Väldigt enkel och professionell upplevelse rakt igenom. Jag beställde en ganska stor order och velade mellan två olika flaskor. Trots att jag var lite besvärlig så hjälpte dom mig supersnabbt oc... Voir plus
Har handlet flere gange hos Bottleswithhistory, og servicen har hver gang været helt i top. Der står pålidelige mennesker bag, som virkelig står inde for deres produkter og leverer en service, der m... Voir plus
Jag ringde på en tisdag och var osäker på om en beställning skulle hinnas med innan helgen. Personen ajg pratade med var väldigt tillmötesgående och vänlig. Utan att lova något så var han relativt ske... Voir plus
Är otroligt tacksam för den otroliga service jag fick i samband med min beställning. Fick snabb hjälp och mer än jag kunde förvänta mig när jag ringde med frågor på min beställning, kan varmt rekommen... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Med Bottles of History ønsker vi at fortælle en historie, og hver eneste flaske på vores hjemmeside hjælper med netop dette. Størstedelen af vores flasker er mellem 20 og 60 år gamle, og opbevaring af dem er foregået under de bedste forudsætninger. Hver flaske er unik, hvilket især kommer til udtryk gennem etiketten og formerne på flaskerne. Når det kommer til indholdet af flaskerne, så er vintage vin en vild vinoplevelse. Når vin lagres gennem 20 til 60 år sker der en stor udvikling, som er vidt forskellig fra vin til vin.
Trekanten 9, 4600, Køge, Danemark
- +45 53 81 00 97
- info@bottleswithhistory.dk
- bottleswithhistory.dk
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois
Et kjæmpe skulderklap til Bottles With…
Et kjæmpe skulderklap til Bottles With History! Sublim service og vejledning. Skulle bruge en særlig gave til en vin-connoisseur og jeg blev vejledt og rådgivet helt perfekt. Min allerbedste anbefalinger. Kunne jeg have givet 6 stjerner havde de fået det!
Snabb superservice
Trots att jag var lite besvärlig så hjälpte dom mig supersnabbt och smidigt när jag väl bestämt mig.
Leveransen gick snabb och kändes trygg. Har inte smakat på något av vinerna ännu men presentationen på flaskorna är magisk!
Bra och gott vin som mognat länge
Bra och gott vin som mognat länge.
Snabb och bra leverans.
Hurtig og professionel behandling. Vinen, 30 år gammel, var i perfekt stand. Hurtig levering.
Hurtig og prfessionel behandling
Bestelde fles was niet oke meer meteen…
Bestelde fles was niet oke meer meteen geholpen via app en bellen om een andere te bekomen. Paar dadjes later was zei in huis goed verpakt perfecte fles!
Viendelijke service.
A really nice site for vintage wine lovers!
Nice site and easy access to everything in the webshop. I’d love to see some more specific information on every wine. Is it rated, when, filling and so on.
Super god service og hurtig levering 👍🥳…
Super god service og hurtig levering 👍🥳
Og ikke mindst nogle rigtig gode flasker 🤩
Hurtig levering
Superfast delivery
Superfast delivery!
Hubby who’s a real wine lover was sooo happy for his 50th birthdaypresent!
Gonna be hard to beat upcoming years 😅
Perfekt present!
Fina viner och extra kul att det är viner från olika år. Perfekt present som blir både lyxig och personlig. 30-åringen blev väldigt glad.
Extra plus för snabb återkoppling vid kontakt samt trevligt bemötande.
Rekommenderas!!!
Jeg er fuldt tilfreds og absolut ikke…
Jeg er fuldt tilfreds og absolut ikke sidste gang vi køber derfra🤩
Stort sortiment för den som letar efter…
Stort sortiment för den som letar efter något speciellt till exempelvis en födelsedag eller varför inte till sig själv. Snabb leverans och bra förpackat.
Bra service och bemötande
Bra service och bemötande. Min familj gillar verkligen vinerna.
What an AMAZING company. Truly Reliable!
I bought a bottle of wine that unfortunately arrived with a damaged cork. After reporting it, I received a prompt reply from Anders, who told me they would send a replacement if they had the same bottle in stock or a simular if not. Less than an hour later, I got a message confirming that the wine had already been shipped, and in just under three days I received a perfect new bottle. Now let’s hope it tastes just as good! :)
I highly recommend Bottles With History.
Thank you, Anders — I will definitely order again!