À propos de l'entreprise

1. Relieur
  2. Imprimerie commerciale

Écrit par l'entreprise

Bookadew is dé specialist in het drukken van hardcover en softcover boeken.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Stamboom-boek perfect opgeleverd

Een dik familiestamboom-boek in 12 exemplaren gemaakt met o.a. kopies van kopies van oude zwart-wit foto's en heel veel tekst en tabellen (+ 400 blz). De instructies voor kaft en inhoud zijn helder, de ondersteuning (o.a. via chatbot) werkt goed, prijs is zeker concurrentieel, levering volgens afspraak, kwaliteit is heel goed! Wij zijn tevreden. Als er extra exemplaren nodig zijn kennen we ons adres!

12 février 2026

perfecte service en resultaat

Al twee keer hebben we een boek laten drukken bij Bookadew, beide keren luxe hardcover-uitgaven. Ons laatste boek, Briljante Breinen Ontgrendeld, is inmiddels besteld in tweede druk. Wat een fijne en laagdrempelige service! Er wordt echt met je meegedacht, en je krijgt serieus en eerlijk advies. De lijnen zijn kort en de boeken zien er perfect verzorgd uit. Voor ons als kleine uitgever is Bookadew de ideale partner!

9 octobre 2025

Top kwaliteit.

Het is heel overzichtelijk en gemakkelijk qua bestelproces en je kan zelfs een fysiek proef exemplaar laten maken mocht je twijfelen.
Het eindresultaat is top en de communicatie met Bookadew is snel, prettig en ze helpen je echt verder.

6 octobre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Wat een kwaliteit, service en vakmanschap.

Voor de stamboom en levensverhaal van een vriend had ik een opmaak gemaakt in Affinity Publisher. Ik vond het heel erg spannend, omdat het voor iemand anders was. Ik was bij Bookadew terecht gekomen vanwege het feit dat het bij hen mogelijk was om een kleine oplage boeken te laten drukken voor de scherpste prijs die ik kon vinden.

Het fijne was dat als ik belde, ik meteen Melanie aan de telefoon kreeg, die behalve technisch deskundig, ook empathisch en geduldig is.

De boeken? Die zijn prachtig geworden! Zo mooi gebonden, het kapitaalbandje maakt het af. Ze werden geleverd op de beloofde dag en waren zeer goed dubbel verpakt, waardoor de boeken mooi bleven. Onze vrienden waren er zo blij mee!

Mocht ik ook voor anderen levensboeken mogen maken, laat ik ze hier zeker weer drukken.

Twijfel je nog, dan hoop ik dat deze review je gerust stelt. Bookadew doet alles wat ze kunnen om voor jou een mooi boek te drukken.

24 septembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Geweldig! Zo vind je ze niet veel meer

Voor de derde keer bij dit fantastische bedrijf terug voor Deel 3 van onze familiegeschiedenis in hardcover. Melanie heeft altijd een luisterend oor, weet over welke boeken het gaat, wordt nooit ongeduldig en zorgde er deze keer ook nog eens voor dat de boeken een dag eerder geleverd werden, omdat er anders niemand thuis was om ze aan te nemen. Grondig verpakt, alleszins betaalbaar en zoals altijd geweldige kwaliteit! Werkelijk een parel van een bedrijf en dat is zeldzaam tegenwoordig. Op naar Deel 4 :)

Bookadew is een persoonlijk bedrijf met een enorm goede service. Altijd telefonisch bereikbaar en erg behulpzaam. Als er iets mis is wordt het ook per ommegaande opgelost. Daarnaast geven ze prachtige kwaliteit voor een meer dan schappelijke prijs. In één woord: Geweldig! Zo vind je ze niet veel meer.

27 mars 2025
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus