Jeg kan varmt anbefale at blive en del af Julies team. Fra første møde føler man sig tryg, forstået, og lyttet på. Julie er møg god til at sammensætte træningsplaner til den enkelte, hvor man føler... Voir plus

Jeg støtte ind i body raise på Instagram og synes det lød perfekt til mig. Julie er en kvinde med mange værdier og erfaringer som gør at du trygt kan indgå et samarbejde med hende ligegyldigt hvad... Voir plus

4,8

Excellent

TrustScore 5 sur 5

Jeg har lige afsluttet et forløb💪🏼💕

Jeg har lige afsluttet et forløb på tema bodyraise med Julie som coach. Det har været den bedste invistering i mit liv. Føler mig så godt klædt på til at leve min nye livstil. Julie er altid til rådighed og hun er en fantastisk forstående coach. Vi har sammen formodet at få en hektisk hverdag som alenemor til to til at fungere på den sundeste måde med plads til det hele. På mit forløb har jeg formået at smide 5,4 kg på den sundeste og dejligste måde for min krop. Jeg har fået et bedre selvbillede og har lært så meget om søvn, kost og psykisk velvære.
Så jeg vil klart anbefale alle et forløb ved team bodyraise💪🏼💕

1 février 2026

Bedste beslutning!❤️

Bedste beslutning og investering jeg har gjort for mig selv! Og ville gøre det igen❤️

Julie har hjulpet mig med at prioritere mig selv, finde gode rutiner og vaner, og ikke mindst med at arbejde med det mentale, så jeg kunne finde ro i mig selv og trives i hverdagen. Hun har mødt mig præcis der, hvor jeg var, og hjulpet mig med at forstå, at selvom jeg har en psykisk lidelse, er det mig, der bestemmer, hvordan den påvirker mig, og hvordan jeg håndterer udfordringerne. Hun har vist mig, at motion, gode vaner og tid til mig selv ikke er egoistisk, men nødvendigt for mit velbefindende. Jeg er dybt taknemmelig for hendes hjælp og støtte – det har virkelig været det bedste, jeg har gjort for mig selv🫶🏻🥰🥹

14 décembre 2025

Mine varmeste anbefalinger går til julie

Julie er møg god til at sammensætte træningsplaner til den enkelte, hvor man føler sig komfortabel men stadig kan rykke sine grænser og sit niveau🤩

11 décembre 2025

🌟 ANMELDELSE AF JULIE SOM COACH 🌟

🌟 ANMELDELSE AF JULIE SOM COACH 🌟

At have Julie som coach har været intet mindre end fantastisk! 🎉 Hun har en helt unik evne til at skabe ro, overblik og glæde – både i mig selv og i min tilgang til min kost. ❤️✨

Julie møder én med så meget varme, forståelse og positiv energi, at man med det samme føler sig tryg og motiveret. 🙌 Hun lytter virkelig, forstår virkelig – og hendes vejledning har hjulpet mig til at finde en indre ro, jeg længe har savnet. 🧘‍♀️💛

Når det kommer til kost og balance, er hun helt igennem genial! 🥗💫 Hun giver konkrete værktøjer, der faktisk virker i hverdagen, og hendes måde at formidle tingene på gør alt både lettere, mere overskueligt og meget mere festligt! 🎊

Julie er et menneske, man naturligt bliver inspireret af. Hendes engagement, nærvær og kæmpe hjerte gør hele forskellen. 💖🔥

Jeg kan VARMT anbefale Julie til alle, der ønsker mere ro, balance og glæde i livet. Hun er virkelig en stjerne! ⭐️🌈💕

31 octobre 2025

Julie er en stjerne!✨

Jeg har haft den storer ærer at have Julie som min personlige coach! Julie sætter fokus på netop DINE behov og hjælper dig igennem alt det du har brug for! Det er så rart med en coach, som har så meget forståelse for alt det man har brug og har forståelse for, når ting er svære.
Jeg har virkelig lært at man skal huske at prioritere sig selv og det er kun med hjælp fra Julie, som bare støtter en i alt

Kæmpe anbefaling herfra! Hun er en stjerne🤩✨

31 octobre 2025

Kæmpe anbefaling!

Jeg har haft den store fornøjelse at have Julie som min personlige coach, og jeg kan kun give hende mine allerbedste anbefalinger. Fra første møde følte jeg mig set, forstået og støttet på en helt unik måde. Julie har en evne til at møde én præcis dér, hvor man er, og skabe et trygt rum.
Gennem Julies nærvær, ærlighed og indsigtsfulde coaching har jeg fået redskaber, som ikke bare har hjulpet mig til at nå mine mål, men også givet mig en dybere ro og glæde – både indvendigt og udvendigt.

Så hvis du søger en coach, som virkelig er der for dig, lytter og hjælper dig med at vokse, så kan jeg varmt anbefale Julie.🌸

12 septembre 2025

Personlig og forstående coach!

