Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

nike air max bw persian violet besteld op 18/12 geleverd op 24/12 levering 3 dagen vroeger dan verwacht, Top! spijtig dat je via visa moest betalen wat gemaild en zij stelde voor om via m... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Mooie schoenen, en uiteindelijk precies 2 weken later geleverd. Fijn om de status van de bestelling te kunnen volgen, en via de app contact te hebben, dat geeft vertrouwen. Vond wel dat er nog best w... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Fournisseur de solution e-commerce
  2. Magasin de chaussures

Écrit par l'entreprise

Bogess is een jong en dynamisch bedrijf. Met Bogess uiten wij onze passie voor 'exclusive footwear'. Bogess biedt een online platform aan sneaker-lovers waar ze veilig exclusieve sneakers kunnen kopen. Bogess staat voor kwaliteit en service. Ben je op zoek naar een unieke uitstraling? Bij ons ben je aan het juiste adres. Drop gemist? Geen zorgen… Bogess regelt het!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

3,8

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Top service en sneakers

Super blij met mijn sneakers. Precies wat ik had verwacht. Bogess was goed bereikbaar en reageert snel op vragen. Ik zal zeker weer bestellen.

26 juin 2021

Beste Vanity,

Dank voor de review en veel plezier met je bestelling.

Best of the best.

Best of the best.
Goed gecommuniceerd op whatsapp en levering op tijd. Zeer tevreden met mijn Jordans😍

25 juin 2021

Beste Jinezca,

Dankjewel voor de review. Veel plezier met je Jordans.

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben super blij met hun service

Ik ben super blij met hun service. Mijn sneaker was heel snel geleverd. Had goede communicatie met het bedrijf. En om het compleet te maken, is mijn sneaker apart en nergens anders te vinden. Uniek dus. Can’t wait to try them on😁. Tevreden klant. Aanrader!!

25 juin 2021

Beste Sulivienka,

Dank voor deze mooie review! Veel plezier met de unieke sneakers.

Zeer te vreden

Ik heb jordans voor mijn vrouw besteld. Wel een beetje lang geduurd maar goed op de hoogte gehouden. Mijn vrouw is blij dus ik ook.

24 juin 2021

Beste Randolf,

Dank voor uw review. We wensen uw vrouw veel plezier met de Jordans.

Noté 1 sur 5 étoiles

Jordans besteld nooit gekregen

Hier op 27 mei Jordans besteld, omdat ik de site niet kende via Klarna gedaan zodat ik pas hoef te betalen wanneer ze er zijn. Kreeg diezelfde dag een bestellingsvevestiging, dus het zag er allemaal goed uit. Op 7 juni kreeg ik een Whatsappje dat mijn bestelling vertraging had en dat het nog wel twee weken kon duren, of ik wilde wachten of de bestelling wilde annuleren. Ik koos voor het wachten omdat de Jordans in mijn maat niet te krijgen zijn. Afgelopen vrijdag, 18 juni een berichtje gestuurd of er al meer informatie was over de schoenen en of ze al verzonden waren. Vandaag 21 juni krijg ik een mailtje dat mijn bestelling geannuleerd is, zonder enige reden. Wat een vreselijke site, bijna een maand gewacht en nog met lege handen staan. Wat een aanfluiting!

Bewerking: reactie op de reactie van bogess hieronder. Ik heb maar 1x contact met het bedrijf gehad en dit was op 7 juni wat ik ook netjes heb beschreven in mijn review. Verder stond in de annuleringsmail niet beschreven waarom de bestelling geannuleerd is. Als dit wel was gedaan had ik het ook begrepen. Na het plaatsen van mijn review kreeg ik ineens inderdaad een mail met excuses en kortingscodes. Verder heb ik geen compensatie gehad zoals staat beschreven in de reactie, maar dit kan ik begrijpen aangezien ik zelf nog niks had betaald.

21 juin 2021

Beste Anne,

U bent teleurgesteld, dat snappen we. Echter, we kunnen ons niet geheel in uw uitlatingen herkennen. We hebben gedurende het proces meerdere malen contact met u gehad. Het klopt dat uw bestelling vertraging heeft opgelopen, daarvoor hebben we u gecompenseerd. Onze leverancier heeft nog langer de tijd nodig en het gaat tegen onze policy in om klanten te lang te laten wachten. Daarom hebben we uw bestelling geannuleerd. We hebben u hier netjes per e-mail over geïnformeerd en onze excuses voor aangeboden. Tevens hebben we u 5% korting op een volgende aankoop aangeboden. We vinden deze gang van zaken daarom erg jammer. Uiteraard nodigen wij u uit om het gesprek persoonlijk met ons voort te zetten.

