Booweybear Avis

TrustScore 3 sur 5

3,1

Deres kvalitetet er faldet. Bestilte en bland selv box online, og kun 1/4 af boxens indhold var som jeg ønskede. Det resterende indhold var tydeligt rest chokolade som de ikke har kunne sælge på anden... Voir plus

Snabbt och smidigt kan du beställa ett lyxigt och fint paket från Booweybear till någon du tycker om. Paketet var jättefint vid ankomst och uppskattades massor av mottagaren, ett plus att man kan ange... Voir plus

Bestilte en ordre til en veninde efter et dødsfald. Der gik efterfølgende 5 dage uden at ordren blev afsendt, på trods af at leveringsdatoen stod til 2 dage efter bestilling. Jeg sendte to mails s... Voir plus

hurtig levering, jeg er rigtig glad for min panda bamse, dejlig blød, også fik jeg endda 2 stykker kinder maxi chokolade med, så bliver det ikke bedre! hvis man kunne give 10 stjerner så gjorde jeg d... Voir plus

L'entreprise a répondu

1. Magasin de bonbons

Informations provenant de diverses sources externes

Boowey Bear™ Gift Shop er en webshop med salg af gaver. Vi vil gerne tilbyde vores kunder noget helt anderledes og interessant. Gaver der giver et smil på læben. Vi sender ud til hele Danmark, med mulighed for personlig levering i Storkøbenhavn. Vores mission er, at bringe glæde og følelser ud via vores gaver både til vores kunder, men også gavemodtageren, som forhåbentlig vil få uforglemmelige minder.

Moyen

TrustScore 3 sur 5

78 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse
Gaven var lige som beskrevet🎄❤️

15 décembre 2020

Hej Louise,
Tusinde tak for din anmeldelse.

Vi glade for, at vi kunne hjælpe dig og at du fik en god oplevelse. Vi er her for dig en anden god gang. <3 God Jul og godt nytår til dig og familien.

Fantastiske produkter

Fantastiske produkter, fedt koncept samt hurtig levering 👌❤

2 décembre 2020

Hej Dennis,

Fuldt ud tilfreds

Fuldt ud tilfreds. God service hele vejen igennem. Hurtig levering. Så er det rigtig rart at handle. Tak.

22 novembre 2020

Hej Thomas,
Det er os som takker. Tak for din anmeldelse og de søde ord. Dette sætter vi stor pris på.

Vi gør altid, alt hvad vi kan for at forsendelse sker hurtigt og smertefrit. :) Vi er her for dig en anden god gang. <3 God Jul og godt nytår.

Boowey Bear holdet

Den bedste gave jeg ever har købt til…

Den bedste gave jeg ever har købt til min mand som bare elsker kinder chokolade, det var bestemt alle pengene værd og kan klart anbefale andre og købe derfra .. hurtigt levering bestilte fredag og modtog pakke mandag 👍🏻

3 novembre 2020

Hej Bailey,
Tusinde tak for din anmeldelse og de søde ord. Dette sætter vi stor pris på. Vi er glade for, at din mand blev glad for hans gave. Hvem elsker ikke også Kinder! :D

Vi glade for, at vi kunne hjælpe dig og at du fik en god oplevelse. Vi er her for dig, skulle du have brug for os. <3 God Jul og godt nytår til dig og familien.

Boowey Bear holdet

Hurtigt levering og god service 👍

26 octobre 2020

Hej Elizabeth,
Tusinde tak for din anmeldelse, dette sætter vi stor pris på.

Vi glade for, at vi kunne hjælpe dig og at du fik en god oplevelse. Vi er her for dig en anden god gang. <3 God Jul og godt nytår.

Boowey Bear holdet

Hurtig levering til aftalt tid og…

Hurtig levering til aftalt tid og kortet var endda hånd skrevet.
Super service!

18 septembre 2020

Hej Louise,
Tusinde tak for din anmeldelse. Dette sætter vi stor pris på.

Alle pengene værd

Pakken kom til aftalt tid, og det var alle pengene værd! Synes godt man kan mærke at der er brugt lidt ekstra tid på tingene, og kvaliteten føles også som noget lidt mere ordentligt end hvad man ellers kan få. Bestemt ikke sidste gang jeg bestiller gaver herfra.

13 septembre 2020

Hej Ivan,

Tak 🙏🏻❤️

Perfekt produkt, hurtig levering og god service! Hvad kan man ellers forlange 👌🏻

1 septembre 2020

Hej Ditte,

Boowey Bear holdet

I’m really satisfied with every details…

I’m really satisfied with every details of my order❤️the delivery, the package and presentation, the roses quality👌, everything was perfect 👌❤️
Great job and well done 👍

7 août 2020

Hi Mehri,
Thank you very much for your review. We really appreciate this. It is always great to hear from our customers. :)

We are glad that we were able to help you and that you had a good experience. We're here for you should you need us for another time. <3 Merry Christmas and Happy New Year.

Sincerely,
The Boowey Bear team

Alt Ok

Alt Ok. Virker som det skal. Flot skrevet af eget tekst på kort.,👍🙂

30 juillet 2020

Hej Kloster,
Tusinde tak for din anmeldelse, dette sætter vi stor pris på. Det er altid dejligt, at høre fra vores kunder. :)