Lisez les avis des autres

Noté 2 sur 5 étoiles

De laver gerne et Pris match, hvis du altså lige køber varen til den alm pris først. Derefter får du tilsendt et gavekort som du kan indløse og købe varen til den pris som du har set på en anden hje... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

BODYSTORE praktiserer bondefangeri, når det er værst. Jeg bestilte nogle produkter, hvorefter firmaet - uden at underrette mig - ændrede forsendelsessted og forsendelsesmetode til noget ganske andet,... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Terrible service. My parcel was sent to who knows where, with no clear information on how or where to collect it. The pickup location is unclear, there is no transport available, and customer suppor... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Fuldstændig vanvittig god service. Først og fremmest bestiller jeg protein pulver fra bodystore hen over et par gange, hvor de næsten alle sammen kommer 1-2 dage efter bestilling. Så laver PostNord en... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Service de fitness et nutrition
  2. Magasin de vêtements de sport (activewear)
  3. Magasins d'appareils de fitness
  4. Magasin de vitamines et compléments alimentaires
  5. Salle d'haltérophilie

Écrit par l'entreprise

Lige siden starten i 1996 har Bodystore været en vigtig medspiller for dem, der elsker træning, og med over 10.000 produkter er vi Nordens største aktør. Vores brede og specialiserede sortiment af kosttilskud, sportsernæring, træningsredskaber, udstyr og træningstøj giver et dig komplet sortiment til din træning. Takket være en blanding af førende internationale og lokale brands samt vores egen udviklings- og produktionsvirksomhed tilbyder vi innovative produkter af høj kvalitet, der opfylder alle krav til både sikkerhed og kvalitet. Hos os finder du altid det nyeste inden for træning. Vi køber stort ind, og derfor kan vi tilbyde vores kunder stærke tilbud. Når du handler hos os er det enkelt, hurtigt og problemfrit takket være en moderne webshop, der er let at navigere i samt fleksible betalings- og leveringsvilkår. Tusindvis af pakker sendes dagligt fra vores lager i Trollhättan til kunder, der ønsker at opnå endnu bedre resultater med deres træning. Vores danske kundeservice er tilgængelig på både telefon og mail, og skulle du have spørgsmål eller brug for vejledning til diverse produkter i forhold til dine behov og ønsker, er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Vi elsker at hjælpe dig med at opnå dine mål, hvad enten det er vægttab, muskelopbygning, opstramning og/eller blot for din almene sundhed. Du har viljen - vi har resten! Og sammen tager vi din træning til næste niveau.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og stort udvalg

Hurtig levering og stort udvalg. Kan anbefales👍

18 mars 2025

Hej Sarah,
Tak for de 5 flotte stjerner 🤩
Dem er vi meget glade for!

Vi håber, at vi snart igen får fornøjelsen af at betjene dig.

Skuffende!

Skuffende! (pas på med gavekort)

Jeg havde modtaget et gavekort fra kolleagerne på arbejdet som jeg desværre kun havde nået at bruge halvdelen af, inden jeg opdager at det nu er udløbet (overskredet med et par måneder). I håb om at der var hjælp at hente i deres kundeservice, kontaktede jeg dem for at høre om der ikke var noget at gøre (kunne sådan set have være hvad som helst som kunne kompensere lidt for det nu ugyldige gavekort), men bliver pænt skuffet da svaret fra dem er at det bare er ærgerligt og gyldigheden kun er 1 år!

Jeg må fremover finde en anden shop at købe mine proteinbarer fra!

14 février 2025

Hej Ucler,

Som vi talte om i telefonen, forstår jeg godt det er frustrerende, når man ikke får brugt sit gavekort inden det udløber.
Det er dog et vilkår, at gavekortet skal bruges indenfor en bestemt periode. Sådan er det med alle gavekort. 😊

Jeg er naturligvis ærgerlig over at du giver os en anmeldelse på denne baggrund men jeg håber at vi trods alt kommer til at se dit navn på en ordre igen i fremtiden. 😊

Noté 1 sur 5 étoiles

Worst company and worst experience I…

Worst company and worst experience I had with these website. Will never buy from it again

30 décembre 2024

Hello Chris,
I am sorry to hear, that you think we are the worst company.
As you can see in our e-mail correspondence, we have handled your case as described in our terms and conditions.
I am sorry that you feel otherwise.

