It took 18 months and many emails to have my bonuses paid out. So much slower than all other similar services! Customer Services are automated emails, takes a lot of effort to get to a real... Voir plus
***Uppdatering*** Måste ändå berätta att de har betalat ut all min bonus och jag har pengarna på mitt konto. Detta efter många försök att få kontakt. Höjer omdömet till 2 stjärnor. Det är ändå... Voir plus
Jag gillar att man kan få tillbaka en liten procent av ett köp och att många bäckar små kan bli ganska stora i slutändan. Men det jag ogillar mest e att det tar otroligt lång tid innan allt registrera... Voir plus
En riktig bluffsida! Begärde utbetalning 22/1 och har fortfarande inte fått mina pengar. Som andra skriver har jag över 800kr som är ”under bearbetning” för köp under 2023… använd er ej av denna si... Voir plus
Tallbergsgatan 2 A, 00180, Helsingfors, Finlande
- info@bonusway.se
- bonusway.se
Aucune trace de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Betala ut pengarna
Bonuksia arvioitavana pitkältä ajalta
Bonuksia arvioitavana pitkältä ajalta, vanhimmat marraskuulta 2024 eli vuosi mennyt eikä bonuksia makseta, vaikka olen kysellyt niiden perään.
Kyselyihin tulee automaattivastaus, jolla ei ole mitään merkitystä, asiat eivät etene.
VAR ÄR MINA PENGAR?!?!?
Jag anmälde utbetalning av +500 kr och fick besked att pengarna skulle inkomma på kontot inom max sju arbetsdagar. Det har nu gått över en månad och status är fortfarande "inbetalning på valt bankkonto kommer ske inom max sju arbetsdagar". Min fråga till Bonusway är således: var är mina pengar?!?!
Inväntar fortfarande på utbetalning som
Inväntar fortfarande på utbetalning som
Inte skett! Flera månader innan allt godkänns och nu lär det ta lika många månader för utbetalning
Good and great to get cash back
En hel del buggar
En hel del buggar, har pengar under utvärdering dom är över 1 år gammalt.. går inte heller att betala ut pengarna..
Betalar inte ut bonus
Betalar inte ut bonus eller svarar när man försöker kontakta dem, har försökt i flera månader utan någon som helst framgång. Riktigt scamföretag!
Perfekt :)!
Struntar i återbetalning
När deras partners ej återbetalar bonus tar ej bonusway ansvar. De skiter i kunden. De vägrar ta diskussionen med sina partners. Tänk dig själv att handla på Coop o klagar på mjölken. Då hänvisar Coop till arla. Bra kundfokus eller hur. Skojare
BLUFF
Från Januari 2024, står bonus fortfarande som ”under utvärdering”
Jag har vid flera tillfällen försökt få ut min bonus som är registrerad, men inget händer. Dom tar pengarna själv! Sluta använd appen! Finns andra.
Du kommer inte få dina pengar så välj…
Du kommer inte få dina pengar så välj en annan app!