meget velkommen til at fortælle os, hvilken smagsvariant du har købt – så kan vi bedre guide dig til andre varianter, som generelt opleves som kraftigere.

Vi beklager, at produktet ikke har levet op til dine forventninger denne gang, og du er altid velkommen til at kontakte os direkte, så finder vi en løsning sammen.

Med Venlig Hilsen
Trine Bodylab

Really good products

Really good products! Shipping was fast and safe.

29 novembre 2025

Hej Katerina,

Thanks for your review. Great to hear that you’re happy with the products and that the shipping was fast and secure.

We hope you enjoy your next order as well.

Gott

Bra pris, bra pridukt

29 novembre 2025

Hej Magnus,

Tack för din recension. Härligt att höra att du är nöjd med både priset och produkten.

Vi hoppas att produkterna fortsätter att leva upp till dina förväntningar varje gång du använder dem.