1. Cours de remise en forme

Bij BODYSNATCH. AMSTERDAM geloven we erin dat iedereen zijn of haar lichaam kan omarmen en liefhebben, precies zoals het is. Sinds onze oprichting in 2020 hebben we de branche ontwricht door een gevarieerde lijn shapewear en bh's aan te bieden die iedereen uitnodigen om hun unieke schoonheid tot uitdrukking te brengen. Wij verwerpen de one-size-fits-all-mentaliteit; in plaats daarvan moedigen we het krachtige geloof van 'anyBODY' aan – een revolutionair idee dat weerklank heeft gevonden bij miljoenen mensen over de hele wereld.

3,2

Moyen

Eerder al review geschreven maar hier…

Eerder al review geschreven maar hier nog maar een keer ze beloven geld terug te storten maar nog steeds niet meerdere malen mail gestuurd niks terug ontvangen ben al vanaf april bezig zie nu dat hun website niet meer beschikbaar is dus kan fluiten naar mijn geld

10 novembre 2024

Geleverd uit China

Bestelling geplaatst op 29 augustus en vandaag op 9 september geleverd gekregen. Geleverd vanuit China. Dus het hele verhaal op de keurige site. Geleverd uit voorraad.. Keurige site met een keurig kletsverhaal.
Via Amazon een soortgelijke bestelling gedaan. Binnen 2 dagen in huis en na vergelijking is die niet alleen goedkoper, maar ook kwalitatief beter. Dus laat je niet misleiden.. hoe keuring de site ook is.

9 septembre 2024

Ik zeg doen!

Zo een fijne stof! Sinds ik Bodysnatch draag voel ik mij als vrouw meer zelfverzekerd, ik voel me sexy in strakkere jurkjes! Ik heb andere geprobeerd die hielpen niet zoveel. Ik raad Bodysnatch zeker aan 😍😍

14 août 2024

Love it

Diverse producten gekocht en zeer tevreden over de kwaliteit. Bedankt voor de goede service

12 août 2024

Top!

Ik draag normaal gesproken maat 38/40 en heb een S/M besteld. Past perfect! Pakketje ook vrij snel binnen dus ben wel echt tevreden.

13 juin 2024