Bolagsplatsen Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

För mig är det viktigt att känna förtroende för den som ska handlägga en försäljning av mitt bolag. Jag fick en bra kontakt med personen och jag känner stort förtroende för honom den erfarenhet som f... Voir plus

Som förvärvsbolag är vi mycket nöjda med Bolagsplatsens tjänst. Det är Sveriges i särklass största marknadsplats för bolagsförsäljningar och förenklar för oss att komma i kontakt med alla bolag som är... Voir plus

Jag hade under en lång tid kontakt med Samuel på Bolagsplatsen för att få råd med att sälja mitt företag som jag haft under 33år. Det var alltid trevligt bemötande från Samuel därför valde jag Bolagsp... Voir plus

Vi har precis sålt vår verksamhet genom Bolagsplatsen. Hela processen tog ca 6 månader. Vi lade upp en annons i vintras och fick flera relevanta svar varav ett par ledde till konkreta diskussioner. I... Voir plus

1. Marché en ligne

Sveriges största plattform för att köpa och sälja företag. Här hittar du tusentals företag till salu inom alla möjliga branscher över hela Sverige.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

251 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

72 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Jätte bra resultat

Jätte bra resultat

7 juillet 2026

Hej Gabi!

Tack för ditt fina omdöme! Det är roligt att höra att du är nöjd med resultatet. Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Tack för att du valde Bolagsplatsen.

Extremt oproffsigt bemötande.

Extremt oproffsigt bemötande.
Kundnätverk som utlovas har absolut ingen köpkraft.
Ett klassiskt callcenter som säljer annonser.

9 avril 2026

Réponse de Bolagsplatsen

Vi tycker att det är märkligt att du väljer att skriva ett sådant här omdöme i stället för att hantera den pågående betalningstvisten.

Faktum är att din annons har genererat många köparförfrågningar och att vi levererat den tjänst vi åtagit oss. Att påstå att vårt kundnätverk saknar köpkraft stämmer helt enkelt inte med resultatet.

Eftersom fakturan fortfarande är obetald har ärendet lämnats vidare för rättslig hantering. Därför kommer vi inte kommentera saken ytterligare offentligt.

VD Bolagsplatsen

We have listed our company here

We have listed a company here, so far the service has been good, we are hopeful to get more buyers interest.

10 juillet 2026

Hi Sheikh!

Thank you for taking the time to leave a review. We’re pleased to hear that you’ve had a positive experience with our service so far. We hope your listing continues to attract the right buyers and wish you every success with the sale.

Thank you for choosing Bolagsplatsen!

Kind regards,
The Team at Bolagsplatsen

Jag känner förtroende för Bolagsplatsen

Jag fick en bra kontakt med personen och jag känner stort förtroende för honom den erfarenhet som finns hos Bolagsplatsen

2 juillet 2026

Hej Peter!

Tack för att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Det betyder mycket för oss. Att du känner förtroende för både din kontaktperson och vårt sätt att arbeta är precis det vi vill uppnå. Vi uppskattar att du delar med dig av din upplevelse.

Hej Christer!

Tack för ditt fina omdöme!
Vi är glada att höra att du är nöjd med vår service och att du uppskattat återkopplingen under processen. Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse och tack för att du valde Bolagsplatsen.

Smidigt

Allt gått smidigt från dag 1 och Niklas gör ett fint jobb.
Ibland svårt få tag på er via telefon men de hör alltid av sej

22 juin 2026

Hej Jehad,

Tack så mycket för din feedback. Det värmer verkligen att läsa! Vi skickar vidare de fina orden till Niklas, han kommer bli glad.

Tack också för feedbacken om telefontillgängligheten, den tar vi med oss. Går vi inte att nå direkt så hittar du oss alltid på info@bolagsplatsen.se, så hör vi av oss så snart vi kan.

Stort lycka till med försäljningen! Vi finns här hela vägen fram!

Med vänlig hälsning,

Bra service

Mycket bra kundservice

29 juin 2026

Hej Osamah!

Tack för ditt omdöme! Det är roligt att höra att du är nöjd med den service du fått. Din återkoppling betyder mycket för oss och motiverar oss att fortsätta ge våra kunder bästa möjliga stöd.

klockrent

klockrent, snabb återkoppling.

30 juin 2026

Hej Alber!

Tack för ditt fina omdöme!
Vi är glada att höra att du är nöjd med vår service och att du uppskattade den snabba återkopplingen. Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Teamet på Bolagsplatsen

Jag är mycket nöjd med er service och…

Jag är mycket nöjd med er service och uppskattar verkligen er webbplats. Tack för ert professionella arbete och er hjälp.

15 juin 2026

Hej Duy!

Tack för ditt fina omdöme!
Vi är glada att höra att du är nöjd med vår service och att du uppskattar vår plattform. Det betyder mycket för oss att få vara en del av din företagsaffär.