Noté 4 sur 5 étoiles

Lang wachten wel heel blij

Duurde wel mega lang voordat ik de bestelde sneakers in huis had (ruim 3 weken), maar toch ben ik wel heel tevreden. Goede communicatie, appjes en zelfs een keer gebeld op me op de hoogte te stellen van de vertraging.
En supertoffe schoenen die gelukkig de juiste maat hebben voor mij. Aanrader voor mensen met smaak voor toffe schoenen en geduld.

12 juin 2021

Beste Fleur,

Dank voor je review en ook voor je geduld. Veel plezier met de toffe schoenen!

Noté 3 sur 5 étoiles

Blij met sneakers, jammer van vertraging

Blij met sneakers, jammer dat het zo lang duurde. Kreeg aanvankelijk bericht van vertraging met 2wk, kreeg daarom wel korting. Helaas bleek vervolgens verkeerde maat onderweg te zijn, waardoor nog meer vertraging, wel nog een korting. Uiteindelijk na 6wk mn gewenste bestelling ontvangen.

28 mai 2021

Beste Nic,

Dank voor uw terugkoppeling. We nemen uw feedback mee ter verbetering van onze dienstverlening. Veel plezier met de sneakers.

Noté 5 sur 5 étoiles

De schoenen waren naar verwachting

De schoenen waren naar verwachting.
Goede service. Ze waren op tijd. En ik werd netjes te woord gestaan via de app en via de mail.

Helemaal top. Mijn dochter was helemaal blij.

24 mai 2021

Beste Wilma,

Dankuwel voor deze mooie review. We hopen dat uw dochter lang plezier mag hebben van de schoenen.

Happy me

Super tevreden heb het in goede orde ontvangen! Ben er happy mee

18 mai 2021

Dag Chareley,

Dank voor de mooie review en veel plezier met de sneakers.

Top service

Ik heb me sneakers ontvangen super bedankt top service👍

18 mai 2021

Goedemorgen Sa,

Dank voor de mooie review. Veel plezier met de sneakers!

Noté 4 sur 5 étoiles

De levering duurde langer dan in eerste…

De levering duurde langer dan in eerste instantie werd aangegeven. Hier app contact over gehad. Hier werd snel op gereageerd. Er werd een compensatie aangeboden of ik kon het volledige bedrag terug gestort krijgen als ik alsnog van de koop af zou zien. Ik heb gewacht. De compensatie stond gauw op mijn rekening. Na 3 weken mijn sneakers vandaag ontvangen. Ik ben er blij mee. Fijne service, snelle reactie via Whatsapp.

11 mai 2021

Dag Esther,

Dank voor de review en veel plezier met de sneakers!

Lopen heerlijk

Lopen heerlijk! Ben erg tevreden

20 avril 2021

Beste Dave,

Dank voor de review en veel plezier met de schoenen.

Noté 3 sur 5 étoiles

Tevreden met mijn aankoop.later…

Tevreden met mijn aankoop.later ontvangen dan verwacht,maar dit werd wel via WhatsApp gecommuniceerd en kreeg ook telkens netjes antwoord als ik vroeg om een update van mijn bestelling.
Bogess is zeker een aanrader voor sneakers liefhebbers.

13 avril 2021

Beste Bia,

De schoenen zijn perfect

De schoenen zijn perfect, en ben er heel blij mee!

13 avril 2021

Beste Farida,

Dank voor de 5-sterren review en veel plezier met de sneakers!

Super blij mee

Super blij mee! De levering duurde iets langer maar dit werd duidelijk gecommuniceerd! Zeer tevreden!

9 avril 2021

Goedemorgen Danielle,

Dank voor de mooie review. Veel plezier met de sneakers.

Duidelijk communicatie

Duidelijk communicatie, houden je goed op de hoogte. Blij met mijn schoenen!

8 avril 2021

Beste mevrouw Blokland,

Dankuwel voor de mooie 5-sterren review.

Top bedrijf

Top bedrijf, ze hebben mijn schoenen persoonlijk afgeleverd ivm slechte ervaring van pakketbezorgers uit mijn buurt. Daarnaast houden ze je goed op de hoogte over de voortgang van je bestelling.

6 avril 2021

Beste Saar,

Dankuwel voor deze mooie review!

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus