1. Entreprise de cosmétique

Boleru benadrukt de essentiële rol van vitamines, collageen en natuurlijke cosmetica bij het behouden van een gezond leven. Leer hoe de juiste vitamines je welzijn kunnen verbeteren, zodat je je energiek voelt en optimaal functioneert. Ontdek onze uitgebreide collectie hoogwaardige vitamines, supplementen, collageenproducten en natuurlijke cosmetica, en investeer vandaag nog in je gezondheid en vitaliteit.

4,4

4,4

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Ik ben super tevreden met de bestel en…

Ik ben super tevreden met de bestel en bezorgservice van Boleru Belgium . Dit is het een van de weinigen positieve ervaring die ik bij bestelling via Bol.com ervaren heb. Binnen 2 dagen was het Product bij mij thuis bezorgd. Netjes met veel aandacht verpakt en verzonden. Ik ben nu naar bijnaar 3 maanden inname van het supplement ook in de werking positief gestemd. Dus als de service so perfect blijft blijf ik graag bij Boleru Cosmetieks bestellen.

24 juin 2025

I have been using several products from…

I have been using several products from Boleru Cosmetics & Healthcare for quite some time now, such as the Botox Peptide Serum, Collagen Boost Serum, Vitamin C Serum, Calming Facial Oil, Eye Cream, and the Lash & Brow Serum, as well as some collagen products. I am extremely satisfied with the results! My skin feels smoother, firmer, and well-hydrated, my lashes and brows look noticeably fuller, and the collagen products enhance my overall appearance from the inside out. The formulas are high-quality, gentle on the skin, and highly effective. Additionally, Boleru offers fast delivery and customer-focused service, which makes the entire experience even better. I also confidently recommend these products to my clients. Boleru is a brand I completely trust.

10 décembre 2024

collagen gold retinol besteld

Heb recent collagen gold retinol besteld bij Boleru. Dit was een fles van 500ml. Ik ben 33 jaar oud, het is goed om boven de 30 collageen binnen te krijgen. Ik ben tevreden met dit product en raad het zeker aan. Het is een betrouwbaar bedrijf. Mijn product is snel geleverd. Je hebt verschillende bestel mogelijkheden: via de website, watsapp en op instagram ook te vinden. Ik zal zeker nog andere producten bestellen!

2 septembre 2024

Na een lange zoektocht

Heb na vele jaren uitproberen van dure merken eens besloten voor boleru te gebruiken. En dit was zeer goed.

Normaal heb ik direct een brandgevoel na elke creme ik reageer zeer snel. Maar bij boleru was dit zeker niet het geval. İk gebruik deze nu al een aantal weken en 1 fles gaat ook zeker zeer lang mee. Geen vettig effect en ook geen brandeffect deze trekt zeer snel in.

29 août 2024

Top!!

Ik heb 3 keer bij Boleru besteld en was elke keer erg tevreden.

11 juillet 2024

Meine Erfahrung

Ich bin absolut begeistert! Die Abwicklung war vollkommen unkompliziert, und die Lieferung erfolgte bereits nach zwei Tagen nach Deutschland. Die Produkte haben einen angenehmen, natürlichen Duft und hinterlassen keinen chemischen Geruch auf der Haut. Nach ca. sechs Wochen Anwendung hat sich mein Hautbild sichtbar verbessert. Einfach 1A – ich kann es nur weiterempfehlen!

Vielen Dank ♥️

17 juin 2024