Teamet på Bolagsplatsen

Snabbt och proffsigt bemötande och bra…

Snabbt och proffsigt bemötande och bra upplägg,
rekommenderas!

5 juin 2026

Hej Maj!

Tack för ditt omdöme!
Vi är glada att höra att du är nöjd med både upplägget och kontakten med oss. Det uppskattas verkligen att du delar med dig av din upplevelse och att du vill rekommendera oss vidare.

Teamet på Bolagsplatsen

Jättebra upplevelse professionellt och…

Jättebra upplevelse professionellt och snabbt. Märks att de vet vad de gör.

15 juin 2026

Hej Daniel!

Tack för ditt omdöme!
Vi är glada att höra att du haft en positiv upplevelse och att du uppskattat vårt arbetssätt. Det betyder mycket för oss att få ta del av din återkoppling.

Snabb och ärlig service!

Snabb och ärlig service!

12 juin 2026

Hej Goran!

Tack för ditt omdöme!
Vi är glada att höra att du uppskattade vårt arbetssätt och den återkoppling du fått. Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Teamet på Bolagsplatsen

Proffsigt och enkelt hanterat!

Proffsigt och enkelt hanterat. Snabbt agerat och jag är mycket nöjd hittills.

10 juin 2026

Hej Kenneth!

Tack för ditt fina omdöme!

Vi är glada att höra att du är nöjd med hur processen har fungerat och att du upplevt både ett smidigt samarbete och snabb återkoppling. Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Tack för att du använder Bolagsplatsen!

Mvh

Tryggt med ansvar

Jag kände att Niklas gav en mycket gedigen kunskap om företagsöverlåtelser. Mycket väl utformad annons. Snabba besked på mina frågor.

9 juin 2026

Hej Calle!

Tack för ditt fina omdöme!

Vi är glada att höra att du kände dig väl omhändertagen genom processen och att du uppskattade både vägledningen och återkopplingen. Det betyder mycket för oss att kunna bidra med kunskap och stöd i samband med en företagsöverlåtelse.

Teamet på Bolagsplatsen

Det är okej men dyrt för annonsen…

Det är okej men dyrt för annonsen tycker jag

26 mai 2026

Hej Radin,

Stort tack för att du tog dig tiden att lämna feedback. Vi uppskattar det verkligen!

Vi förstår att priset kan kännas högt, och vi jobbar hela tiden för att din annons ska ge så mycket värde som möjligt. På Bolagsplatsen får du exponering mot Sveriges största nätverk av aktiva företagsköpare.

Om du känner att du inte fått ut full effekt av din annons hjälper vi dig gärna att se över texten, bilderna och målgruppen så att den presterar bättre. Hör av dig till oss på info@bolagsplatsen.se så tar vi det därifrån.

Tack igen för din återkoppling och lycka till med försäljningen!

Korrekt hantering.

Korrekt hantering av vårt försäljningsprojekt. Vi har redan fått ett antal intressanta spekulanter efter bara några få dagar.

2 juin 2026

Hej Ulf!

Tack för ditt omdöme!
Vi är glada att höra att du är nöjd med hanteringen av försäljningsprocessen och att annonsen redan har genererat ett positivt gensvar. Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse och tack för att du valde Bolagsplatsen.

Mycket bra bemötande

Mycket bra bemötande
Snabb återkoppling
Lyhörda och väldigt förstående

1 juin 2026

Réponse de Bolagsplatsen

Hej RW! Tack för ditt fina omdöme. Du får gärna kontakta mig på hugo@bolagsplatsen.se. Skulle gärna vilja första mer om vad du upplevde att vi gjorde bra och vilken rådgivare som hjälpte dig.

Mvh,
VD, Bolagsplatsen

Har använt mig av bolagsplatsen förut…

Har använt mig av bolagsplatsen förut och de är både proffsiga och en bra plattform för att nå ut till köpare

1 mai 2026

Réponse de Bolagsplatsen

Hej Mikael! Stort tack för de fina ordet och att du är en återkommande kund.

Mvh,
VD, Bolagsplatsen

Det är en stor sida med mycket som jag…

Det är en stor sida med mycket som jag inte har greppet.

27 mai 2026

Tack för din feedback!

Vi förstår att det kan kännas som att det är mycket att sätta sig in i på hemsidan. Tveka inte att kontakta oss via telefon eller e-post så hjälper vi dig gärna och guidar dig genom hur hemsidan fungerar. Vi finns här för att göra det så enkelt som möjligt för dig. 😊

VD Bolagsplatsen

Hi Paul!

Thank you for your review!
We are happy to hear that you are satisfied with the service and appreciated the transparent communication throughout the process.

Thank you for choosing Bolagsplatsen!

Kind regards,
The Team at Bolagsplatsen