Virkelig et godt forløb! Julie er forstående og personlig i hendes måde at lave forløbet på. Jeg gik ind i forløbet med en tanke om at ville rykke mig fysisk. Det har jeg helt sikkert også gjort, men et forløb med Julie rykker mindst lige så meget på din mentale sundhed og mindsæt. Det jeg har lært hos Julie er med mig resten af livet - klar anbefaling herfra 🫶🏼

8 août 2025

Jeg kan med stort hjerte anbefale Julie…

Jeg kan med stort hjerte anbefale Julie og hendes team hvis man står og mangler den rette vejledning til at nå sine mål!!

Under mit forløb med Julie har jeg oplevet hvordan hun ikke bare holder et “coach” forhold til hendes tøser - hun behandler en som en veninde og hjælper en igennem de svære dage uanset om det er relateret til træning eller ens mindste. Hun har vist mig vejen til hvordan jeg kan spise alt det lækre jeg kan lide, uden at det sætter mig tilbage i min fremgang og vigtigst af alt, så har hun lært mig at spise NOK!

Hun er en fantastisk person som er mega god til det hun gør og hun har hjulpet mig så langt både fysisk og psykisk.

Hvis jeg skulle gøre det hele igen, vil det altid være hende og hendes team jeg vælger🫶🏼

1 août 2025

Bedste 5 måneders investering i mig selv

Julie er en særlig kompetent coach. Hun ønsker ikke bare at kalde det forløb men et samarbejde, og allerede der beskriver hun forholdet man skaber med hende.
Julie har så meget fokus på det mentale og ikke bare på den fysiske udvikling. Jeg har virkelig udviklet mig under vingerne hos Julie. Hun har virkelig hjulpet mig med at ændre mit syn, selvom jeg troede jeg havde et godt mindset i forvejen. Julie har hjulpet mig i den rigtige retning mod at blive komfortabel i min krop og i mit hovede, der altid har haft svært ved tanken om at tage på. Men sandheden er bare at jeg har det meget bedre i en krop der får nok at spise og nok fysisk aktivitet i form af motion man selv kan lide! Jeg har lært så meget om at lytte til mig selv og skelne mellem dårlige undskyldninger og hvad min krop prøver at fortælle mig.

Kæmpe anbefaling at være hos Julie - Body Raise.

28 juillet 2025

Den varmeste anbefaling

Julie er en sindssygt god coach!! Hun er så god til at spore sig ind på hvilket menneske man er, og hvad ens behov er. Hun er der i tykt og tynd, og man ved at man altid kan gå til Julie med hvad end hjertet begærer <33 Hun hjælper en på rette vej og giver gode værktøjer til hvordan man kan opnå sine mål!!!
Hun er SÅ dygtig - jeg kan varmt anbefale at vælge sig selv til og være i et forløb hos Julie - man kommer ikke til at fortryde det <33

9 juillet 2025

Kæmpe skulderklap til Julie

Julie er en coach som ikke kun går op i de fysiske målsætninger men også de psykiske. Julie giver sig tid til at tage en snak om hvad der ellers spiller ind i ens hverdag hvis der er noget som fylder meget.
Om du ved en masse om kost og træning eller en helt grøn i det, så finder Julie i samarbejde med dig de bedste muligheder for DIG! Har du små ting som du vil have ændret på planerne så er det klaret meget hurtigt så det hele tiden passer til dine behov.
Kæmpe anbefaling herfra at vælge et forløb hos Julie. Du får en coach som støtter dig i alt hvad du har brug for og virkelig har fokus på dine behov også når det er svært ✨

4 juillet 2025

God coach!!!

God coach!!!! du får virkelig meget hjælp, støtte og feedback, når du indgår er forløb hos Julie.
Julie er en stor inspirationskilde i sig selv, fordi hun kan relatere til de problemer, som man selv står overfor!! så nice.

Vil klart anbefale Julie, hvis du har brug for, at gøre noget godt for dig selv eller bare få styr på dine træningsrutiner.

20 juin 2025

Stor anbefaling !

Julie er en fantastisk coach til at komme på rette spor alt efter hvad man ønsker at opnå med sin krop og hjælper en til at gradvist komme på egen ben og og jeg er nu et klar til at fortsætte rejsen på egen hånd og jeg glæder mig

Kæmpe afbetaling herfra

16 mai 2025

Body raise er fantastisk

Jeg støtte ind i body raise på Instagram og synes det lød perfekt til mig.
Julie er en kvinde med mange værdier og erfaringer som gør at du trygt kan indgå et samarbejde med hende ligegyldigt hvad dine mål måtte værre.
Jeg tabte 5 kg på mit forløb og fik opbygget min muskel masse op igen. Hun tilrettelægge en kostplan og et trænings program som er fuldstændig skræddersyet til dig som person, din hverdag, allergier m.m
Jeg har afsluttet mit forløb men jeg vender bestemt tilbage igen.
Så skal du gøre noget godt for dig selv og din krop så er min varmeste anbefaling og kontakte Julie fra body raise.

