2,1

Bas

TrustScore 2 sur 5

12 avis

Book Bornholm snyder kunderne

Book Bornholm snyder kunderne. De gør ikke opmærksom på at de ikke tilbyder de billigste priser på, eksempelvis færgebilletter. Og når man spørger ind til de billigere billetter, er de ligeglade med kunderne. Bare de tjener deres penge.

3 mars 2025

PAS PÅ OVERPRISER og elendig service.

PAS PÅ OVERPRISER og elendig service.

Søgte billetter til Bornholm og skulle betale 1348 kr tur_retur i uge 34.
Samme billetter bil og 2 personer koster kr. 199,- fra Ystad og kr 299,- retur fra Rønne
Bornholmerlinien.dk

21 janvier 2025

Kan kun tilslutte mig de andre dårlige…

Kan kun tilslutte mig de andre dårlige anmeldelser der er på dette firma.
Købte færgebilletter gennem dem og fandt efterfølgende ud af at deres pris var 100 kroner dyre hver vej, end hos Bornholmerlinjen. Ved klage fik jeg et flabet svar tilbage om at jeg jo selv havde valgt at købe hos dem. Det var så både første og sidste gang. Dårlig svensk service = slet ingen service.

19 novembre 2024

ADVARSEL-Køb ikke færgebilletten her

ADVARSEL-Køb ikke færgebilletten her. Fuldstændig mangel på service og forståelse. D. 21. august bookede jeg ved en fejl billet tur-retur Ystad-Rønne – men: min mand havde allerede booket til turen! Jeg ringede straks næste morgen, d. 22. august, for at annullere og få pengene retur. Ingen imødekommenhed, blankt afslag trods mange mails. Den billet koster mig 998 kr. lige ud af vinduet. Opdagede også, at køb af færgebillet via dette svenske firma er 1) langt dyrere end Bornholmslinjen og 2) firmaet oplyser ikke om pensionistrabatten.

23 août 2024

NUL STJERNER!!!

Hvis det var muligt fik de NUL stjerner!!!
Det er da godt nok den ringeste service/hjælpsomhed, eller rettere mangel på samme, jeg til dato nogensinde har oplevet!!!
Jeg bookede, opdagede mindre end 5 min. senere, at min booking var forkert. Skrev straks og anmodede om annullering - Men niks.. nul hjælp… ikke noget med “okay, men det koster lidt.. nej nul imødekommenhed overhovedet!
Så det kommer aldrig, som i ALDRIG nogensinde til at ske, at jeg benytter det booking-firma igen!
Jeg kan kun på det kraftigste opfordre alle til at undlade at benytte det - sikke et skod svensk firma.

14 juillet 2024

Vi havde booket en plads på færge

Vi havde booket en plads på færge, Dueodde Camping en uge med vores autocamper, da vi ankom til færgen i Ystad, kunne vi ikke checke ind og det viste sig, at der ikke var booket til camper, kun 2 personer, på trods af at det stod på reservationen fra dem, ringede til dem imens vi holdte og spærrede (kunne ikke komme væk pga. alle de andre, der skulle med færgen), så skulle vi lige betale færgen selv igen, så skulle vi få pengene refunderet, syg dårlig start på vores ferie, bad ham refundere hele vores booking…
Bookede i stedet selv campingplads og færgen, til næsten samme pris.
Vi har fået pengene tilbage, derfor 2 stjerner… Booker ALDRIG hos dem igen !

1 juillet 2024

Bookbornholm snyder pensionister

PAS PÅ! Dette selskab er et svensk bureau, som bruger dansk flag og dansk tekst på deres hjemmeside, man bliver presset på tidsklokke som tæller ned, og får det indtryk, at der er tæt på udsolgt, på den færgeafgang man har set på. De giver IKKE rabat til pensionister, som Bornholmslinjen gør, så man giver 250 - 400 kr. mere for en returbillet fra Ystad til Rønne. Når man ringer til dem, kan de KUN tale svensk, og påstår deres hjemmeside, er helt lovlig, og mange andre firmaer gør som dem?
I øvrigt er de uforskammede og totalt afvisende, for at hjælpe med annullering eller evt. rabat.

15 avril 2024

Pensionister bliver snydt…

På Bookbornholm bliver pensionister snydt, hvis de booker færgebilletter. Vi betalte 1148 kroner for returbillet med bil i pinsen. Samme billetter koster for pensionister på Bornholmstrafikkens hjemmeside.
Bookbornholm nægter at refundere eller annullere bestillingen mod administrationsgebyr.

9 mai 2024

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit