För mig är det viktigt att känna förtroende för den som ska handlägga en försäljning av mitt bolag. Jag fick en bra kontakt med personen och jag känner stort förtroende för honom den erfarenhet som f... Voir plus
Som förvärvsbolag är vi mycket nöjda med Bolagsplatsens tjänst. Det är Sveriges i särklass största marknadsplats för bolagsförsäljningar och förenklar för oss att komma i kontakt med alla bolag som är... Voir plus
Jag hade under en lång tid kontakt med Samuel på Bolagsplatsen för att få råd med att sälja mitt företag som jag haft under 33år. Det var alltid trevligt bemötande från Samuel därför valde jag Bolagsp... Voir plus
Vi har precis sålt vår verksamhet genom Bolagsplatsen. Hela processen tog ca 6 månader. Vi lade upp en annons i vintras och fick flera relevanta svar varav ett par ledde till konkreta diskussioner. I... Voir plus
Sveriges största plattform för att köpa och sälja företag. Här hittar du tusentals företag till salu inom alla möjliga branscher över hela Sverige.
Karlavagen 18, 11431, Stockholm, Suède
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Extremt oproffsigt bemötande.
Kundnätverk som utlovas har absolut ingen köpkraft.
Ett klassiskt callcenter som säljer annonser.

Réponse de Bolagsplatsen
We have listed a company here, so far the service has been good, we are hopeful to get more buyers interest.

Réponse de Bolagsplatsen
Jag fick en bra kontakt med personen och jag känner stort förtroende för honom den erfarenhet som finns hos Bolagsplatsen

Réponse de Bolagsplatsen
Allt gått smidigt från dag 1 och Niklas gör ett fint jobb.
Ibland svårt få tag på er via telefon men de hör alltid av sej

Réponse de Bolagsplatsen
Jag är mycket nöjd med er service och uppskattar verkligen er webbplats. Tack för ert professionella arbete och er hjälp.

Réponse de Bolagsplatsen
Snabbt och proffsigt bemötande och bra upplägg,
rekommenderas!

Réponse de Bolagsplatsen
Jättebra upplevelse professionellt och snabbt. Märks att de vet vad de gör.

Réponse de Bolagsplatsen
Proffsigt och enkelt hanterat. Snabbt agerat och jag är mycket nöjd hittills.

Réponse de Bolagsplatsen
Jag kände att Niklas gav en mycket gedigen kunskap om företagsöverlåtelser. Mycket väl utformad annons. Snabba besked på mina frågor.

Réponse de Bolagsplatsen
Korrekt hantering av vårt försäljningsprojekt. Vi har redan fått ett antal intressanta spekulanter efter bara några få dagar.

Mycket bra bemötande
Snabb återkoppling
Lyhörda och väldigt förstående

Réponse de Bolagsplatsen
Har använt mig av bolagsplatsen förut och de är både proffsiga och en bra plattform för att nå ut till köpare

Réponse de Bolagsplatsen
Det är en stor sida med mycket som jag inte har greppet.

Réponse de Bolagsplatsen
En savoir plus sur les différents types d'avis.