I still hope we will be able to see your name on an order again in the future. 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Bestilte en kasse proteinbar som var på…

Bestilte en kasse proteinbar som var på tilbud, de er mega gode og kom hurtigere end forventet, godt pakket ned, har ikke en finger at sætte på noget, håber det fortsætter sådan i fremtiden

Tak

1 février 2025

Hej,
Tak for de 5 flotte stjerner 🤩
Dem er vi meget glade for.

Vi håber, at vi snart igen får fornøjelsen af at betjene dig.

Noté 1 sur 5 étoiles

Skuffende produkt og manglende funktionalitet

Jeg har for nylig købt en vægtvest med tilhørende vægtblokke fra Bodystore, men desværre passer vægtblokkene slet ikke i vestens lommer! Det betyder, at produktet ikke kan bruges som tiltænkt, hvilket gør købet helt meningsløst.

Jeg forventer, at når jeg køber et produkt, så fungerer det efter hensigten – især når det er en specialdesignet kombination. Dette burde være en helt grundlæggende kvalitetskontrol fra Bodystores side.

Jeg har kontaktet kundeservice for at få en løsning, og jeg håber på en hurtig og professionel håndtering af reklamationen. Indtil videre er jeg dog meget skuffet og vil opfordre andre til at være opmærksomme, inden de køber lignende produkter.

29 janvier 2025

Hej Hasan,
Tak for din anmeldelse - vi er glade for den, selvom der ikke er 5 stjerner.

Jeg beklager at du oplever udfordringer med dit produkt.
Jeg håber at du bliver glad for den løsning vi kom frem til sammen. 😊

Noté 2 sur 5 étoiles

2stars for kundeservice/chatten

Jeg ville ha givet 1 stjerne dog synes jeg kundeservicen var søde mennesker. Derfor 2

Jeg bestiller vare den 09/01. Der går flere dage uden svar så skriver til chatten som siger den desværre er forsinket.

6 dage sener får jeg en mail at man beklaget forsinkelsen.

7 dag modtager jeg så en pap kasse der er revet i stykker og der mangler adskille vare.
Jeg ringer ind samme dag og ''klager'' over dette, får og vide jeg for refunderet de manglende vare som vil blive sendt selv samme dag.

3 dage efter ''klagen'' er der stadig ikke kommet nogen tracking nr eller mail på refunderingen forsendelsen

På 5 dagen vælger så at ringe igen, får at vide pakken er forsinket i jeres system igen

sidder stadig og venter på de vare jeg har bestilt for 13 dage siden -.-

10 janvier 2025

Hej Källa,
Tak for din anmeldesle.
Jeg beklager meget, at du har haft denne oplevelse, da du handlede hos os. Desværre har vi ikke kontrol over hvad der sker hos transportørene, men vi gør alligevel vores bedste for at overholde leveringstiden på 2-4 hverdage.

Det er bestemt ikke meningen, at man skal vente så længe på sine vare, men jeg kan desværre ikke se hvad der er sket, da du ikke har noteret dit ordrenummer.

Du er meget velkommen til at sende en e-mail til vores kundeservice på info@bodystore.dk. Send gerne dit ordrenummer eller den e-mail adresse der er brugt på bestillingen.
Med det har vi mulighed for at se hvad der er sket med din ordre og hvorfor leveringen tager så lang tid i dette tilfælde.

Jeg håber, at vi trods denne kedelige situation kommer til at se dit navn på en ordre igen. 😊

Fantastisk leverings service!

Har idag modtaget min første pakke fra bodystore.dk, alt er den fineste orden.

Fantastisk hurtig levering, mindre end 48 timer fra bestilling til levering!

Produkterne fungere som de skal!

Alt i alt en perfekt oplevelse.

