Boemby Avis

TrustScore 2.5 sur 5

2,7

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Ten eerste heb ik op tig manieren contact gezocht 2 dagen lang omdat er fout zat in adres nummer 14 perongeluk gedaan ipv 54. 6x gebeld en nummer achtergelaten 4x gemaild nooit een reactie.. gelukki... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Erg teleurstellend Kaart besteld op datum naar keuze Nog geen 5 minuten na bestellen bevestiging gehad en zag dat de datum van de andere dag erop stond dus gelijk mailen, bellen (neemt niemand op... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Een cadeautje voor jarige vriendin besteld met een duidelijke leverdatum erbij. Helaas kreeg ik gelijk een bevestigingsmail dat het 2 dagen later al verzonden zou worden terwijl dit 2 weken later moes... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Boutique de cadeaux

Écrit par l'entreprise

Boemby is de plek waar je de leukste en meest unieke geschenken kunt vinden voor ieder moment.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

3 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Fantastische klanterservice!

Kaart met verrassing besteld maar door een fout van mij twee keer afgeschreven door Molli. Mail gestuurd en gelijk een mail retour van Jeroen dat het teveel betaalde werd teruggestort, wat ook gebeurde. Diezelfde avond nog een bericht gestuurd voor de zekerheid zodat mijn bestelling wel door zou gaan, niet later een geruststelling van dezelfde Jeroen dat ik mij geen zorgen hoefde te maken. Pakket vandaag ontvangen zoals beloofd en op tijd voor Valentijn's dag. SUPER service!!

13 février 2026

Leverd niet op tijd

Nu een paar keer besteld en weer niet op tijd geleverd werd 4 dagen later pas bezorgd. Zeer slechte zaak. Klantenservice geeft op geen enkele manier reactie. En dat voor zo'n dure kaart.

26 janvier 2026

Zeer ontevreden

Slechte service voor een veel te dure kaart. 2x gebruik gemaakt van Boemby en 2x is de kaart niet op tijd bezorgd. Er is geen enkele vorm van communicatie mogelijk via de klantenservice.
Tot nooit meer ziens!

15 septembre 2025

Niet doen! Geld verspilling :-(

Bestelling kwam niet op de afgesproken dag. Klantenservice gemaild (want ik kon geen andere optie voor contact vinden) - geen antwoord. Bestelling kwam 5 dagen later binnen - ik heb weer gemaild, want nu was het feest voorbij en het had niet zo veel nut meer - weer geen antwoord. Mijn kind toch zijn surprise laten openen en het werkte niet goed. confetti bleef op zijn plek en kwam iets omhoog, maar zeker geen confetti shower zoals gehoopt/verwacht. Klantenservice reagreert weer niet. Three strikes - you're out!

25 mai 2025

Goede service, snelle levering

Een bestelling gedaan 2 weken geleden , na het invullen en betalen zag ik dat mijn Besteldatum 5/10/25 was ipv 10/5/25 snel gemaild en een bericht via Messenger gestuurd maar geen reactie ... Oei wat nu ? Ik dacht dit is scam. Maar wegens familie redenen konden ze geen contact met mij opnemen , dan snap ik het wel . Het pakje is toch op tijd aangekomen en het was zeer leuk open doen . Zeker een aanrader voor een kleine verassing.

18 mai 2025

alles in orde

Door alle reviews had ik wat stres maar ik dacht van f*ck it en heb toch een bestelling geplaatst. Een uur na de bestelling nog geen bewijs gehad waardoor ik via Instagram contact op nam, er werd direct op gereageerd en me gerust gesteld dat ze via hun kant wat problemen hadden en dat alles in orde zou komen. ik kreeg een dag later de bestelling en zag er goed uit dus ben er heel tevreden over.

13 février 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Het bedrijf is sinds een paar weken…

Het bedrijf is sinds een paar weken geleden overgenomen door een nieuwe eigenaar. Top service , ik werd meteen terug gebeld over een vraag en de bestelling is op tijd bezorgd .

7 mars 2025

Réponse de Boemby

Dank voor de fijne review Ria!

Noté 1 sur 5 étoiles

Helaas hebben wij een kaart gestuurd en…

Helaas hebben wij een kaart gestuurd en is deze nooit aangekomen.... verschillende mails gestuurd en er wordt niet gereageerd.
Helaas zijn we bezig om te kijken of we vedere stappen kunnen ondernemen, aangezien dit volgens de slechte reviews niet de eerste keer is. Oplichters

1 mars 2025

Réponse de Boemby

Sinds vandaag pas toegang in truspilot, wellicht wil je even contacten op 0172255822, gaan we het oplossen.

Noté 4 sur 5 étoiles

Wel een goede ervaring

Ik las pas na het plaatsen van mijn bestelling trustpilot. Hierdoor werd ik erg onzeker. Veel berichten over niet aangekomen pakketjes en een slechte klantenservice.

Hierdoor was ik zo blij dat mijn pakketje gewoon op verwachte datum is bezorgd. Leuk cadeau idee!

25 février 2025

Réponse de Boemby

dank voor de fijne reactie

Niet ontvangen

Begin februari een bestelling geplaatst. Tot op heden nog niet aangekomen.
Ook op mails en contact via de site komt geen reactie.
Echt jammer !

23 février 2025

Oplichters!

Begin oktober een bestelling geplaatst. Geprobeerd te bellen, telefoonnummer is niet in gebruik. Mails worden niet beantwoord en via social media ook geen reactie.
Bestel hier niets aub. Je bent je geld gewoon kwijt.....

7 octobre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Dit zijn gewoon oplichters eerste klas

Dit zijn gewoon oplichters eerste klas. Onmogelijk om contact mee te krijgen. Wel betaald maar product wordt niet geleverd. Mensen dit bedrijf echt niet gebruiken. Je bent gewoon je geld kwijt. De positieve recensies hebben ze zelf geschreven.

17 juillet 2024

Boemby = oplichters

Ik plaatste een bestelling bij hun maar na het afrekenen zag ik dat de datum van levering Verlander was en dus fout. Ik probeerde hen te bereiken via WhatsApp , telefoon en mail maar kreeg totaal geen antwoord. Vind het gewoon schandalig dat er niemand antwoord. Een goeie tip : bestel NOOIT iets bij boemby het zijn gewoon oplichters !!!

19 juin 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Bestelling niet bezorgd. Geen service!

Bestelling is niet bezorgd. Op mail, whatsapp en telefoon wordt niet gereageerd. Kan fluiten naar mn bestelling en naar mn geld. Waardeloos bedrijf dit! Criminele oplichters die adverteren op Instagram en er gewoon vandoor gaan met je geld. NIET KOPEN BIJ DEZE WINKEL!

14 mai 2024
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus