Pożarło mi pieniądze z kąta nie ma w…
Pożarło mi pieniądze z kąta nie ma w tej aplikacji takiego czegoś jak okres próbny odrazu się nalicza 32 zł napisałam do nich na e mailu a oni odczytali i nie odpisali chamstwo nie polecam tej aplikacji
3 miesiące po rezygnacji z okresu próbnego ściągnęli mi z karty pieniądze za abonament! Nie polecam.
Darmowy okres próbny NIEDZIAŁA
odrazu naliczono 29,99zł
Naciąganie
I opłata za list rezygnacyjny 85 zł
NIEPOLECAM
NACIAGANIE
Nigdy nie miałam aplikacji i nigdy nic nie klikałam, a nagle zżera mi 30 zł. Miał tak ktoś?
Przestańcie kraść mi kasę z konta na nie mam subskrypcji
Niedopracowana aplikacja, abonamenty nieopłacalne. W przypadku kiedy chciałam skorzystać z darmowego okresu próbnego i od razu opłacić kolejny miesiąc subkarypcji, pobrano ode mnie środki, ale dostęp miałam tylko na miesiąc. Darmowy miesiąc próbny okazał się fikcją. Anulowałam subskrypcję i mam nadzieję,że nie będzie problemów i nie będą pobierać opłat- karty płatniczej z metod płatności nie można usunąć.