Bestilte 6 stole og er meget tilfreds, de er helt som forventet og i rigtig fin kvalitet. Og Daniel kørte endda personligt ud og afleverede dem hos os - virkelig god service :) 5 stjerner og en anbef... Voir plus
Lisez les avis des autres
Vi købte radiatorskjulere til hele lejligheden fra bogk.dk. På hjemmesiden var det nemt at finde de rigtige størrelser og se monteringsvideoer. Da vi havde bestilt skjulerne blev den ene del af... Voir plus
L'entreprise a répondu
Et firma med super god service. Jeg købte to kommoder, som blev leveret rigtig hurtigt, til aftalt tid. Desværre var der, ved en fejl, sendt to højresider til den ene kommode, men jeg kontaktede... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Hos BOGK.dk er det os – Janne og Daniel – der står bag. Vi elsker boliginteriør og deler vores passion hver dag gennem nøje udvalgte produkter, gode råd og masser af kreativ inspiration. Alle ordre bliver pakket af os selv med kærlighed, sendt hurtigt afsted og leveret sikkert, så du altid får en tryg og hyggelig oplevelse, når du handler hos os - Kig forbi vores instagram og Facebook profil og se alle de inspirerende indlæg fra os :) Vi ønsker dig en skøn dag.
Coordonnées de contact
Sandøvej 16, 8700, Horsens, Danemark
- hello@bogk.dk
- bogk.dk
Les gens ont aussi consulté
Bestilte 6 stole og er meget tilfreds
Bestilte 6 stole og er meget tilfreds, de er helt som forventet og i rigtig fin kvalitet. Og Daniel kørte endda personligt ud og afleverede dem hos os - virkelig god service :) 5 stjerner og en anbefaling herfra.
Flot service
Jeg havde købt 2 kurve. De var flotte men alt for store. Jeg havde store problemer med at få dem sendt retur.
Men i dag har jeg bare fået den flotteste service. Det vil jeg gerne sige tak for. 5 stjerner er alt for lidt.
Hurtig levering god betjening det er…
Hurtig levering god betjening det er ikke sidste gang jeg handler hos jer
Så dejligt med lys
Så dejligt med lys, hvor man ikke behøver at
Tænke på om småbørn og katte får brændt poterne
Fantastisk og super god betjening
Fantastisk og super god betjening. Servicen er helt i top. Fin telefonisk rådgivning. Konkurrence dygtige priser
Skidt oplevelse blev positiv over tid
Efter en piv-ringe oplevelse med virksomheden og deres kundeservice, så endte mit mareridt ud i en positiv oplevelse efter flere omgange af kommunikation.
Det startede med en købt vægreol uden samlingsbeslag og skruer, et skævt og hakket LED-lys samt skidt kommunikation på mail og ordre med virksomheden - og 2 høje lysestager fra 1. ordre med uens glans og glasur.
Jeg har nu her den 17/1-26 fået fremsendt de manglende skruer og samlingsbeslag til vægreolen og et nyt LED-lys.
De 2 uens lysestager lever jeg med - da jeg har flyttet dem ned bagerst i huset - så langt fra tager de sig okay ud i glans og glasur.
Super dejlige varer som var som ønsket
Super dejlige varer som var som ønsket. God oplevelse og hurtig æevering i fin indpakning
Athens sofabord med keramik bordplade…
Athens sofabord med keramik bordplade Bestilte i første omgang der kom min ordre lynhurtigt 😍. Anden gang den 5/12-25 og har fået min ordre idag (7-6-2026z bordet er ikke som på hjemmesiden, på hjemmesiden er de lyse og elegante. Men i Virkeligheden meget mørkere og kraftigere. Tingene bliver pakket virkelig godt ind, så intet går i stykker. ☺️
Meget hurig levering og varerne svarede…
Meget hurig levering og varerne svarede til min forventning.
Lysene er så fine og livagtige.
Alt i alt en god oplevelse
Hurtig levering og en meget fin stage
Super!
Køb af lyspakke.
Hurtig levering. Super embaleret.
Lysene levede helt op til mine forventninger.
Jeg kommer igen.😊
Bh. Hanne
Hurtig ekspedition og lækre lys 🥰
Bestilling kom meget hurtigt
Bestilling kom meget hurtigt
Jeg syndes lysene er fine
Hurtig og super nem levering af de…
Hurtig og super nem levering af de flotte stole House of Sanders,
Det var nemt at bestille på…
Det var nemt at bestille på hjemmesiden, og få dage efter modtog jeg de flotteste hvide ledlys. Det er ikke sidste gang jeg bestille lysene 😊
Super hurtig til afsendelse af vare
Super hurtig til afsendelse af vare. Bestilte varen den 3 december modtog varen den 4 december, hurtiger kan det ikke lade sig gøre.
Hurtig ekspedition.
Hurtig ekspedition 👏🏻 Godt emballeret👍🏻
Dejlig overskuelig hjemmeside 🙂
Så 5 stjerner 🌟 fra mig🙂

Réponse : Boligindretning & Kreativitet

Réponse : Boligindretning & Kreativitet
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.