1. Bouquiniste
  2. Librairie

Köp begagnade böcker och sälj böcker du inte längre behöver

4,5

Demande des avis aux clients

Härlig tjänst - smidigt och snabbt

Oerhört smidigt och snabbt, både att skicka böcker och få betalning. Härlig tjänst som jag kommer använda mer.

23 mai 2026

Réponse de Bokloop

Tack för de fina orden! 😊 Vi ser fram emot att ta hand om fler av dina böcker!

Enkelt och snabbt!

Enkelt och snabbt!

22 mai 2026

Tack! Enkelt och snabbt – så ska det vara. Välkommen tillbaka! 😊

Snabb leverans

Snabb leverans. Bok i perfekt skick och billigt.

13 mai 2026

Réponse de Bokloop

Tack! Böcker i bra skick till bra pris – det är precis vad Bokloop handlar om. Välkommen tillbaka!

Hittade Bokloop förra veckan

Hittade Bokloop förra veckan. Har sålt två böcker redan! Så lätt och smidigt!

10 mai 2026

Réponse de Bokloop

Välkommen till Bokloop! 😊 Kul att du hittade oss – och att du redan hunnit sälja två böcker på en vecka! Har du fler böcker som samlar damm i bokhyllan är det bara att fortsätta!

Nöjd

Snabbt. Bra transport. Välbehållen bok.

6 mai 2026

Réponse de Bokloop

Tack för din recension! Kul att boken kom fram snabbt och i gott skick. Välkommen tillbaka!

Snabbt och tryggt

Snabbt och tryggt

6 mai 2026

Réponse de Bokloop

Tack! Snabbt och tryggt – precis så vi vill att det ska vara. Välkommen tillbaka!

Réponse de Bokloop

Tack för din recension! Kul att det kändes smidigt och att leveransen gick snabbt. Välkommen tillbaka!

Jättefin begagnad bok!

Jättefin bok! Snabb leverans! Mycket nöjd med bookloop!

20 mars 2026

Réponse de Bokloop

Vad kul att höra, tack! 😊 Snabb leverans och en fin bok – precis så vi vill att det ska kännas. Välkommen tillbaka till Bokloop när det är dags för nästa bok!

Boken var i fint skick

Boken var i fint skick. Några dagars extra leveranstid mot vanlig onlinebutik, men det var värt att vänta.

12 mars 2026

Réponse de Bokloop

Tack för din ärliga recension! Kul att boken höll måttet och att väntan kändes värd det. Beroende på när säljaren skickar kan leveranstiden ibland bli något längre än hos en vanlig e-handlare. Vi hoppas att det är ett litet pris för att ge böcker ett nytt hem istället för att samla damm. Välkommen tillbaka!

Fin bok till bra pris

Fin bok till bra pris. Hämtade upp den på plats, snabbt och enkelt.

6 mars 2026

Réponse de Bokloop

Tack för din recension! Roligt att upphämtningen fungerade smidigt och att du är nöjd med boken och priset. Välkommen tillbaka!

Supersnabb leverans

Supersnabb leverans, enkel sida och fick en bok i nyskick som utlovades! Toppbetyg!

4 mars 2026

Réponse de Bokloop

Wow, tack Johanna för de fina orden och toppbetyget! 🌟 Kul att höra att leveransen gick snabbt, att sidan var enkel att använda och att boken levde upp till förväntningarna. Det är precis den upplevelsen vi vill ge varje kund. Välkommen tillbaka nästa gång du letar efter ett bra bokfynd!

Bra pris f en bok i nyskick

Bra pris f en bok i nyskick. Kommer definitivt besöka och beställa igen.

4 mars 2026

Réponse de Bokloop

Tack så mycket för din fina recension Gabriella! 😊 Vi är glada att du är nöjd med både priset och skicket på boken – det är precis vad vi strävar efter. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka och hoppas att du hittar fler bokfynd hos oss. Välkommen åter!