7 janvier 2025

Hej Martin,

Noté 1 sur 5 étoiles

Man bliver logget med gratis levering…

Man bliver logget med gratis levering hvis man køber et par shorts til 265 kr men når man så skal betale så skal man alligevel betale for levering så siden vil gerne logge dig med gratis forsendelse men man bliver godt snydt når man skal betale der er mange andre sider som sælger de samme produkter hvor man ik bliver snydt på nogle måder
Så springer bodystore over og køb det samme produkt på en anden side og undgå problemer og undgå og blive snydt

2 décembre 2024

Hej Jonas,
Tak for at du bruger tid på at anmelde os på trustpilot, også selvom det ikke er en 5 stjerners anmeldelse.

Det lyder som om du har oplevet en fejl, som vi er blevet opmærksom på, hvor der på google ads står gratis levering.
Jeg vil meget gerne hjælpe dig i denne situation, men for at kunne det, skal jeg bede dig skrive til os på info@bodystore.dk og notere dit ordrenummer i mailen.
Hvis du gør det, har jeg mulighed for at kigge nærmere på situationen. 😊

Hvis du i fremtiden oplever udfordringer, er på meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, så kan de være behjælpelige.

Jeg håber at vi trods alt kommer til at se dit navn på en ordre igen i fremtiden. 😊

Stærke hilsner,
Thea - Bodystore 💪

Besværlig bestilling - betaling via Klarna

Besværlig bestilling, hvor man skal oprette konto hos klarna. Prøvede den 27. og 28.11.24. fin cirkel der viser at systemet arbejder - gab, gab og ingen viderestilling. Kode via egen telefon - men intetsker.

Heldigvis var det muligt at købe varen hos en konkurrent der bruger visa - aldrig bodystore.

Det er desværre ikke mulig at give 5 minusstjerner.

27 novembre 2024

Hej Niels,
Jeg er ked af at du ikke synes det fungerede at handle hos os.
Vi tilbyder ellers både almindelig kortbetaling samt mobilepay - det er ikke et krav at man opretter en konto hos Klarna for at handle hos os.

Jeg er sikker på, at hvis du havde henvendt til vores kundeservice, så kunne vi have løst udfordringen sammen. 😊

Jeg håber at vi trods en skæv start, kan komme til at se dit navn på en ordre hos os. 😊

/Thea - Bodystore 💪

Alt for dyrt

Store set alt tøj og udstyr de sælger fra GASP er dyrere end hvis man bare køber det direkte fra GASP selv, leveringstiden er den samme, tøjet er bare billigere og der er et større udvalg😂 skal vi væde med bodystore bare dropshipper det fra GASP official af💀

Body store har nu svaret på min anmeldelse og i stedet for at retfærdiggøre deres inkompetencer og scam priser, vælger i at at kommentere på noget der intet med sagen har at gøre, blev du lidt stødt Thea din lille dropshipper

14 novembre 2024

Hej Lau,
Hvor er det opløftende, at se dit engagement for at skrive anmeldelser på trustpilot. 😉
Vores udvalg af beklædning fra GASP ligger på vores eget lager - vi sender ikke noget direkte fra leverandøren uden at gøre opmærksom på dette, da det påvirker leveringstiden. 😎

Vil ikke modtage returpakke

Havde bestilt undertøj. Jeg får tastet forkert i min bestilling i forhold til størrelse. Jeg kontakter dem via chatten lige efter, men det kan ikke ændres. Jeg modtager varen, og som forventet er de for små. Jeg vil sende dem retur og få ombyttet størrelsen. BODYSTORE VIL IKKE TAGE UNDERBUKSER RETUR, DA DET ER ET INTIM PRODUKT.......Det er simpelthen dårlig stil.

30 octobre 2024

Hej Lotte,
Jeg er ked af at læse din bedømmelse af os her.
Jeg vil gerne kunne kigge ind i den udfordring du har oplevet her og se hvad vi kan gøre, om vi kan gøre noget.
Du er meget velkommen til at skrive til vores kundeservice og specifikt spørge efter mig.