5 mai 2025

Kæmpe anbefaling

Julie har været en kæmpe hjælp i mål om at elske sig selv mere, og bliver mere komfortabel med at træne og vejlede i god kost og træning! Kan kun anbefale det til enhver der har behov for et ekstra skub og lidt ekstra vejledning lige meget hvad målet er, er hjælpen der med 110%❤️

19 octobre 2024

Jeg har de sidste 6 måneder været i et…

Jeg har de sidste 6 måneder været i et forløb hos Julie. Jeg startede med en målsætning om at øge muskelmasse og komme ned i vægt. Ikke nok med at jeg opnåede det, så lærte jeg også en helt masse om kost, træning og ikke mindst ændrede jeg mit mindset fuldstændigt. Julie er derudover et utroligt skønt og forstående menneske, der kan hjælpe en med meget mere end et vægttab.
Jeg har lært meget gennem min rejse med Julie og kan ikke andet end at varmt anbefale et forløb hos Body Raise🥰

15 mars 2025

Et body raise forløb betaler sig for…

Hos Julie erfarer man en masse nyt om sig selv og om livet generelt. Det sætter nemlig, afhængigt af dit udgangspunkt fra start, typisk livet i et helt nyt perspektiv. Har altid gerne ville tabe mig og har fundet ud af, at jeg altid har gjort det helt modsatte af, hvad jeg skulle gøre. Først efter Julie slidede ind i min DM, forstod jeg, at man ikke skal sulte sig selv og derefter falde i med begge ben og ramme en betonmur med 200 km/t, hvor man spiser mere end 10 heste til sammen fordi kroppen skriger efter noget hurtig energi (slik og fastfood). Jeg fandt ud af, hvor lækker mad jeg faktisk kan leve af, blive mæt af og få masser energi af, så jeg har det mega godt til hverdag! WOW, det er en ny verden og helt ny følelse man vågner med, når man behandler krop og sind med respekt. Nu er jeg faktisk der, hvor jeg får det fysisk dårligt i 1-2 døgn efter, hvis jeg en dag spiser noget usundt i større mængder, som engang var normalen for mig.
Derudover hjælper hun med at få gang i noget motion og alt er tilpasset det DU godt kan lide og ikke hvad alle andre gør. Julie er verdensmester i at lægge VEDVARENDE planer. Kan slet ikke forestille mig, at jeg vil falde tilbage til den livstil jeg havde for bare 5-6 måneder siden. Og hvis det skulle ske, så ved jeg hvem jeg skal skrive til ;) TAK

11 février 2025

10/10, fantastisk forløb<3

Kæmpe anbefaling at tage et forløb hos Julie! Det har været min bedste beslutning i forhold til min træning, det har virkelig givet mig et solidt fundament som jeg nu kan bygge videre på. Jeg har fået en masse forskellige hjælpemidler til træning og protein indtag, som har hjulpet mig med at opbygge mere muskelmasse!<3 Ikke nok med at man får en super god træningsplan, men man får også nogle skønne personlige videoer og anbefalinger fra hende som er skræddersyet, alt efter hvilke mål man går efter at ville opnå. Og til slut et fællesskab med de andre tøser som er en del af Body Raise:)
Stor anbefaling at starte forløb hos Body Raise <3

28 janvier 2025

Julie er en rigtig god coach

Julie er en rigtig god coach. Hun har forståelse for de ting man går igennem og hjælper en på rette vej. Giver gode hjælpe metoder til både at komme i bedre form, mens også give gode kognitive mestrings strategier.
Hvis noget føles svært eller uoverskueligt hjælper Julie altid med at finde en anden vej at tilgå tingene, som giver bedre mening for en.
Hun har hjulpet mig utrolig meget til at hvile mere i mig selv, både psykisk og fysisk.

1 novembre 2024

Mest støttende og sødeste coach lige…

Mest støttende og sødeste coach lige her⭐️

At have Julie som coach og støtte, har virkelig haft en betydning for mig og mit forhold til træning og kost. Hun har lært mig så meget, især med det mentale, og tro på mere på selv, at mad faktisk ikke er farligt, men energi for min krop. Det har været den bedste støtte at have Julie på den anden side, som har hjulpet efter mine behov, og givet de bedste råd med i bagagen. Den anvendte app mellem dig og Julie er nem at bruge, og du får opskrifter og træning efter dine behov. Den er overskuelig, og mulighed for mange funktioner.
Julie kommer altid tilbage med hurtige svar, og er klar både til de gode og dårlige dage. Det har betydet så meget for mig, at vide, at Julie virkelig har en passion for det hun laver, og virkelig tror så meget på en. Hun har været med til at give mig den selvtillid tilbage jeg manglede, og står tilbage nu efter 3 måneders forløb med virkelig gode resultater, og et helt andet mindset, jeg ved der kan hjælpe mig på vej.
Jeg vil helt klart anbefale Julie til andre, som ønsker en hverdag med fokus på træning, kost og mindset. Hun lytter til dine behov, støtter og hjælper hvad end det skulle være.
Det har været et fantastisk forløb, og jeg vil helt klar vælge Julie igen, hvis behovet skulle komme😍
10/10

- Sofie