I did not like it at all
I did not like it at all! A total disaster.
It is leaking feathers and they hurt me.
It is not as soft as I expected.
I am very disappointed ☹️
Boe Leisure är sängklädesmärket från ESS Group, hotellkoncernen bakom 15 destinationer i Norden. Runt en miljon gäster om året sover i de här bäddarna, och tjugo år av hotellnätter har format varje lager. Vi startade Boe för att kunna svara på den fråga hotellgästerna ställt i alla år: var kan jag köpa den här sängen? Hotellkudden och hotelltäcket A Funky Dream är exakt de som bäddas på ESS Groups hotell, med allergivänlig fiberfyllning som tål tvätt i 60 grader, vecka efter vecka. Runt dem har vi byggt resten av bädden i Boes egen design: bäddset, lakan och örngott i två nivåer, Ralph i krispig percale och Regency Lee i len Supimabomull, båda OEKO-TEX-certifierade. Den som vill ha dun väljer Sense of Satisfaction, och fjäderbäddmadrassen Cody Lamont ger den där mjuka känslan under lakanet. Leisure står för de timmar som är dina egna, när arbetet är gjort och ingen ber dig om något. Det är den känslan vi vill att du ska ta med dig hem, och det är därför vi håller sortimentet litet och kraven höga: hög kvalitet, inget onödigt. Vi levererar inom 2 till 5 arbetsdagar, fri frakt över 999 kr, och du har alltid 30 dagars fri retur med retursedel i paketet. Boe Leisure drivs av Boe Scandinavia AB i Göteborg. Har du frågor om storlekar, material eller din beställning svarar vi personligen på hello@boeleisure.com.
Drakegatan 10, 412 50, Göteborg, Suède
Demande des avis aux clients
N'a pas répondu aux avis négatifs
I did not like it at all! A total disaster.
It is leaking feathers and they hurt me.
It is not as soft as I expected.
I am very disappointed ☹️
Det var enkelt att beställa och levererades snabbt. Jag försökte dock komma i kontakt med företaget i efterhand för att fråga om returnerings möjligheter då jag inte var helt nöjd med varan. Jag har fortfarande inte fått något mailsvar efter 3 veckor.
Täcket i sig var fluffigt och krispigt, som utlovades men också väldigt styvt. När en har det över sig lägger det sig inte runt kroppen utan ”ovanpå”. Det blir alltså ibland mellanrum mellan kropp och täcke då det inte tyngs ner tillräckligt vilket gör att det inte alltid upplevs så varmt. Dock uppskattas att det är allergivänligt och ändå får till krispet och fluffet som annars kan vara svårt att hitta.
Super gode hovedpuder i Hotel kvalitet med det lækre hovedpudebetræk