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg bestilte en Captains of crush (grip…

Jeg bestilte en Captains of crush (grip trainer).
Jeg har en i forvejen i størrelse 2,0
Bestilte en størrelse T som jeg kan bruge som opvarmning til den anden.
Da jeg åbnede pakken lå den nye coc T i en gennemsigtig pose med en stregkode på. Jeg undrer mig over den ikke er pakket ind i den originale emballage, og da hiver den ud af posen kan jeg se at den er slidt. Jeg er ikke i tvivl om den er blevet brugt tidligere.
Jeg skriver til bodystore. De vender tilbage med at de kan tilbyde mig 20 % tilbagebetalt for den brugte vare for at beholde den. Eller om jeg kan bytte den til en ny. Jeg siger selvfølgelig at jeg vil have en ny hvis den er pakket ind i den originale emballage. Jeg får en ny i original emballage og det er jeg glad for, men de får kun en stjerne fordi de prøver at sælge mig et brugt produkt til 419 kr. og da jeg opdager det, så vil de “kun” give 20 % rabat på en brugt vare.
Så det er sidste gang jeg har handlet her!

17 octobre 2024

Hej Mikael,
Jeg er naturligvis ærgerlig over at læse din anmeldelse af os her, da jeg synes vi løste din udfordring.
Som jeg skrev til dig, beklager jeg, at du modtog et produkt som ikke levede op til forventningerne.
Vi tilbyder begge løsninger, da nogle tegn på slid ikke betyder så meget for den enkelte kunde, så en kompensation er okay. Om størrelsen på kompensationen er for lidt, tager jeg med videre i systemet.
Du ville gerne have produktet byttet til en ny så det gjorde vi naturligvis.
Jeg håber du er blevet glad for dit produkt, og at vi trods alt kommer til at se dit navn på en ordre i fremtiden.

I for seje

I for seje, havde bestilt forkert og alligevel griber i og får rettet. Produktet er også perfekt, hurtigt levering.

Kan anbefale

11 octobre 2024

Hej Mikael,

Noté 1 sur 5 étoiles

Det værste firma og købe noget som…

Det værste firma og købe noget som helst fra varerne kommer ik og de kommer med dårlige undskyldninger,et godt råd fra mig er HOLD JER LANGT VÆK

3 octobre 2024

Hej Morten,
Jeg er ærgerlig over at læse din bedømmelse af os her, efter at have læst din e-mailkorrespondance med min kollega.
Din pakke blev leveret, også indenfor leveringstiden på 2-4 hverdage. Desværre har vi ikke kontrol over pakkerne så snart de forlader vores lager, men jeg kan se, at min kollega forsøgte at hjælpe det hun kunne.

Jeg håber at vi igen en dag kan se dit navn på en bestilling hos os.

Thea - Bodystore 💪

Gode priser.

28 septembre 2024

Hej Alex,

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og billige priser

23 septembre 2024

Hej Claus

Noté 1 sur 5 étoiles

Måtte betale 249kr for håndteringsgebyr…

Måtte betale 249kr for håndteringsgebyr ved retur? Uden at få besked eller varsel

16 septembre 2024

Hej Anne,
Jeg beklager du ikke føler dig varslet om dette.
Som jeg skrev i en e-mail til dig, oplyser vi om gebyret i vores vilkår. Dette gebyr dækker for pakker der returneres uden varsel til os.

Jeg ønsker dig en god dag. 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Glad til at starte en ny sport

Jeg købte mit første par boksehandsker og benskinner til en super pris og med gratis levering. Jeg valgte en størrelse, der var for lille til benskinnerne, og var super glad for gratis returnering. Virkelig god oplevelse!

29 août 2024

Hej Daniel,

Kæmpe tak for en positiv anmeldelse.

Vi glæder os til at betjene dig en anden god gang, hvad enten det er udstyr, tøj eller kosttilskud du får brug for.

De stærkeste hilsner,

Good service

Meget tilfreds med deres service 👌

28 août 2024

Réponse : Bodystore.dk

Härligt! du är välkommen att handla på nytt :)

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus