Boligstand ApS Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg giver hermed min anbefaling til Boligstand , som i dag har lavet tilstandsrapport på midt hus, super kompetente personer, fint gennemgang af huset med forklaring på de ting som der gav anledning... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Stor ros herfra. God pris og lynhurtig udførelse af energirapport 💪🏻 Var virkelig presset på tid. Jacob løste opgaven, før flere af de store firmaer overhovedet har svaret tilbage på min for... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Jacob kom få dage efter vores henvendelse - til den aftalte tid. Vi fik en god oplevelse af besøget, med et kort resume af alle iagttagelser. Rapporterne blev tilsendt få dage efter besøget, og de... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi skulle have et nyt energimærke til vores hus, og fandt boligststand på nettet. Prisen på et energimærke var i den billige ende. Vi bestilte opgaven og Jacob Kim forbi et par dage senere og dagen ef... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Consultant en construction

Écrit par l'entreprise

Vi har korte leveringstider på Tilstandsrapport, Energimærke og EL-rapport – bestil dine rapporter hos os idag. Vi udfører bl.a.: Tilstandsrapport Energimærke Stort energimærke EL-eftersyn MERE END 30 ÅRS ERFARING Indehaver af Boligstand, Jacob Hansen, har mere end 30 års erfaring fra byggebranchen som både tømrer, bygningskonstruktør og beskikket bygningssagkyndig og energikonsulent. Jacob har via den årlange erfaring fra byggepladser, arkitetrådgivningsbranchen og de seneste fem år som bygningssagkyndig og energikonsulent opnået en bred viden og erfaring, som han anvender i det daglige arbejde med udarbejdelse af tilstandsrapporter og energimærkninger af bygninger. Vores mål er at udarbejde retvisende og uvildige rapporter til gavn for både køber og sælger til den aftalte tid og pris.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

23 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nemt, hurtigt, professionelt.

Fik vi vurderet energimærke på vores hus. Skal fortsætte med el. og tilstand rapporter. Nemt, hurtigt, professionelt.
Kun bedste anbefalinger herfra.

8 mars 2024

Hej Nerijus
mange tak for din anmeldelse. Du er vender bare tilbage når det bliver aktuelt med de andre rapporter, så finder vi en dag til at løse dem.

Noté 5 sur 5 étoiles

Seriøs og grundig gennemgang af huset. God opfølgende forklaring.

Jacob fra Boligstand ApS var i stand til at rykke hurtigt ud på et ønske fra vores side. Han gennemførte eftersynet dagen efter jeg havde ringet første gang til ham. Konkurrencedygtig pris. Vi havde rapporten samme dag.

20 février 2024

Hej Jens
Tak for din vurdering af os. Vi er glade for, at du fandt vores opgaveløsning god, og at du har været tilfreds med hele forløbet.

Du ønskes en god dag,
Karin - Boligstand

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse at have Jacob på besøg til at lave tilstandsrapport på vores hus. Han er dygtig, grundig og sympatisk.

14 février 2024

Hej Stinne
Mange tak for din anmeldelse.
Vi er glade for, at vi kunne hjælpe, og at du har haft en god oplevelse med os. Vi er altid klar til at hjælpe dig en anden gang, hvis du skulle få brug for en af vores ydelser.

Hurtig ekspedition og udførsel

Jeg kontaktede Boligstand tirsdag d.13.02.2024 mht. en El & Tilstandsrapport på vores hus, i forbindelse med salg.

Begge rapporter blev udført, onsdag d.14.02.2024 (dagen efter henvendelsen) - inden kl. var 11.

Rare mennesker at have med og gøre - og hurtig udrykning, skønt.

14 février 2024

Hej Jens
Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at du er tilfreds med hele forløbet.

Fleksibel

Fleksibel, nem af komme i kontakt med og ikke mindst skarp pris.

7 février 2024

Hej Carsten
Mvh Karin-Boligstand

Godt

God, seriøs og hurtig ekspedition.

23 janvier 2024

Hej Brian

Mange tak for din anmeldelse.Vi er altid klar til at hjælpe dig en anden gang, hvis du skulle få brug for en af vores ydelser.

Kæmpe anbefaling!

Både Steen og Jacob er to super skarpe, hurtige og kompetente mænd som nemt og hurtigt fik opdateret vires energimærke.

Kæmpe anbefaling herfra!

13 décembre 2023

Meget behagelig person

Meget behagelig person. Kom hurtigt og til aftalt tid, og udførte et tilfredsstillende arbejde. Vi skulle bruge et energi mærke og en tilstands rapport. Kan klart anbefales

4 décembre 2023

Hej Bo
Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du synes om vores service. Vi står altid klar til at hjælpe, såfremt du skulle få brug for det en anden gang.

Simpel & kompetent rådgivning

Vi benyttede Boligstand til en opgave i huset vedr. energimærkning, og færdigmelding.
Der var hurtig kontakt, god og hurtig besigtigelse i huset. Derefter kompetent rådgivning og godt arbejde frem til nødvendige dokumenter. Absolut anbefalelsesværdigt. Skulle vi få brug for hjælp inden for Boligstands kompetencer bruges firmaet helt klart igen.
De bedste hilsner Stefan B. Hansen

18 octobre 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Meget let at lave en aftale

Meget let at lave en aftale, og meget hurtig service.
Tilstandstjek blev foretaget dagen efter det var bestilt og rapport leveret følgende morgen.
Meget præcis tilbagemelding efter gennemgang af hus.

5 septembre 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig god kommunikation og behagelig…

Rigtig god kommunikation og behagelig mand, der udførte opgaven. Kan varmt anbefales.

23 août 2023

Hej Helene
Tak for din fine anmeldelse.
Dejligt at høre, at du har været tilfreds med vores opgaveløsning.
Karin Horup

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig hurtig og god service

Rigtig hurtig og god service. Behagelig mennesker.

7 août 2023

Hej Ruben

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus