Jeg giver hermed min anbefaling til Boligstand , som i dag har lavet tilstandsrapport på midt hus, super kompetente personer, fint gennemgang af huset med forklaring på de ting som der gav anledning... Voir plus
Lisez les avis des autres
Stor ros herfra. God pris og lynhurtig udførelse af energirapport 💪🏻 Var virkelig presset på tid. Jacob løste opgaven, før flere af de store firmaer overhovedet har svaret tilbage på min for... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jacob kom få dage efter vores henvendelse - til den aftalte tid. Vi fik en god oplevelse af besøget, med et kort resume af alle iagttagelser. Rapporterne blev tilsendt få dage efter besøget, og de... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi skulle have et nyt energimærke til vores hus, og fandt boligststand på nettet. Prisen på et energimærke var i den billige ende. Vi bestilte opgaven og Jacob Kim forbi et par dage senere og dagen ef... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Vi har korte leveringstider på Tilstandsrapport, Energimærke og EL-rapport – bestil dine rapporter hos os idag. Vi udfører bl.a.: Tilstandsrapport Energimærke Stort energimærke EL-eftersyn MERE END 30 ÅRS ERFARING Indehaver af Boligstand, Jacob Hansen, har mere end 30 års erfaring fra byggebranchen som både tømrer, bygningskonstruktør og beskikket bygningssagkyndig og energikonsulent. Jacob har via den årlange erfaring fra byggepladser, arkitetrådgivningsbranchen og de seneste fem år som bygningssagkyndig og energikonsulent opnået en bred viden og erfaring, som han anvender i det daglige arbejde med udarbejdelse af tilstandsrapporter og energimærkninger af bygninger. Vores mål er at udarbejde retvisende og uvildige rapporter til gavn for både køber og sælger til den aftalte tid og pris.
Coordonnées de contact
Nylandsalle 4, 8700, Horsens, Danemark
- +4561488948
- kontakt@boligstand.dk
- boligstand.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
Nemt, hurtigt, professionelt.
Fik vi vurderet energimærke på vores hus. Skal fortsætte med el. og tilstand rapporter. Nemt, hurtigt, professionelt.
Kun bedste anbefalinger herfra.

Réponse de Boligstand ApS
Seriøs og grundig gennemgang af huset. God opfølgende forklaring.
Jacob fra Boligstand ApS var i stand til at rykke hurtigt ud på et ønske fra vores side. Han gennemførte eftersynet dagen efter jeg havde ringet første gang til ham. Konkurrencedygtig pris. Vi havde rapporten samme dag.

Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse at have Jacob på besøg til at lave tilstandsrapport på vores hus. Han er dygtig, grundig og sympatisk.

Hurtig ekspedition og udførsel
Jeg kontaktede Boligstand tirsdag d.13.02.2024 mht. en El & Tilstandsrapport på vores hus, i forbindelse med salg.
Begge rapporter blev udført, onsdag d.14.02.2024 (dagen efter henvendelsen) - inden kl. var 11.
Rare mennesker at have med og gøre - og hurtig udrykning, skønt.

Fleksibel
Fleksibel, nem af komme i kontakt med og ikke mindst skarp pris.

Hurtigt feedback ,og klar information
Hurtig response på første henvendelse
Hurtig response på første henvendelse. Efterfølgende klar kommunikation hvor alle aftaler blev overholdt og selve opgaven udført professionelt.
Kæmpe anbefaling!
Både Steen og Jacob er to super skarpe, hurtige og kompetente mænd som nemt og hurtigt fik opdateret vires energimærke.
Kæmpe anbefaling herfra!
Meget behagelig person
Meget behagelig person. Kom hurtigt og til aftalt tid, og udførte et tilfredsstillende arbejde. Vi skulle bruge et energi mærke og en tilstands rapport. Kan klart anbefales

God kommunikation
God kommunikation, hurtig proces. Giver de bedste anbefalinger.
Simpel & kompetent rådgivning
Vi benyttede Boligstand til en opgave i huset vedr. energimærkning, og færdigmelding.
Der var hurtig kontakt, god og hurtig besigtigelse i huset. Derefter kompetent rådgivning og godt arbejde frem til nødvendige dokumenter. Absolut anbefalelsesværdigt. Skulle vi få brug for hjælp inden for Boligstands kompetencer bruges firmaet helt klart igen.
De bedste hilsner Stefan B. Hansen
Vi stod og havde akut brug for en…
Vi stod og havde akut brug for en fornyelse af vores tilstandsrapport. Boligstand kom nærmest indenfor 24 timer. Super service, kan varmt anbefales til andre husejere, der går i salgstanker.
Meget let at lave en aftale
Meget let at lave en aftale, og meget hurtig service.
Tilstandstjek blev foretaget dagen efter det var bestilt og rapport leveret følgende morgen.
Meget præcis tilbagemelding efter gennemgang af hus.
Meget tilfreds
Høflig service og mulighed for hurtig aftale. Kan helt sikkert anbefale Boligstand.dk. :-)
Rigtig god kommunikation og behagelig…
Rigtig god kommunikation og behagelig mand, der udførte opgaven. Kan varmt anbefales.

Réponse de Boligstand ApS
Rigtig hurtig og god service
Rigtig hurtig og god service. Behagelig mennesker.

L’expérience Trustpilot